I wanna be strong 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 I wanna be strong

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Icepaw~
Member

Julia
129
Actief
★From the stars we came, and to the stars we return★

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: I wanna be strong   ma 27 aug 2018 - 20:43

Hij was moe wakker geworden. Hij had weer een kleine terugval, omdat hij dacht dat hij wel weer alles kon doen. Zijn lichaam strafte hem meteen. Het ging steeds wat beter, maar hij was nog steeds niet op volle sterkte. Dus zuchtte hij zachtjes toen hij opstond uit zijn nest. Die irritante vermoeidheid ook. Hij wilde gewoon al zijn trainingen kunnen volgen, kunnen jagen, kunnen ravotten. Alleen sinds de journey als hij te veel deed, gebeurde dit. De woorden van Apricotpaw hielden hem nog steeds bezig. Hij kreeg het niet uit zijn kop. Wat als ze gelijk had? Wat als de ziekte van zijn vader erfelijk was. Wat had hij eigenlijk gehad? Niemand had hem dat ooit goed uitgelegd. Katten wilden het er sowieso niet graag over hebben, maar daar helemaal niet over. Ze wilden Creamyfrost als een sterke warrior zien en dat begreep hij wel, maar dan nog. Dan nog wilde hij ook de zwaktes van zijn vader leren kennen en of het waar was. Of het kon dat hij iets had geërfd, of dat hij zich er niet zo druk over hoefde te maken. Hij stond op en liep de apprentice den uit.

[First @Honeyscent]Mijn baby's
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

»Quinty«
1164
Actief
Learn from your mistakes

CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I wanna be strong   ma 27 aug 2018 - 20:49

Rustig rekte de witte kattin zich uit, voordat ze uit de warriors den wandelde. Ze had van zichzelf uit mogen slapen vandaag, maar helaas was daar niet zo veel van gekomen. Een geeuw dwong haar bek open en nog iets wat vermoeid knipperde ze met haar ogen. Misschien eerst maar een klein ontbijtje pakken, voordat ze ging kijken of ze ergens kon helpen en anders zou ze misschien weer langs gaan bij de rivier. Beetje bij beetje was ze aan het proberen om over haar angst heen te komen en tegelijkertijd was ze aan het werken aan haar vis technieken.
Verloren in gedachten, had ze niet gemerkt dat ze bij de apprenticeden aan was gekomen en bijna tegen iemand op liep. "Oh, sorry Icepaw, ik was met m'n gedachten ergens anders," verontschuldigde ze zich. Ondanks dat de kittens van Creamyfrost inmiddels zeven manen oud waren, had ze soms nog steeds moeite met tegen ze te praten. Toch zou ze zich er overheen moeten zetten, het waren Riveclan katten, net zoals zij allemaal.The one who falls and gets up is so much stronger than the one who never fell
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icepaw~
Member

Julia
129
Actief
★From the stars we came, and to the stars we return★

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I wanna be strong   di 28 aug 2018 - 20:38

Hij stond nog niet buiten of werd al bijna onder de poot gelopen. Honeyscent verontschuldigde zich meteen, waardoor Icepaw een vriendelijke glimlach opzette. “Geeft niet hoor Honeyscent.” Uit verhalen had hij gehoord dat zij de medicine cat was geweest, voor Nightstream en Chivypaw. In de periode dat zijn vader nog had geleefd. Hij had ook gehoord dat ze veel met Creamyfrost om was gegaan. Hij had nooit zo goed geweten hoe hij haar aan moest spreken. Helemaal niet omdat hij het idee kreeg dat ze daar niet zo op zat te wachten. Zijn aanblik maakte zelfs zijn oudtante en moeder soms verdrietig. Hij was bang dat hij dat ook bij Honeyscent veroorzaakte. Het was eigenlijk best lastig om op zijn vader te lijken. Soms wenste hij dat hij dezelfde vachtkleur als Firepaw had. Zijn broer werd veel minder met hem vergeleken. “Ehm… Honeyscent… ehm… mag ik misschien iets vragen? Ik hoop niet dat je die vraag erg vind… Want ja…” Hij keek naar zijn voorpoten. Het was geen leuke vraag, maar wel eentje die eruit moest. Voordat het hem nachten wakker ging houden.Mijn baby's
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I wanna be strong
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: