So long ago.. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 So long ago..

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sunpelt
Member
So long ago.. DPKsfdL
Moontje ;)
438

CAT'S PROFILE
Age: 45 manen.
Gender:
Rank:
Sunpelt
BerichtOnderwerp: So long ago..   So long ago.. Icon_minitimevr 21 okt 2011 - 14:20

Het woud werd verlicht door een koud zonnetje. De bladeren waren oranje gekleurd, bladeren lagen op de grond. Het geknisper van poot stappen op de bladeren was te horen. Alert en op haar hoede, liep er een lieve cyperse poes. Haar pootjes brachten haar naar een stuk struikgewas. Varens gleden langs haar vacht. Opeens spitste ze haar kop en keek om haar heen. Nu haar gezicht was te zien, zag je haar heldere gele ogen met een zachtaardige uitdrukking. Ze glimlachte wat. Haar kittens waren meer dan oud genoeg om voor zichzelf zorgen. Dewkit en de andere, ze waren weg gegaan samen met een andere warrior. Tenminste dat had ze gezecht. Rustig liep Sunpelt nu door het bos dat haar zo dierbaar was. Haar hele verleden lag hier, met Steelfang Winterstorm en alle andere. Spinnend liep ze verder, opeens ving ze een geur op. Ze had Fireheart gevraagd of ze mischien een patrouille moest lopen langs de Riverclan. Dat was ze nu aan het doen. Ze ging verder op de geur in. Sunpelt zakte in een gebalanceerde jachthuoding en sloop langzaam verder. Nu zag ze de mus zitten. Het vogeltje zat onder een van de rotsen zijn vleugels schoon te maken. Toen het diertje daar mee klaar was, zag je het naar wat voedsel zoeken. Sunpelt voelde genegenheid, en vond het eigenlijk oneerlijk om dat weerloze diertje te moeten doden. Maar ze had honger, een goede patrouille ' daar hoorde vesterk voedsel bij. Toen het vogeltje opkeek, sprong Sunpelt net uit de struiken vandaan. Ze sloeg het diertje tegen de grond, en beet het dood. '' Bedankt Starclan voor dit levende schepsel dat mij van voedsel voorziet.'' Zei ze dankbaar. Bloed proefde ze in haar bek. Het smaakte bijna zoet, en ze slikte het van haar lip. Daarna pakte ze het beestje op om haar weg naar de zonnenrotsen te vervolgen.
Toen ze daar aankwam ging ze op een steen liggen. Het zonnetje was koud en de wind was guur, maar evengoed was het prettig op de stenen. Ze waren nog niet helemaal ijskoud zoals ze bij bladkaal zouden zijn. Ze dacht aan vroegere tijden met half gesloten ogen, over Purplestorm en Blacknight. De twee Schaduwclan poezen, waar ze vriendschap mee hadden gehad. Grinnekend schudde ze haar hoofdje. Purplepaw in die tijd had Steelpaw versiert waardoor Sunpelt jaloers was geworden. Er was ruzie ontstaan. Het maakte haar nu niet veel meer uit, Steelfang was haar trouwe partner. Ze had de twee poezen al vele maanden niet meer gezien. Vreemd eigenlijk vond ze het. Niet dat ze zulke vrienden waren geweest. Want ze hadden het beijndigt met een flinke ruzie, maar toch miste ze de tijden. Terwijl ze daar lag weg te dromen, kwam er een geur binnen. Ze keek op uit haar gedachte, en glimlachte wat. Ze kende deze kat nog niet, maar die zou ze snel leren kennen. '' Hallo? Kom maar tevoorschein hoor ik heb je in de gaten,''

*Het liefst een kat uit de Thunderclan die Sunpelt nog niet kend.
Daarna mogen er natuurlijk bekende komen.
-Voor de gene die mij niet met dit personage kennen van lang gelden. Ik ben ook Darkfire en Stormtail.-*


So long ago.. 29waash

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nightwish
StarClan
So long ago.. DPKsfdL
Demi
344
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: Endless ★ Died at 58 moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
Nightwish
BerichtOnderwerp: Re: So long ago..   So long ago.. Icon_minitimeza 29 okt 2011 - 19:19

De achterliggende bomen werden door een zwakke poging van de zon verlicht. Het werd alsmaar kouder en kouder, en de bomen begonnen die ietwat treurige wending ook te laten zien. Haar felgroene ogen keken rustig maar nauwkeurig om zich heen, ze nam elk detail goed in haar op. Het was maanden geleden dat ze hier voor het laatst geweest was. Deze plek stond nog steeds als slecht teken in haar hersenpan gegrift. Hier is de plek waar hèt gebeurde. Die gebeurtenis die de rest van haar leven had veranderd. Haar karakter had gemanipuleerd en haar gemaakt tot wat ze nu was. Met zichzelf had ze echter weinig problemen, het was het verlies wat ze toen had geleden dat haar zo van streek had gemaakt. Het was op den duur wel meer op de achtergrond geraakt, maar niet veel later daarna was er weer iets verschrikkelijks gebeurd op precies dezelfde plek. Nog steeds had Nightwish het niet kunnen verwerken, maar nooit had ze aan haar Clangenoten laten zien hoe erg ze ermee zat. Ze wilde niemand opdringen met haar problemen, daarvoor waren het háár problemen. Zodat zij ze kon oplossen en er uiteindelijk van kon leren. Al waren dit het soort problemen dat je moest verwerken, en niet kon oplossen. Het was gewoonweg al gebeurd, en er was niets aan te doen. Haar blik week af naar één van de bomen, waarop ze nog het bloedspoor van toen meende te zien. Natuurlijk was het niet meer dan haar op hol geslagen verbeelding, maar het bleef haar wanhoop en angst inboezemen. Ze ging niet ontkennen dat ze ergens bang voor was, iedereen was vast ergens bang voor. Of het nou mensen, andere dieren, andere Clans waren, of vreselijke gebeurtenissen die eventueel zouden kunnen gebeuren. Ze was bang voor de val van de Clan, welke Clankat was dat niet? Bang om dierbaren te verliezen, meer dan logisch. En ook was ze bang voor dassen, door wat er een tijd geleden gebeurd was. Drie angsten, maar die maakten haar nog geen lafaard. Nightwish mocht die dingen dan wel vrezen, een angsthaas was ze niet. Zelfs katten die op geen manier bang leken te kunnen zijn, hadden hun angsten. Ze twijfelde er niet aan dat zelfs Brokenstar, onverschrokken leider van ShadowClan, wel iets had om bang voor te zijn. Of het nou zijn eigen dood zou zijn, of een doodgewone angst voor spinnen. In gedachten verdwaald, zwierf Nightwish rond over het gebied. "Hallo? Kom maar tevoorschein hoor ik heb je in de gaten," hoorde ze toen. Ze werd langzaam wakker uit haar gedachten, en ging op zoek naar de bron van de stem. Het was een grijsbruine cyperse poes van de ThunderClan. Nightwish had de poes wel eens zien lopen in het kamp, maar de naam was haar even ontschoten. Ze stapte tevoorschijn, precies zoals de kattin van haar had gevraagd en knikte even naar haar ter begroeting. "Jij ook goedendag," miauwde ze rustig met een glimlachje rond haar lippen.


So long ago.. 6TqLYmG
But up until now, I had sworn to myself I was content with loneliness
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
So long ago..
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sunningrocks-
Ga naar: