Overflowing enthusiasm [training 1] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Overflowing enthusiasm [training 1]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Hawkpaw*
Member

Femke
61
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Hawkpaw*
BerichtOnderwerp: Overflowing enthusiasm [training 1]   wo 5 sep 2018 - 15:30

Hawkpaw kon bijna niet stilzitten terwijl hij vlak buiten de Apprentices’ Den aan het wachten was. Vandaag zou hij de eerste training krijgen van zijn nieuwe mentor, Silverdew, en hij kon haast niet wachten tot ze zouden beginnen. Wat zou zijn eerste les zijn van haar? Een rondleiding door het territorium, jagen, vechten, misschien nog iets anders? Hij wist het niet, maar eigenlijk maakte hem dat ook niet uit. Wat het ook was, hij zou eindelijk weer wat tijd buiten het kamp kunnen doorbrengen. Zijn mentor zou elk moment naar hem toe kunnen komen om het hem te vertellen, en hij was er klaar voor!

& Silverdew. Sorry dat het zo laat is!IC post count: 18
PB's naar Thornface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Silverdew
Member

~ Moo Moo
284
Actief
“A bruise is a lesson... and each lesson makes us better.”


CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Silverdew
BerichtOnderwerp: Re: Overflowing enthusiasm [training 1]   wo 5 sep 2018 - 16:13


Silverdew was net een warrior toen ze een apprentice kreeg. Eerlijk toegegeven was dit hele concept van een jonge kat opleiden dus nogal.. nieuw. Toch was ze vastberaden om haar kennis over te brengen. Het was haar eerste apprentice, maar ze wist dat zij niet zijn eerste mentor is. Ze kon slechts hopen dat Hawkpaw het niet erg vond om een nieuwe mentor te hebben, en al helemaal niet dat ze nog zo jong was.
Vanochtend zou ze hem oppikken bij de Apprentices Den. Ze kon het katertje al zien klaarzitten, en trippelde er snl naar toe. "Goedemorgen Hawkpaw" begon ze vriendelijk. "Voor we gaan beginnen, wil ik je vragen wat je vorige mentor al met je heeft gedaan." Ze wist niet wat zijn vorige mentor met hem had uitgevoerd, maar als ze daarachter kwam kon ze daarop verder bouwen.Gravelsmoke - Silverdew - Nightthorn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hawkpaw*
Member

Femke
61
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Hawkpaw*
BerichtOnderwerp: Re: Overflowing enthusiasm [training 1]   wo 7 nov 2018 - 12:24

Hawkpaws oren spitsten zich toen hij Silverdew in het oog kreeg en hij deed zijn best om als een brave Apprentice stil te blijven zitten, maar door de spanning bleef hij de grond kneden met de tenen van zijn voorpoten. "Goedemorgen!" groette hij zijn nieuwe Mentor vrolijk terug, waarna hij aandachtig luisterde naar wat ze te zeggen had. Helaas voor hem zou hij nog iets langer moeten wachten tot hij zou weten wat ze zouden gaan doen, want Silverdew vroeg hem wat zijn vorige mentor met hem had gedaan. Heel even keek Hawkpaw wat beteuterd naar de grond, want de situatie rond zijn vorige Mentor was allesbehalve leuk geweest, maar na een paar tellen verzamelde hij de moed om Silverdew terug aan te kijken. "Nog niks, eigenlijk," gaf hij toe. "Ze was weg voordat we echt aan trainingen konden beginnen."

@SilverdewIC post count: 18
PB's naar Thornface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Silverdew
Member

~ Moo Moo
284
Actief
“A bruise is a lesson... and each lesson makes us better.”


CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Silverdew
BerichtOnderwerp: Re: Overflowing enthusiasm [training 1]   di 18 dec 2018 - 14:08


Silverdew werd vrolijk terugbegroet en de jonge kat voor haar beantwoordde haar vraag na een paar tellen stilte. "Nog niks, eigenlijk. Ze was weg voordat we echt aan trainingen konden beginnen." De poes knikte aandachtig. Ze had gehoopt dat het katertje al een kleine basis had, maar aan de andere kant was dit een leuke uitdaging. Voor hun beide! Als ze hard werkte, kon ze de kleine achterstand die hij had op zijn leeftijdgenootjes vast een beetje inhalen. "Alright... Dan is er meer kennis voor je nog om te leren!" Een optimistische kijk erop. "Laten we beginnen met wat theorie. Ik vond dat altijd een van de saaiere delen, maar het is ook erg belangrijk. Er zijn vier clans. Wat weet je over Riverclan?"Gravelsmoke - Silverdew - Nightthorn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Overflowing enthusiasm [training 1]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: