Get-go [Trainingstopic 1] 
IndexRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 18°C - 26°C
Na een korte en snikhete Greenleaf, kondigt Leaf-fall zich aan. Al is de temperatuur zacht en kan er zeker nog genoten worden van een lekker zonnetje. Waardoor er ook steeds Twolegs naar het woud getrokken worden. Prooidieren zijn niet bezig met het aanleggen van een wintervoorraad en er hebben nog veel dieren een nestje met jongen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Get-go [Trainingstopic 1]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Rabbitfoot
Member
Get-go [Trainingstopic 1] Icon10
Lore
163
Actief
Oh, lucky me

CAT'S PROFILE
Age: 32 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Rabbitfoot
BerichtOnderwerp: Get-go [Trainingstopic 1]   Get-go [Trainingstopic 1] Icon_minitimewo 29 aug 2018 - 9:44
Ze had Quickpaw wat tijd gegeven om met zijn vrienden te kletsen, maar ze verwachtte hem wel zo. De poes zat geduldig bij de kampingang, wachtend op haar nieuwe apprentice. Ze was nieuwsgierig naar wat voor een vlees ze in de kuip had. Een training van een andere mentor af te maken was nooit makkelijk, maar ze was bereid haar volle honderd procent er in te steken. Ze zou die achterstand met grote sprongen inhalen. Letterlijk. Rabbit wierp een blik op de zon, die steeds dichter naar de horizon zakte. Eigenlijk was ze razend enthousiast, maar ze wou geen jonge indruk maken. Ondanks haar enthousiasme waren er ook doem scenario's in haar hoofd; wat als het een onvoorspelbare apprentice zou zijn? Een ontrouwe? Een luie? De poes schudde haar kop. Met zo'n instelling kom je nergens. Gewoon afwachten, dan zul je het vanzelf zien.

+Quickpaw

Get-go [Trainingstopic 1] Rrr10
Lucky rabbit's feet come from unlucky rabbits

Terug naar boven Ga naar beneden
Quickpaw,
Member
Get-go [Trainingstopic 1] ChpqJJP
»Quinty«
28
Actief
"Seriously? Seriously? Lame"

CAT'S PROFILE
Age: « 8 Moons »
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Quickpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Get-go [Trainingstopic 1]   Get-go [Trainingstopic 1] Icon_minitimezo 2 sep 2018 - 21:18


Eigenlijk de enige die hij had willen spreken na de ceremonie was Spottedpaw, maar hij had de andere apprentice nergens kunnen vinden. Dus was Quickpaw maar begonnen aan zichzelf warm te lopen, of nou ja, dat was het plan, maar eigenlijk was de zon gewoon veel beter om dat te doen. Toch wist hij dat dit lekker luieren nu verleden tijd was, aangezien zijn training binnenkort weer zouden beginnen. De bruine kater zuchtte zachtjes, terwijl hij zich omdraaide en op zijn rug ging liggen. Dan kon hij niet meer lol trappen met andere apprentices, maar kon hij wel aan de clan laten zien dat hij niet alleen een lolbroek was. Het was het een of het andere, maar misschien wilde hij beide. Echt veel tijd om erover na te denken had hij, de plicht riep. Quickpaw geeuwde even en kwam overeind, voordat hij het zand en stof uit zijn lange vacht schudde en in de richting van de ontmoetingsplek van zijn mentor wandelde. Al snel vond hij de calico kattin en met een grijns op zijn gezicht en een vrolijke twinkel in zijn groen/blauwe ogen, liep hij naar haar toe. "Hey, Rabbitfoot!" miauwde hij vrolijk, terwijl hij op een dansende pas tot stilstand kwam en ging zitten. "Waar wilde je mee beginnen?"


Get-go [Trainingstopic 1] PAklOgP
"Magic is supposed to be scary. Love is supposed to hurt. Ecstasy needs a little fear."
Terug naar boven Ga naar beneden
Rabbitfoot
Member
Get-go [Trainingstopic 1] Icon10
Lore
163
Actief
Oh, lucky me

CAT'S PROFILE
Age: 32 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Rabbitfoot
BerichtOnderwerp: Re: Get-go [Trainingstopic 1]   Get-go [Trainingstopic 1] Icon_minitimedi 4 sep 2018 - 0:34De jonge kater kwam grijzend op haar af. "Hey, Rabbitfoot!" Hij maakte een sierlijk gebaar voordat hij ging zitten. Hij was in elk geval energiek. "Quickpaw," Groette ze, en knikte vriendelijk. "Waar wilde je mee beginnen?" Goed, nu begon het echt. "Ik wou beginnen met weten wat je al kan." Snel liet ze even haar blik over de apprentice gaan. Hij was niet heel groot, maar leek een goede renner. Ze wist dat hij later zijn rang had ontvangen, maar was benieuwd of hij al dingen had opgepikt. Soms leerde jonge katten meer van elkaar dan van hun mentors, en ze schatte Quickpaw wel het sociale type. "Verder zou ik graag willen dat jij mij even de warrior code uitlegt." Oceanstar had de laatste tijd uitgesproken dat geen van haar warriors de code leek te kennen. Er was onrust in de clan, het ene ongeval na het andere. En hoewel Rabbitfoot haar leader soms te emotioneel schatte, was ze het er mee eens dat het nooit kwaad kom om hun moralen te leren. Het was misschien een droog en saai begin, maar het was de basis van wat zij had geleerd, en wat zij zou leren.

Get-go [Trainingstopic 1] Rrr10
Lucky rabbit's feet come from unlucky rabbits

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Get-go [Trainingstopic 1]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: