✮ Where's my mind? Maybe it's in the gutter 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 ✮ Where's my mind? Maybe it's in the gutter

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
✮ Where's my mind? Maybe it's in the gutter Giphy
✮ Draco Malfoy
72
Actief
✮ My father will hear about this!

CAT'S PROFILE
Age: ✮ 21 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Slithercoax
BerichtOnderwerp: ✮ Where's my mind? Maybe it's in the gutter   ✮ Where's my mind? Maybe it's in the gutter Icon_minitimewo 26 sep 2018 - 20:03

BELLYACHE
whitekit

Slither kwam met twee vissen tussen zijn kaken geklemd het kamp binnen. Zijn vacht droogde langzaam maar zeker op in het zonnetje. De kater legde één vis op de stapel neer en nam er één mee richting de nursery. Hier gaf hij hem aan een queen, zoals dat hoorde van nette warriors. Toen hij op weg was naar buiten, merkte hij echter dat hij achtervolgd werd. Subtiel wierp hij een blik over zijn schouder. Het was één van de nieuwere kittens, die wel wat van hemzelf weg had. Hah. Oké.


All we do is drive - all we do is think about the feelings that we hide - all we do is sit in silence waiting for a sign -sick and full of pride - all we do is drive - we walk as tall as the skyline - and we have roots like the trees - you should f*ck me tonight - let's pretend we're in love - i'm only human - don't put your blame on me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
✮ Where's my mind? Maybe it's in the gutter DPKsfdL
M
53
Actief
“Can’t help that other people don’t understand how truly awesome I am.”

CAT'S PROFILE
Age: 5 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Whitekit,,
BerichtOnderwerp: Re: ✮ Where's my mind? Maybe it's in the gutter   ✮ Where's my mind? Maybe it's in the gutter Icon_minitimedo 27 sep 2018 - 19:50


De tom had zijn ogen niet van zijn doelwit afgehaald sinds deze de nursury binnen gewandeld was. Het was een grote witte sterke kater dat hem deed denken aan zich zelf. Whitekit was natuurlijk de sterkste, zeer knapste en beste kitten die Riverclan ooit gehad heeft. Deze witte onbekende kater was gewoon zijn spiegelbeeld, enkel.. volwassen? Ja! En ook andere gekleurde ogen dan. De onbekende warrior verdween weer en Whitekit zette de achtervolging in. Sluipend volgde hij de tom die meer op zijn vader leek dan zijn echte. Wow. Kon dit zijn papa zijn? Vast. Mama had gewoon gelogen over Bluedusk, deze kat moest het gewoon zijn. Er werd over de schouder gekeken en veranderend in een levend standbeeld stond Whitekit op zijn noodrem. Oeps, Gesnapt. Hehe.


✮ Where's my mind? Maybe it's in the gutter 0V0T0ZLL_o
✮ Where's my mind? Maybe it's in the gutter 5nFhMMH
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
✮ Where's my mind? Maybe it's in the gutter
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: