In the daylight 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 In the daylight

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lilypaw.
Member
In the daylight DPKsfdL
Pommeline
7
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Lilypaw.
BerichtOnderwerp: In the daylight   In the daylight Icon_minitimevr 31 aug 2018 - 12:32


Met een glimlach op haar snoet trippelde Lilypaw heen en weer door het kamp. Ze hield van de het seizoen Greenleaf! Het was bijna altijd mooi weer, er waren niet veel zieken, heerlijk! Natuurlijk had ze nog nooit een ander seizoen meegemaakt, dus wist ze niet beter. Maar sommige verhalen over bijvoorbeeld Greencough maakten haar bang voor wat er nog moest komen.
Ze liep naar de prooistapel en nam een forel van tussen de prooien uit, waarmee ze naar de rand van het kamp liep om het daar op te eten. Ze zag een andere kat staan en besloot erbij te gaan zitten. "Hallo," glimlachte de rosse kattin. "Wil je mee delen?" Ze schoof de vis naar voor, het was toch te veel voor haar om in haar eentje op te eten. Lily glimlachte nog eens lief en zette zich toen bij de andere kat neer.

+ Frogpaw only
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
In the daylight
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: