Surprise The A Team 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, -5°C - 12°C
De wind begint ineens te draaien en met een gure bries is het nu dan echt Leaf-fall. Dieren beginnen zich te verschuilen en de kachels worden weer opgestookt bij de Twolegs. Bomen verliezen razendsnel blad, waardoor het een groot kleurenpalet is in het woud.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Surprise The A Team

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Oceanstar
StarClan
Surprise The A Team 29puumf
~Butter(fly)~
3411
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Surprise The A Team   Surprise The A Team Icon_minitimedo 30 aug 2018 - 21:37


Beste Leden en natuurlijk het Warrior Cats Team,

Een poosje geleden alweer heb ik in het geheim enkele medeleden een berichtje gestuurd. De eerste die ik op de hoogte stelde voor mijn plan was Babs en die heeft mij dan ook geholpen deze vorm te geven zodat ik de andere leden kon vragen om mij te helpen met een goed gevormd surprise. Dit om alle Teamleden van deze site in het zonnetje te zetten. Hoe kan dat beter dan door ze te verrassen! Natuurlijk kan ik dat niet alleen, en hoewel ik dus een idee had moest dat idee nog wel vormgegeven worden en daarvoor had ik hulp nodig. Daarvoor heb ik toen Rebecca, Femke, Bunny, Anouk, Beertje, Kip, Luca, Jamie & Yanthe een berichtje gestuurd. Hun hulp en enthousiasme heeft mij dan ook erg veel goeds gedaan en samen met hen ben ik dan ook in beraad gegaan. Voor wat vragen jullie je dan waarschijnlijk nog af. Voor iets dat ik thematekeningen noem. Thematekeningen voor alle Teamleden om hen te bedanken. Een persoonlijke tekening, een tekening die hopelijk het hart raakt, amusant is en natuurlijk een goed aandenken is aan deze site. Jamie en Yanthe waren onze back ups en hoewel ze dan niet hebben getekend, hebben ze ons enorm gesteund in het bedenken en creëren van deze tekeningen. Graag dan ook mijn complimenten voor hen en voor hen die hebben getekend. Ze hebben dit al die tijd geheim gehouden, want natuurlijk kost het tijd om dit te maken én hebben ons geholpen de deadline van 1 september te halen.

Dan nu de tekeningen die we per teamlid hebben bedacht en natuurlijk hoe we er op kwamen. De tekeningen zouden een thema beslaan die op degene achter het karakter zat, samen met het karakter waarmee ze in het Team zitten. Wat we voor iedereen gekozen hebben zullen de tekeningen wel laten zien. Toch wil ik nog even graag benoemen wie welke tekening gemaakt heeft.
Firedance – Femke
Tallstar – Rebecca
Chawl – Bunny
Mistgaze – Anouk
Butterstar – Kip
Silverstar – Butter, Beer en Rebecca
Bluewisp – Luca

FIREDANCE|| Wazoula
Archeologie:
 
Iedereen die Wazoula kent weet natuurlijk dat ze erg van archeologie houdt. Zodra het woord dood tevoorschijn komt, of iets over opgravingen dan is ze er bij. Haar enthousiasme is al zeg ik het zelf best aanstekelijk en welke manier zou beter zijn dan dit enthousiasme te tonen met haar bekendste karakter Firedance? Dit is dan ook gebeurd, dankzij Femke is dit wonderschone beeld naar voren gekomen.
TALLSTAR|| Emma
Yoga:
 
Wie de posts van Tallstar leest, moet standaard lachen. Emma weet precies zo te schrijven dat de droge humor goed naar voren komt. Daarbij is ze ook naast de RPG een actief Teamlid waar je altijd bij terecht kan en die het geen probleem vindt wachtwoorden die men is vergeten weer te veranderen. Als iedereen de laatste posts van Tallstar heeft meegekregen is hij blijkbaar gek op yoga. Hierdoor werd al snel besloten dat hij wel in een yogapose getekend moest worden. Rebecca heeft een voortreffelijke pose getekend, vinden jullie ook niet?
CHAWL||Julia
Familie gerelateerd:
 
Julia is bekend van onder andere Claw, Chawl en Brindleleaf. Een altijd vriendelijk lid om te spreken en ze weet haar karakters altijd goed te beschrijven. Wie heeft het verhaal van Brindleleaf nu niet op de voet gevolgd. Daarbij is ze ook moeder van Liam, en besloten we het moederschap in deze tekening centraal te zetten. Wel met Chawl, want hij is het karakter waarop ze haar taken uit voert, dus wellicht had ik beter vader kunnen zeggen.
MISTGAZE||Kiki
Cosplay:
 
Dan volgt Kiki, ze is bekend door Mistgaze die ook al zo’n hartverscheurend verleden heeft en staat altijd klaar om de High Ranks te helpen, maar ook te coderen. Een van haar hobby’s is cosplay en ze houdt ook van Wimpergecko’s. Dus Mistgaze heeft een prachtig wimpergecko kostuum gekregen door Anouk.
BUTTERSTAR||Mimi
Fotografie:
 
Mimi, ook voor jou hebben we een thema bedacht. Natuurlijk weten we dat je geweldige foto’s maakt en in het bezit bent van een parkiet. Dus het kon niet anders dan Butterstar ook een camera bij zich draagt, en een vogeltje probeert te fotograferen, als dat lukt. Kip heeft deze mooie en toch ergens ook wel komische tekening gemaakt.
SILVERSTAR||Maaike
Paardrijden:
 
Dan Maaike, niet iedereen kent je nog goed. Gezien het feit dat er veel van ons nieuwere leden zijn maar jou wouden we niet vergeten. We wisten dat je paardrijd en konden het dus ook niet laten om Silverstar een ruiter ter paard te maken. Hij heeft een prachtig ridderpakje aan, dit omdat het coderen af en toe een waar gevecht kan zijn. Deze tekening is door Butter, Beertje en Rebecca gemaakt.
BLUEWISP||Sanne
The Crown:
 
Sanne, als oprichter van Warrior Cats kom je misschien dan als laatste aan de beurt. Maar zeker niet als onbelangrijkste. Van jou wisten we niet veel, en aangezien we het Team dit geheim wouden houden konden we het aan hen ook niet vragen. Toch hebben we een speciale tekening voor jou gemaakt. Namelijk Bluewisp met een kroon, om aan te geven dat dit forum erg belangrijk kan zijn voor mensen en het feit niet te vergeten dat iemand achter deze oprichting zit en hopelijk trots is op hetgeen dat ze samen met een geweldig team gecreëerd hebben. Deze tekening is door Luca gemaakt.

Dit team hebben wij in onze chat omgeroepen tot the A Team en wat is er beter dan een groepsfoto. Precies, hierbij dan ook een prachtige groepstekening die het Team omschrijft met hun karakters!
Groepstekening:
 

Aangezien ik niet elk lid persoonlijk een bericht kon sturen zonder dat het Team het door had, besloot ik dit niet te doen. Ook al had ik dit wellicht wel gewild. In plaats daarvan hoop ik dat deze tekeningen, en deze tekst jullie inspireert de komende maanden wat leuks voor het Team te doen. Is het iets creatiefs, zoals een setje of gewoon een bedankje dat je nooit hebt gegeven aan een van de Team leden. Het hoeft maar iets heel kleins te zijn, en die waardering kan al veel voort brengen. Een forum in goed banen leiden is hard werk, laten we dat niet vergeten.

Note: De tekeningen die hierin staan zijn verkleint, zodat ze allemaal dezelfde grootte hebben. Voor het origineel kun je terecht bij degene die het getekend heeft!

Butter

The A Team


Surprise The A Team Oceano10
Surprise The A Team LcrIgCQSurprise The A Team JwNO92gSurprise The A Team EjrsROFSurprise The A Team UK1ajoISurprise The A Team 3qCkg2fp_oSurprise The A Team 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Firedance
Warrior Goddess Lightning
Surprise The A Team Fireda11
WazBeer
12019
Actief
Burning like embers, falling, tender, Longing for the days of no surrender, years ago.

CAT'S PROFILE
Age: 29 Moons Old
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Firedance
BerichtOnderwerp: Re: Surprise The A Team   Surprise The A Team Icon_minitimedo 30 aug 2018 - 22:09

Guuuyyyysssss x.x I don't deserve you all. Deze zijn allemaal spot on, t is amazing! Ik run de site nog altijd graag en ik heb dr niks voor terug nodig, maar dit is zo lief <3 I will treasure <3


Surprise The A Team RBnHiY7
Moonkit || Skyteller || Firedance || Runeshade || Ghosteyes
Other:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator
Surprise The A Team 4pt8gz
☙Emma☙
16922
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 52 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Tallstar
BerichtOnderwerp: Re: Surprise The A Team   Surprise The A Team Icon_minitimedo 30 aug 2018 - 22:45

Ik was oprecht baffled, en aangezien het hier langer staat dan in de discord we zijn zo sociaal met z'n allen ga ik hier mijn ontelbare thanks neerzetten. Dit is zo lief! Als in, wat Waz zegt, het is niet nodig want ik doe dit nog steeds zo graag en met zoveel lol maar echt wow. Gewoon wow.

Ik ben eigenlijk gewoon speechless om eerlijk te zijn.. Gewoon: <3


Surprise The A Team Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Butterstar
River Queen
Surprise The A Team XbUUF0W
Michelle
6618
Actief
So many men have tried to kill me, I don’t remember all their names.

CAT'S PROFILE
Age: 90 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Butterstar
BerichtOnderwerp: Re: Surprise The A Team   Surprise The A Team Icon_minitimedo 30 aug 2018 - 23:00

Ik sluit me helemaal aan bij Waz en Emma. Dit is echt zo'n ongelofelijk gave en mooie verrassing. We do not deserve your praise you guys <3One voice may speak you false,
but in many there is always truth to be found.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chawl
Catministrator
Surprise The A Team BrokenNaiveEyelashpitviper-size_restricted
Julia
1881
Actief
I needed some space to lay myself out, so that I could decide which pieces I wanted to pick up

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Chawl
BerichtOnderwerp: Re: Surprise The A Team   Surprise The A Team Icon_minitimevr 31 aug 2018 - 7:46

Echt heel erg lief <3 Wat een mooie tekeningen en lieve verhalen.
Dit was een hele gave verrassing vanochtend, maakt mijn dag meteen helemaal goed!

Dankjulliewel <3


Surprise The A Team 85A0ca8T_oSurprise The A Team V4s23EcO_oSurprise The A Team FTbtNyE2_oSurprise The A Team FTbtNyE2_oSurprise The A Team PF71KdU0_oSurprise The A Team JeyKDma8_oSurprise The A Team GPr1M0jZ_o
Judge me
Surprise The A Team NJ8wT66H_o
by the cats I avoid

[Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Surprise The A Team BWVGT5d
Maaike
1775
Actief
"No cause is lost if there is but one fool left to fight for it."

CAT'S PROFILE
Age: Old
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Silverstar
BerichtOnderwerp: Re: Surprise The A Team   Surprise The A Team Icon_minitimevr 31 aug 2018 - 12:22

Aah, r werd me verteld dat ik even op Warrior Cats moest kijken en dan zie ik dit. Super leuk gedaan! <3 Butter, Beer en Rebecca: dat paard en het ridderpakje staat hem echt goed. Wat een meesterwerk. Cool
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shade
Member
Surprise The A Team Ukp3iK
Kiek
103
Actief
If I'm crazy, I'm on my own
If I'm waitin', it's on my throne
If I sound lazy, just ignore my tone

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Shade
BerichtOnderwerp: Re: Surprise The A Team   Surprise The A Team Icon_minitimevr 31 aug 2018 - 16:40

(even vanaf het 'verkeerde' account hehhe)
Man jullie zijn echt te lief! Ik ben er zo blij mee. Mist ziet er awesome uit in haar gekko-pakje! Dankjewel Anouk en de rest <3 Jullie hebben echt iets geweldigs gedaan!Surprise The A Team 2gxnp75Surprise The A Team 10pvxmw
I'm insane but on my toes. I could keep the world balanced on my nose.
I had a slumber party wit' all my foes. Now I wear 'em like a badge of honor all my clothes.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
Surprise The A Team 29puumf
~Butter(fly)~
3411
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Surprise The A Team   Surprise The A Team Icon_minitimezo 2 sep 2018 - 11:49

Aangezien de meesten al de tekening (het orgineel) hebben doorgestuurd gekregen even voor degene die het nog niet hebben gekregen. Voor de tekening van Silverstar kan Beertje bereikt worden. Die heeft het laatste gedaan. Voor de rest zijn we erg blij met de reacties van jullie. Het was erg leuk om te doen en jullie verdienen het allemaal. Hoewel het werk leuk is doen jullie het wel even naast het normale leven en dat is in mijn opinie bewonderingswaardig.


Surprise The A Team Oceano10
Surprise The A Team LcrIgCQSurprise The A Team JwNO92gSurprise The A Team EjrsROFSurprise The A Team UK1ajoISurprise The A Team 3qCkg2fp_oSurprise The A Team 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Surprise The A Team
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: Warrior Chat :: Cattalk-
Ga naar: