Solid 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Solid

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Hellhound
Member

It's a nouk
4860
Actief
It's just another war
Just another family torn
Just a step from the edge
Just another day in the world we live

612 IC

CAT'S PROFILE
Age: I'm burning 52 moons in hell
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Hellhound
BerichtOnderwerp: Solid   za 22 sep 2018 - 14:53


Met lange passen naderde de rosse kater de Highstones, een van de heilige plekken voor de clans. Al was de heilige plek eigenlijk diep in een van de bergen te vinden. Een steen die gebruikt werd voor het contact zoeken met Starclan. Persoonlijk geloofde hij er niet in, zelf had hij namelijk nooit iets als 'Starclan' meegemaakt. Er was natuurlijk altijd een manier om dat te onderzoeken; naar die steen gaan. Al zou hij daarmee wel zijn einde ondertekenen in het geval dat het wel bestond. Geen Godheid zou zo vergeeflijk zijn om een heiden met bloed aan zijn poten zulk onderzoek te laten doen. De rosse kater nam plaats op een grote steen, een eindje van het pad verwijderd. Hij was hier gekomen voor wat rust, dit was een van de weinige plekken waar hij dat kon vinden. Zo lang hij natuurlijk niet opgemerkt werd door een clankat. Zij waren vaak even fel op dit heilige gebied als op hun eigen territoria. Maar goed, nu hij hier eindelijk zijn rust had gevonden was het tijd om alles eens goed op een rijtje te zetten. De afgelopen paar moons gebeurde er zo veel dat elke keer dat hij dit wilde doen er wel weer nieuwe dingen bij kwamen. Een zucht rolde over zijn lippen toen hij pootstappen in de verte hoorde. Natuurlijk kon hij niet ergens alleen, rustig denken. Er kwam vrijwel altijd iemand langs.

[Eerste post voor Yu Jinx - schaamteloos topics recyclen]Hell's hounds:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Solid
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Highstones-
Ga naar: