[Sharing Tongues] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Sharing Tongues]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
[Sharing Tongues] DPKsfdL
53
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Pinemarten
BerichtOnderwerp: [Sharing Tongues]   [Sharing Tongues] Icon_minitimedo 11 okt 2018 - 14:47


[image]
[image]
IT'S HARD TO DANCE
WITH THE DEVIL ON YOUR BACK
De zon stond hoog aan de hemel en liet zijn hitte neerregenen in het kamp. De meeste patrols waren het kamp alweer ingekomen om een middagpauze te houden met een goede lunch. Op het heetste moment van de dag wilde je ook niet jezelf teveel uitputten, Pinemarten in ieder geval niet althans. De donkerbruine kattin lag languit gestrekt in één van de uithoeken van het kamp. De burmees overwoog in stilte of ze de koelte van de bergen miste en besloot vervolgens dat ze de bergen nooit zou missen, klimaat of niet.

Ze had een dikke houtduif tussen haar voorpoten liggen. Het idee was om deze te delen maar nog weinig katten waren in het kamp om te eten. Er zou vanzelf wel iemand bij haar komen zitten daarentegen, daar was ze zeker van. En anders had ze een goede maaltijd. Beide waren helemaal prima. De kattin boog zich over haar prooi heen en plukte met opgetrokken bovenlip er wat veren vanaf. De pennen van de veren bleven zo nu en dan tussen haar tanden hangen, wat ze vreselijk vond, maar het was het waard, uiteindelijk, als ze bij het vlees was.

TAG: OPEN

---------------------------

Moment van de dag: Zonhoog
Roddels:
- Heeft Redpetal nieuwe liefde gevonden in Koifish?
- Hebben Minnowspots en Jaytail nou een gecompliceerde relatie?
- Heeft Shadowclan een spook tot een apprentice gemaakt?
- Wat is er aan de hand in de Bloodclan?

Stuur me vooral een bericht als er roddels bij moeten!

made by kiwii at btn!


[Sharing Tongues] QqlKhjEW_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Sharing Tongues] 1Bx2Dyx

68
Actief
34

CAT'S PROFILE
Age: ☀ 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Clovergaze
BerichtOnderwerp: Re: [Sharing Tongues]   [Sharing Tongues] Icon_minitimedo 11 okt 2018 - 15:07


Clovergaze kwam puffend binnen. Hoe hard het ook gisteren avond het had geregend, de zon won altijd. Het zou nog wel even duren voor ze wegkroop achter de sneeuwwolken. Toch had hij haar onderschat. Bij het achtervolgen van een waterrat was hij zonder nadenken het water in gedoken. Nu hij terug liep van het kamp waren alle overgebleven druppels verdampt en had hij het weer erg warm. Met de slappe waterrat in zijn mond kwam hij thuis. Er waren niet veel katten. De elders hadden een mooi zonneplekje bij hun vertrouwde boom ingepikt en hier en daar lagen wat moederkatten met hun kittens. Hij vroeg zich af of er nog veel nestjes zouden komen. Hij werd altijd vervuld van geluk bij het zien van nieuw leven, maar een nestje in leafbare was moeilijk. Clovergaze legde zijn prooi op de stapel en zocht zelf eentje uit. Echter viel zijn blik op zijn clangenoot die languit lag te genieten in de schaduw. Ze leek iets te plukken. Misschien wou ze wel delen. De lichtbruine kater stapte op de burmees af. Hij draaide zijn lichaam, zodat zijn gezicht naar de ingang wees en legde zich naast haar. De kater liet zijn adem ontsnappen en legde zijn kop op zijn poten. Het was nog heerlijk in de schaduw. Ze had een goede plek gekozen. Zijn snorren bewogen eventjes terwijl hij zijn ogen richtten op haar donkerbruine gezichtje. "Goeiemiddag Pine. Heb jij die gevangen?" Doelend op de mooie dikke duif tussen haar poten.


[Sharing Tongues] 2lTIOtp
[Sharing Tongues] QeN6NkU
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Sharing Tongues]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp-
Ga naar: