The love burning in one's heart [Geboortetopic] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 The love burning in one's heart [Geboortetopic]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

94
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ღ36 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: The love burning in one's heart [Geboortetopic]   za 13 okt 2018 - 14:25

Dat Burninglove zwanger was betekende niet dat ze gehandicapt was. Zodoende had ze de Nursery ook verlaten en was ze druk bezig in het kamp. Zo hielp ze enkele Apprentices met het vervangen van mos en zorgde ze er voor dat er geen oud prooi op de prooihoop lag dat de rest kon bederven. Al met al voelde ze zich redelijk goed. Haar buik voelde langzamerhand zwaar aan en ze wist dat ze wellicht binnenkort moest bevallen. Ze was benieuwd naar de kittens; zou ze een goede moeder kunnen zijn. Zouden ze een vader missen en wanneer zou de rest van de Clan van haar fout weten? Haar amberkleurige ogen richtte ze kort op Silverpaw waarna ze de jongere Shadowclanner aan sprak. "Silverpaw wil jij het vieze mos weghalen, terwijl Kindpaw er nieuw mos neer legt? Dan check in de wanden," Mauwde ze terwijl ze haar ogen op de wand van de Elders den richtte. Haar poot tikte ze tegen de stevige wand aan; alles leek in orde. Wellicht omdat ze het kort geleden opgeknapt hadden. Toch verdienden de Elders het beste van het beste. Een trap van een van de kittens deed haar zuchten. Burninglove kon vaak niet meer zo lang lopen. Voorzichtig stapte ze naar buiten toe waarna ze een van de andere Warriors aan keek. "Nightblood! Zou je een prooi naar Acefray.." Even viel ze stil terwijl ze haar ogen samenkneep. Dat deed zeer. Haar oren drukte ze in haar nek terwijl ze door haar trillebde poten leek te zakken. Misschien moest ze terug naar de Nursery. Haar normaal slanke lichaam was duidelijk opgezwollen met nieuw leven; terwijl ze een angstige blik op de Apprentices wierp. "Kindpaw," Probeerde ze zo rustig mogelijk aangezien ze wist dat ze nooit het hele kamp door zou komen. Wellicht kon ze beter in de Elders den in een van de schone nesten gaan zitten. Wachten totdat de steken voorbij waren. Waarna ze de Nursery op zou zoeken en daar de rest van de dag zou blijven. Wellicht was de witte Apprentice slim genoeg om Acefray te halen.

De pijn werd erger; ze had te lang stil gestaan daar voor de Elders den. Haar ogen sperde ze open waarna ze kreunde. Haar staart zwiepte ze hierna nerveus heen en weer. Hopelijk was Nightblood slim genoeg om zijn pas gevangen prooi te laten vallen en haar naar een nest te helpen. In de Nursery of desnoods in de Elders den. De meeste katten waren aan het jagen, of liepen in een van de patrouilles die net waren vertrokken. Ze had enkel twee Apprentices waarvan de mentoren druk waren gevraagd of ze zin hadden haar met enkele taakjes te helpen. Zodat ze zichzelf niet dood zou staren naar de wanden. Daarbij had ze altijd van haar ouders geleerd de Clan op de eerste plek te zetten en voelde het alsof ze gefaald had door kittens van Whitenight te krijgen.

- Eerst Kindpaw, Silverpaw & Nightblood
Acefray mag invallen wanneer hij wil. Of nu of later in het topic!

I can't live with or without you

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

-
21
Actief
“In order to rise from its own ashes a phoenix first must burn”

CAT'S PROFILE
Age: 78 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: The love burning in one's heart [Geboortetopic]   zo 14 okt 2018 - 13:56

Nightblood was op jacht geweest en keerde nu met een vers gevangen kraai terug naar het kamp. Hij zal daar zijn vogel op de stapel leggen zodat hij daarna de ander gevangen prooien kon ophalen. Het was ook een goeie jacht geweest, in totaal lagen nu (naast deze kraai) nog vier andere prooien verstopt. Twee stevige muizen, een eekhoorn en nog een vettige mol. De elders en de moederkatten zouden de dikke mol erg waarderen. Over moederkatten gesproken. Daar stond Burninglove, hoogzwanger van haar eerste kroost. Hoewel de vader onbekend was waren het nieuwe aanwinsten voor Shadowclan. Het was altijd positief als er nieuwe kleine warriors weer kwamen. De gitzwarte tom wou dan ook net naar haar toe lopen en haar aanspreken toen de bevlekte she-cat al wat anders in gedachten had. Ze vroeg als hij een prooi naar Acefray kon - ze stopte met praten. De oudere warrior keek vragend op en liep wat meer naar haar toe. De pijn was duidelijk te zien in haar blik. Meteen schoten zijn oren alert omhoog en begon zijn hart te kloppen. Direct legde hij zijn prooi neer en keek hij naar de twee leerlingen die in de buurt stonden. Burniglove ondertussen al trillend op har poten. “Kom Burninglove” Sprak hij kalm met zijn lage stem. “Ik breng je naar je nest,” De hoogzwangere meteen een ondersteunde schouder aanbiedend terwijl hij haar voorzichtig begeleide naar de nursury. Hopend zou ze het tot daar halen en anders zouden ze de Elders den in moeten duiken. “Kindpaw, waarschuw jij Acefray. Ik denk dat de kittens komen” Sprak hij tegen de witte she-cat, zijn aandacht weer meteen op Burninglove gericht.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kindpaw
Member

Anouk
127
Actief
Beauty fades
That is why it is beautiful

73 IC

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: The love burning in one's heart [Geboortetopic]   zo 14 okt 2018 - 19:37

Met een bol mos tussen haar kaken wandelde Kindpaw de Elders' den binnen, klaar om een oud nest te vervangen. "Silverpaw wil jij het vieze mos weghalen, terwijl Kindpaw er nieuw mos neer legt? Dan check in de wanden," sprak Burninglove tegen haar broertje. Geduldig wachtte ze tot hij het oude mos had weggehaald zodat zij er nieuw weg kon leggen. "Nightblood! Zou je een prooi naar Acefray.." Huh die zin stopte halverwege. Lichtelijk verward keek ze naar buiten, waar ze Burninglove zag staan. "Kindpaw," er was duidelijk pijn in haar stem te horen. Snel draafde ze richting de kattin. Het leek er inderdaad op dat Burninglove op het moment behoorlijk pijn had. Alleen... ze zag geen wond? Had ze zich verstapt? Nightblood had zich binnen de kortste keren bij hun gevoegd. “Kom Burninglove”, sprak de kater. “Ik breng je naar je nest,” vervolgde hij voor hij haar verder begeleidde. Verward draaide Kindpaw met haar horen, wat gebeurde er allemaal? “Kindpaw, waarschuw jij Acefray. Ik denk dat de kittens komen”, zei de zwarte kater vervolgens tegen haar. Oh. De witte kattin gaf een kort knikje voor ze richting de Medicine Cat's den rende. Ze stak haar kop naar binnen en de twee verschillend gekleurde oogjes speurde de den af. "Pap? Kun je naar de Nursery komen? Volgens Nightblood komen Burninglove's kittens," spak ze op een iets te rustige toon voor de dringende boodschap.


"The weft and weave of fate guides our people to their deaths,

though arrow pierce our ancient hearts, we fear not our final breath."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

94
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ღ36 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: The love burning in one's heart [Geboortetopic]   di 30 okt 2018 - 21:15

De Apprentices leken niet zozeer moeilijk te zijn. Waarschijnlijk was dit wel een van hun minst favoriete klusjes. Het was saai werk, de nesten verversen maar moest gedaan worden. Daarbij was het van groot belang dat de jongere katten voor de Elders leerden zorgen, zodat er een zekere hoeveelheid respect zou groeien. De Clan was belangrijk. Die stond op de eerste plaats, zo was het dan ook geen wonder dat ze hoogzwanger nog steeds makkelijke taken uit probeerde te voeren. Het moment dat haar lichaam besloot dat de kittens mochten komen, was een moment die geen enkele kattin zou vergeten. De steken waren onpraktisch en pijnlijk. Wie in Starclan's naam had dit bedacht! Ze sprak een zwarte kater aan, die de naam Nightblood droeg. Hij kwam net terug van de jacht en ze besloot dat hij haar vader wel wat prooi kon brengen. Acefray werkte hard, en had natuurlijk eten nodig. Hij hield ook van eten, als ze zijn gestalte moest geloven. Zelf was ze altijd klein gebleven, als haar ervaring niet voor haar sprak, zouden sommigen haar wellicht voor een Apprentice aan zien. Soms was dit dan ook onhandig. Immers zouden de Warriors van de andere Clans haar wellicht niet aan zien voor een Warrior en haar het respect niet geven dat die positie verdiende. Toen ze de zin, de vraag richting Nightblood met geen mogelijkheid af kon maken, riep ze de Apprentice die het dichtste bij haar in de buurt was op haar af. In de hoop dat de witte kattin haar kon helpen. Echter kreeg ze de juiste woorden niet over haar lippen geperst. Trillend op haar poten staarde ze voor zich uit, ze kon ze nauwelijks bewegen. Dit was een moment waarop ze in haar nest wou liggen en janken om haar beslissingen. Ze had nooit kittens willen krijgen van een Windclanner. Haar gouden ogen gleden naar de zwarte Warrior die de conclusie al getrokken had. Kindpaw was te onervaren om te kunnen weten dat de kittens kwamen. Ze nam het haar ook niet kwalijk. De zwarte kater kwam op haar af gestapt. "Kom Burninglove," Klonk er kalm op een lage toon terwijl de kater haar aan probeerde te sporen met hem mee te lopen. Ze beet haar kaken stevig op elkaar terwijl ze een stap poogde te zetten. "Ik breng je naar je nest," Vervolgde hij terwijl hij haar steun bood met zijn schouder. Meteen nam de trillende hoog zwangere kattin dit aan, waarna ze met kleine pasjes in de richting van de Nursery stapte. Ze siste van de pijn die door haar gezwollen buik heen trok. "Kindpaw, waarschuw jij Acefray. Ik denk dat de kittens komen." Riep de kater de jongere kattin toe. Waarna die in de richting van de bekende den liep. Dit was een van de momenten waarop de Warrior haar vader naast zich wou hebben. Tranen prikten in haar ogen van de pijn terwijl ze abrupt tot stilstand kwam voor de ingang van de Nursery. Met moeite wist ze zich naar binnen te wurmen en liet ze haar trillende lichaam op het mosnest vallen. "Nightblood," Begon ze angstig op een zachte stem.


I can't live with or without you

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator

☙Emma☙
16231
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: The love burning in one's heart [Geboortetopic]   vr 9 nov 2018 - 16:49

Zijn neus leek extra scherp te zijn vandaag, door de kou, maar ook door de frisse geuren en de wind die ze naar hem toebracht. Vandaar dat de jacht goed was geweest. Het had hem sowieso goed gedaan. Ja, het was wat ruwer dan anders geweest waardoor hij nu vies was door modder en een beetje bloed - die eekhoorn had hem flink te grazen genomen. Maar niets wat niet zou helen en wat hem belette om zijn prooien zelf naar het kamp te dragen. Mentaal maakte hij er notitie van dat Wolf binnenkort ook haar assesment in jagen maar eens moest doen. Vechten hield hij haar nog angstvallig vanaf, maar jagen kon die kat uitmuntend. Ja. Hij was als een trotse papa oke.

Over ouderschap gesproken.. Meteen toen hij binnenkwam herkende hij de sfeer die in het kamp hing. Geboorte was altijd spannend, waardoor het op ieders gezicht te lezen stond. Met een onderzoekende blik keek Tall het kamp rond, om vervolgens in de richting van de nursery te lopen. Daar herkende hij de stem van Burning en keek hij even waarschuwend naar Starclan. Beter haalden ze deze keer geen grapjes uit. Hierna liep hij naar binnen en schatte in hoe druk het was. Voor nu zou hij nog passen, maar wanneer Ace kwam - met zijn dikke.. ehm.. fluff - zou het spannend worden. Niet aan denken nog. "Je kan dit," Mauwde hij met zijn diepe stem, in reactie op Burning's angstige 'Nightblood'. Hij had zelf niet vaak met die kater gesproken, maar knikte nu naar hem. Zijn blik stond berekenend. Inmiddels had Tall teveel slechte geboortes gezien om nog vol liefde - of angst - te kijken. Het ging zoals het ging. Hopelijk goed.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acefray
Medicine cat

Jamie
4281
Actief
"Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day, live and die on this day"

CAT'S PROFILE
Age: 48 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat
avatar
BerichtOnderwerp: Re: The love burning in one's heart [Geboortetopic]   wo 14 nov 2018 - 23:09

De grijze kater was vrij onbezorgd aan het werk gegaan. Hij had de ochtend besteed aan zijn dagelijkse klusjes en hierna nog wat groen blad kunnen plukken, iets wat hij nu moest drogen. Met een verassende voorzichtheid legde hij de blaadjes op een platte steen, mooi in het zonlicht. Met een beetje geluk zouden ze voor het vallen van de nacht klaar zijn en kon hij ze weer opruimen bij de rest. Ah wat fijn dat dit zijn enige zorgen van de dag waren.

Nog voor hij goed en wel van deze trage dag kon genieten stond ineens zijn dochter in zijn den. Echt hij zweerde dat ze overal heen zweefde in plaats van liep, zo stil. Toch hielt hij van zijn spookje, ze herinnerde hem veel aan Lurkingshade. Bij het horen van haar boodschap had hij even nodig te realiseren wat er aan de hand was, iets waar haar kalme monotoon niet mee hielp. Hij zette zijn haren op en greep snel zijn basispakketje kruiden en een grote tak bij elkaar. “Ik kom er meteen aan schat, als je wilt mag je meehelpen. Je bent wel hun tante” Hij werd opa. Oh nee hij werd opa. Starclan wat was hij toch oud aan het worden, zijn kindje kreeg meer kindjes. Wat moest hij hiermee aan? Misschien was hij wel een hele goede opa, een betere opa dan dat hij vader was. Snel liep hij naar de uitgang van de den en gaf zijn spookje een snelle lik over haar bol, om hierna door te lopen naar waar Burning was. Hier vond hij niet alleen Nightblood maar ook Tall. Natuurlijk, Tall was ook haar oom. Al goed, hij was in zijn ogen oom voor al zijn kittens. Toch moest hij toegeven dat zijn PIC weinig interesses toonde in zijn babies. Teleurstellend zelfs. Hij kon het echter niet laten snel in zijn oor te fluisteren, zijn stem duidelijk enthousiast “Ik word opa” De trots was nauwelijks te verbergen.

Maar toen werd zijn volledige aandacht gericht op zijn oudste dochter, zijn trots… een nieuwe moeder. Kort gaf hij haar een lik over de bol waarna hij haar de nodige kruiden gaf, samen met de optionele tak “Eet de kruiden en bijt daarna op de tak als de pijn te erg wordt. Ik weet dat je dit kan schat, volg je instinct” Hij drukte zijn snuit tegen haar wang aan en begon haar buik te masseren. Ergens kon hij het niet helpen om emotioneel te worden. Voor zijn ogen zag hij nog een klein balletje pluis aan Runningvole haar buik plakken, niks meer dan zwart tegen het hare aan. Als hij er maar voor haar had kunnen zijn, als hij maar nooit deze rot rang had gehad was dit alles zo veel mooier. Hij sprak Running nauwelijks meer… en hoewel hij blij was met Sinclaw en niks liever wilde dat bij haar zijn deed het toch pijn. Burning had zonder vader moeten opgroeien en nu haar kittens ook…
Als hij ooit de vader ontmoette zou hij hem leren om nooit meer aan zijn kinderen te komen.


ONCE MORE INTO THE FRAY, INTO THE LAST GOOD FIGHT I'LL EVER KNOW. LIVE AND DIE ON THIS DAY
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

-
21
Actief
“In order to rise from its own ashes a phoenix first must burn”

CAT'S PROFILE
Age: 78 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: The love burning in one's heart [Geboortetopic]   do 15 nov 2018 - 12:40


De tom bood zijn schouder aan voor steun en dat gebruikte Burninglove. Hij merkte dat de hoogzwangere she-cat pijn had met lopen en hoewel hij het erg vond om zijn clanmate zo te zien wist hij dat het beter was voor haar om in haar nest te bevallen dan hier in de openlucht waar kansen waren dat ze iets zou oppakken zoals een ontstekingen ofzo.. daarnaast was de verse bloedgeur een uitnodiging voor prooidieren en hij zag liever geen verdwaalde das in hun kamp rondbanjeren. Burninglove stopte bij de ingang en bezorgd keek hij op. De zwart witte queen had tranen in haar ogen. Nightblood gaf haar een geruststellend neus tegen haar wang aan. “Nog een paar klein stapjes nog” Sprak hij aanmoedigend. Al snel daarna liep ze weer veder, langzaam en met moeite maar ze bereikte haar nest. Nightblood keek op toen ze zijn naam uitsprak met een angstige klank. Nu ook ziend dat de she-cat haar hele lichaam trilde. “Ssstt” Suste hij. “Bespaar je energie voor de bevalling” De pikzwarte tom keek naar de uitgang van de nursury waar een bruine kop tevoorschijn kwam. Het was Tallstar. Hij knikte begroetend naar de leider maar richtte toen al snel weer zijn aandacht op Burning. Ondertussen was hij een beetje bij haar gaan zitten zodat zijn zwarte vacht de hare raakte, haar zo de nodige steun aanbiedend als ze die nodig had. Opgelucht keek hij ook op toen Acefray zich ook snel in de nursury werkte met enkele kruidens met zich mee. Hij mauwde wat in de oor van de bevallende zwarte witte queen maar wat hij precies zei hoorde hij niet, daarna begon de grijze medicine cat al snel met het gebruikelijke hulp met de bevalling waar hij zelf niks van afwist dus zwijgend keek hij maar toe. Er hier voor Burninglove zijnd als ze dat wenste.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

94
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ღ36 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: The love burning in one's heart [Geboortetopic]   do 15 nov 2018 - 15:40

De oudere Warrior begeleidde haar als een echte heer naar haar nest toe. Het was duidelijk dat het haar enorm veel moeite en energie kostte om het zachte mos te bereiken. Met tranen in haar ogen was ze dan ook bij de ingang blijven staan terwijl de pikzwarte kater haar bemoedigde. "Nog een paar kleine stapjes nog," klonk er op zijn zware stem. De zwart-witte kleine kattin dwong haar lichaam de laatste stappen te zetten waarna ze zich in het nest liet vallen. Burninglove sprak op trillende stem de naam van de grotere kater uit; ze had haar vader nodig. Ze had zich nog nooit zo slecht gevoeld; de kittens zouden maar half Shadowclan zijn. Ze had hen hun vader ontnomen. "Ssst." Suste de zwarte kater haar waarna hij verder sprak. "Bewaar je energie voor de bevalling." Vervolgde de kater. Een bruine kop kwam tevoorschijn op dat moment; een die de Warrior wel herkende. Tallstar, haar oude oom. Nightblood knikte naar hem terwijl de kattin even kort haar kop hief voordat ze die weer neerlegde en zuchtte. "Je kan dit," mauwde haar oom met zijn diepe stem. Serieuzer dan ze hem in een tijd had gezien. "Waag het niet om weg te gaan oom Tall," Sprak, nee siste ze tussen haar tanden door. Ze had hem nodig. Eindelijk kwam Acefray er aan; de kater die ze wellicht nog het meeste nodig had. Hij fluisterde wat in het oor van haar oom terwijl ze diep inademde met een wee die lichaam deed kronkelen. Een tong werd over haar kop gehaald en haar gele ogen volgden de bewegingen van de grote fluffbal. "Eet de kruiden en bijt daarna op de tak als de pijn te erg wordt. Ik weet dat je dit kan schat, volg je intstinct." Hij drukte zijn snuit tegen haar wang aan waarna ze moeizaam iets overeind kwam en de kruiden zonder morren oplikte en haar kop weer liet vallen. De kater begon met zijn poten haar buik te masseren; wat de pijn niet minder maakte. Haar oortjes drukte ze in haar nek terwijl ze haar lippen iets optrok. "Nightblood kun je.." Klonk er bijna op een gevaarlijke toon terwijl ze de poot van Acefray weg probeerde te duwen.

Voordat ze haar zin af kon maken voelde ze een sterkere wee door haar buik heen trekken en deed Burninglove haar best zich te ontspannen. Kort erna volgde ze enkel nog haar instinct. De wens haar kitten te zien; in levende lijfe en gezond was groots. Daarvoor zou ze door de pijn gaan. Ze perste en knarste even met haar tanden terwijl haar vacht langzaam donker kleurde met zweet. Haar ogen sloot ze waarna tranen over haar wangen liepen voordat ze naar nog een keer persen een kleine kitten gebaard had. Haar eerste zoon; een bruine tabby die veel op Tallstar leek toch zou hij niet naar zijn oudoom genoemd worden. Kleuren maakten niet uit; het was een tabby en daarmee perfect. Hij leek op haar vader in dat opzicht. "Acekit," fluisterde ze bewonderend terwijl ze het vliesje verder weg haalde en de kitten over het neusje likte. Haar prachtige kleine Acekit. Er was een reden dat ze haar zoontje naar haar vader noemde. Immers was de kater belangrijker voor haar dan ze had verwacht. Haar gele ogen gleden even naar haar vader terwijl ze hem waarschuwend aan keek. "Geen massage, anders mag Nightblood je een goede kras over je neus geven," Klonk er gevaarlijk zoals een in pijn zijnde nieuwe Queen kon zijn. Ze kon wellicht zelf ook wel na de bevalling als ze voldoende energie had hem een haal geven, maar Nightblood was momenteel sterker. Burninglove legde har kop weer neer en snorde zachtjes. Haar eerste kit was perfect ondanks de gemengde bloedlijn. Dat het volgende deel van de bevalling heftiger zou worden met een eeneiige tweeling had ze niet voor mogelijk gehouden.


I can't live with or without you

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kindpaw
Member

Anouk
127
Actief
Beauty fades
That is why it is beautiful

73 IC

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: The love burning in one's heart [Geboortetopic]   vr 16 nov 2018 - 16:50

Het duurde even voor de boodschap bij haar vader zich doordrong. Snel raapte de kater kruiden bijeen, die waren schijnbaar nodig voor de bevalling. “Ik kom er meteen aan schat, als je wilt mag je meehelpen. Je bent wel hun tante,” sprak de grote kater. Hij nam de kruiden mee zijn den uit en gaf haar onderweg nog een lik over haar kopje. Burninglove was een van Acefray's kittens uit een nest dat veel ouder dan het hare was. Schijnbaar was het nogal een big deal dus besloot de witte kattin maar te volgen. Kindpaw bleef een klein stukje van het gebeuren vandaan staan. Ze wist dat ze waarschijnlijk in de weg stond als ze te dicht bij bleef staan. Acefray deed zijn werk als Medicine Cat, Tallstar en Nightblood stonden met haar te kijken. De geboorte van kittens was een heel gedoe, het leek niet echt fijn. Toch was iedereen er bijna altijd zo enorm blij over. Ze begreep niet goed waarom. Ze kon het waarschijnlijk ook niet begrijpen omdat ze van liefde op zich al niets begreep. De eerste kitten werd geboren en vernoemd naar hun vader. In haar ogen leek hij er niet op, hij was een tabby maar hij was bruint terwijl hun vader grijs was. Ach, wie was zij ook om daar commentaar op te geven.


"The weft and weave of fate guides our people to their deaths,

though arrow pierce our ancient hearts, we fear not our final breath."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The love burning in one's heart [Geboortetopic]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: