Russet Rust 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Russet Rust

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Russet Rust DPKsfdL
»Quinty«
1012
Actief
I've never been good enough

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Nightspark
BerichtOnderwerp: Russet Rust   Russet Rust Icon_minitimewo 19 sep 2018 - 11:02

De zwarte kater rekte zich uit. Hij had na alle commotie tijdens de Ceremonie aan Russetfur gevraagd of hij mee mocht op de jacht. Zijn kop was gevuld met mist, eigenlijk zoals het al was sinds de dood van zijn zusje. En nu, nu bracht zijn nichtje ook nog eens problemen naar de clan. Natuurlijk wist hij ook wel dat er waarheid in haar woorden had gezeten. Er was niet goed gehandeld door Tallstar en Acorndust, maar aan de andere kant kon hij ook wel geloven dat de Leader en Deputy het druk genoeg hadden gehad. Acorn had inmiddels de reputatie opgebouwd om dode katten terug naar de clan te brengen. Iets wat natuurlijk niet altijd goed zou gaan.
Voor nu besloot de kater zich maar te richten op het jagen. Als hij te veel zou gaan nadenken zou 't nooit goed aflopen, dat was iets wat hij geleerd had in de tijd toen hij zich echt heel slecht voelde. Zijn blauwe ogen vonden de rode kattin met wie hij had afgesproken en met een klein knikte ging hij bij haar zitten. "Waar was je van plan heen te gaan?" vroeg hij rustig, al zat er een hint van vermoeidheid in zijn stem.

[+Russetfur]


And I know you have a heavy heart; I can feel it when we kiss
So many men stronger than me have thrown their backs out trying to lift it
Russet Rust ERajrCS
But me I'm not a gamble you can count on me to split
The love I sell you in the evening, by the morning won't exist.


Stuff &'nd stamps<3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Russet Rust
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: