Finally free! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Finally free!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

»Quinty«
20
Actief
"Head that wears the crown"

CAT'S PROFILE
Age: 8 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Silverpaw.
BerichtOnderwerp: Finally free!   do 20 sep 2018 - 22:05

Tallstar had eindelijk een ceremonie gehouden en nu was hij niet meer gebonden aan de nursery. Wel moest hij zich nu beter aan de Warrior Code houden, als hij zijn naam en rang als Apprentice wilde behouden, maar dat boeide hem voor nu niet. Hij was allang blij dat hij niet meer tussen de kittens en queens hoefde te slapen. Nu kon hij eindelijk zijn nest maken in de apprentice den en buiten het kamp komen. En met dat idee in zijn hoofd, wandelde de grijze tabby dan ook in de richting van de ingang van het kamp. Misschien had Reposelapse hem nog geen training gegeven, maar dat betekende niet dat hij niet op eigen houtje weg mocht gaan. En zelfs als het niet mocht, wie zou hem tegen houden? Silverpaw stak trots zijn borst naar voren toe, terwijl hij verder naar de ingang wandelde. Rustig stak hij zijn kop eruit en keek in het rond, voordat hij zijn brede lichaam erdoorheen wrong. Helaas had de kater niet het beste paar ogen in zijn kop, want zo te zien had hij een helder witte vacht over het hoofd gezien, waaroverheen hij nu dus struikelde.

[+Kindpaw]"If I needed someone to control me. If I needed someone to push me around.
I would change my direction and save myself before I drown."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kindpaw
Member

Anouk
154
Actief
Beauty fades
That is why it is beautiful

96 IC

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Kindpaw
BerichtOnderwerp: Re: Finally free!   za 22 sep 2018 - 17:26

De extra jachtpoging die ze nog had gedaan nadat ze binnen had gebracht wat ze binnen moest brengen was mislukt. De muis was recht tussen haar poten door een hol in geschoten en zo buiten haar bereik. De spierwitte kattin wandelde in een rustig pasje terug naar het kamp, haar plan; wat eten en opnieuw gaan jagen. Het was toch niet dat ze zo veel vrienden had om mee te praten, ze was beter af als ze zichzelf nuttig maakte voor de clan. Kindpaw kwam aan de zijkant van het kamp aan en volgde zo de rand richting de ingang. Daar naar binnen stappen lukte echter wat minder goed. Recht werd ze overlopen door een grote, grijze kater. Ze werd half geplet door de kater die over haar heen struikelde. Zelf was ze immers aan de kleine kant en daardoor iets fragieler dan de gemiddelde Shadowclanner. De geur die de kater met zich mee droeg vertelde haar wie het was. "Silverpaw, zou je voortaan niet meer willen proberen om door me heen te lopen." Sprak de witte kattin terwijl ze overeind kwam. Ze schudde het zand uit haar vacht en richtte haar ogen op haar broertje. Zou dit te maken hebben met dat hele geesten gebeuren?


"The weft and weave of fate guides our people to their deaths,

though arrow pierce our ancient hearts, we fear not our final breath."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Finally free!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: