Met Me Inside 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Met Me Inside

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Lion [Loïs]
1575
Actief
I like you boy, but if you lie to me
I'll pull your guts out through your throat

CAT'S PROFILE
Age: » 62 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
avatar
BerichtOnderwerp: Met Me Inside   vr 26 okt 2018 - 16:14

Er stond een gehumeurde uitdrukking op zijn snuit. Er redelijke kras liep over zijn schouder. Een Vlaamse gaai had hem ontdekt en aangevallen, waardoor zijn jacht hierop mislukte. Hij had het al schoongelikt en had geen zin om langs zijn dochter te stappen, dus hoopte hij dat het niet zou ontsteken of dergelijke. De grote deputy ging zitten, waarbij hij het kamp doorkeek. Hield iemand zich niet aan de regels, was er iemand die niks te doen had? Zijn gele ogen gleden van kat tot kat. Een windvlaag trok aan zijn vacht. Kort keek hij naar de lucht, die donkerder begon te worden. Leaf-fall kwam eraan; de afgelopen weken hadden ze veel temperatuurschommelingen gehad, het was maar afwachten wanneer de temperatuur voor goed naar beneden ging.
- Open
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Faintkit
Member

Kippetje
37
Actief
"God knows it's only time
Before I break the chain in my eyes"

CAT'S PROFILE
Age: ❥ 4 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Met Me Inside   ma 12 nov 2018 - 20:24

Iedereen leek zo humeurig zeg, sinds de regen af en toe viel en de wind wat kouder was geworden, besloot iedereen zelf ook maar kouder te worden. Faintkit, die niets anders dan de warmte van de Nursery kende, snapte er helemaal niets van. Waarom kwamen al die chagrijnige warriors dan niet gewoon bij hen liggen? Daar was het warm en gezellig, hoor. Toen de poes dat echter eens aan haar moeder had voorgesteld, had die slechts schampertjes gelachen en haar een aai over de bol gegeven. Kennelijk was de Nursery niet voor warriors bedoeld, een stomme regels als je het haar vroeg. Daarom ook was ze vandaag de nursery uit gestapt, inmiddels wist ze vrij goed waar alles was en kon ze zich op gevoel door het kamp manoeuvreren. Daarbij had ze er werk van gemaakt om contact te leggen met zo veel mogelijk katten, omdat die warriors toch zo bar interessant waren! Als gevolg daarvan kon ze ieders geur nu redelijk herkennen, al bleven sommigen nog een beetje vaag. Een die niet vaag was, echter, was die van Panthergrowl. De grote kater zat kennelijk midden in de koude wind en rook ook nog eens lichtelijk naar bloed, zoals haar poot eens had geroken toen ze die aan een doorn had gesneden. Wat bezorgd stapte ze op de ander af en stopte pas toen haar snorharen langs zijn poot wreven. Ze zat veel dichterbij dan normaal was, maar goed, Faintkit had daar geen idee van. "Dag Panthergrowl, je, ehm, u ruikt naar bloed, heeft u pijn?" ze trok een bezorgd gezicht naar zijn poot. "Anders kan ik u wel naar Chivypaw brengen! Ik weet namelijk al helemaal zelf waar dat is," verkondigde ze trots.Oh, to see without my eyes

The first time that you kissed me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Met Me Inside
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: