{Eveningglow} Evening Skies 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Cold newleaf, -5°C -10°C
Het wordt Newleaf, sommige planten proberen weer knoppen te maken. Alleen veel vriest 's nachts dan dood. Enkele dagen zijn iets warmer dan is de sneeuw weg en lijkt het ijs te smelten, maar een dag later kan het heel anders zijn. Het weer is onberekenbaar.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
wuppie
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 {Eveningglow} Evening Skies

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
{Eveningglow} Evening Skies DPKsfdL
> Babs
48
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Pinemarten
BerichtOnderwerp: {Eveningglow} Evening Skies   {Eveningglow} Evening Skies Icon_minitimeza 6 okt 2018 - 14:15


[image]
[image]
IT'S HARD TO DANCE
WITH THE DEVIL ON YOUR BACK
De lucht werd rood getint door het zonlicht wat nog over de horizon lekte. Het oranje licht liet de rivier wel op vloeibaar goud lijken. Maar ondanks dat het er mooi uitzag, voelde Pinemarten nog niet eens de minste neiging om het water in te stappen. Ze snapte die Riverclanners niet, met hun 'we eren onze innerlijke vis' levensstijl. Welke zichzelf respecterende kat stapte dit klotsende water in? Je vacht plakte oncomfortabel aan je lijf en wie weet kreeg je er nog een hoest van ook. Nee, Pinemarten niet gezien. Toch was het van belang om ervoor te zorgen dat die visvreters niet hun zwemvaardigheden gebruikten om de rivier over te steken. Voor nu was het rustig, maar dat hoefde niet zo te blijven.

Pinemarten wierp een zijlingse blik naar degene met wie ze op patrol gestuurd was. Eveningglow. De kattin met een dubieuze afkomst. Pinemarten had niet verwacht dat deze zou meevechten tegen de Bloodclan en kon niet ontkennen dat ze zich afvroeg waar Eveningglow's loyaliteiten lagen, maar voor nu zou ze die niet ter discussie stellen. "Ben benieuwd wanneer Riverclan hun zaakjes genoeg op orde heeft om weer over de Sunningrocks te gaan zeuren," miauwde Pinemarten met een schouderophaal, een poging om een luchtig gesprek in gang te brengen.

TAG: @Eveningglow

made by kiwii at btn!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
{Eveningglow} Evening Skies Giphy
Julia
434
Actief
The older I get the more creative


CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Eveningglow
BerichtOnderwerp: Re: {Eveningglow} Evening Skies   {Eveningglow} Evening Skies Icon_minitimewo 17 okt 2018 - 14:31

De zilvergrijze kattin keek naar het gouden oppervlak. Haar felgele ogen leken bijna nog feller door het oranje licht wat erin viel en de goudkleurige gloed op het water wat er nog extra in werd gereflecteerd. Haar oren stonden spits naar voren alert op haar omgeving. De spieren onder haar vacht stonden iets wat bol, klaar om in actie te komen mocht dat nodig zijn. Ze was een waakzame warrior en best wel territoriaal als het op het gebied van ThunderClan aankwam. Zeker als ze hier waren, omdat het niet de eerste keer zou zijn dat RiverClan hier herrie zou gaan schoppen. Zijzelf was toen nog te jong geweest om het bewust mee te krijgen, maar ze had genoeg verhalen gehoord. Ze had een hekel aan andere Clans, helemaal RiverClan die niet altijd leken te begrijpen waar de grens lag. Ze snoof door de woorden van Pinemarten en legde kort haar oren in haar nek. Ook haar nagels gleden even uit hun hulzen terwijl haar ogen begonnen te fonkelen. Ze keek naar de andere kattin. “Als ze slim zijn blijven ze met hun poten aan de goede kant staan en anders staat ze een onaangename verrassing te wachten.” Miauwde ze toen. Geen haar op haar kop die er ook maar over zou peinzen het aan hun te geven. Ze wist zeker dat Silverstar en Thornface daar net zo over dachten. Het was van ThunderClan, dat moesten ze toch eens gaan leren begrijpen.


Nothing can dim the light
{Eveningglow} Evening Skies 9od6xplj_o
which shines from withinMijn stelletje ongeregeld XD
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
{Eveningglow} Evening Skies DPKsfdL
> Babs
48
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Pinemarten
BerichtOnderwerp: Re: {Eveningglow} Evening Skies   {Eveningglow} Evening Skies Icon_minitimezo 28 okt 2018 - 21:40


[image]
[image]
IT'S HARD TO DANCE
WITH THE DEVIL ON YOUR BACK
Pinemarten wierp eventjes een zijlingse blik op de grijs met witte kattin die naast haar liep toen deze snoof en relatief fanatiek reageerde. Starclan, ze leek haar nagels uit te steken alsof ze de Riverclan pels al kon voelen. Overcompensatie of daadwerkelijke loyaliteit? Pinemarten was er niet uit en ging zich er voor nu niet over uitspreken. Het had geen zin om Eveningglow aan een kruisverhoor te onderwerpen. Toch zou ze zeker uitkijken bij deze kattin.

Haar oranje blik ging van Eveningglow naar het water wat door de oevers van de rivier naar haar volgende locatie geleid werd. "Het blijven nog altijd Riverclanners," miauwde de donkerbruine kattin met een schouder ophaal, waarna ze weer verder liep. "Staan niet zo bekend om hun intelligentie." Haar blik was voor een moment nogal donker en haar staart zwiepte heen en weer. Ze had de schurft aan de andere clans.

TAG: @Eveningglow

made by kiwii at btn!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
{Eveningglow} Evening Skies Giphy
Julia
434
Actief
The older I get the more creative


CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Eveningglow
BerichtOnderwerp: Re: {Eveningglow} Evening Skies   {Eveningglow} Evening Skies Icon_minitimema 5 nov 2018 - 13:43

Pinemarten begon over de intelligentie van RiverClanners. “Daar heb je een punt.” Miauwde ze toen dan ook. Ze stonden zeker niet bekend om hun intelligentie. Nu konden andere Clans eigenlijk ook niks goed doen bij haar, dus een eerlijke vergelijking ging ze ook niet maken. “Hopelijk houdt het opbouwen van hun territorium hen dan nog een tijdje bezig.” Daar waren ze vast ook niet zo snel mee, dus dan waren ze nog wel even zoet. Toch zouden ze dit stukje territorium goed in de gaten moeten blijven houden. Iets wat zij met alle liefde deed. Ze hield niet van indringens en hield die met alle genoegen buiten, mocht dat nodig zijn.


Nothing can dim the light
{Eveningglow} Evening Skies 9od6xplj_o
which shines from withinMijn stelletje ongeregeld XD
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
{Eveningglow} Evening Skies
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Boundaries :: Steppingstones-
Ga naar: