“You can dance in the storm. [Oceanstar] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 “You can dance in the storm. [Oceanstar]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Chasmkit.
Member

M !
26
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: “You can dance in the storm. [Oceanstar]   do 15 nov 2018 - 13:21


Zomers was het verschrikkelijk maar zulk hondenweer als dit was een dikke pak vacht erg gewenst. Chasmkit grijze pels was nog altijd warm en pluizig ondanks dat hij zijn kittenvachtje al kwijt was. Het zou waarschijnlijk ook zijn hele leven zo blijven maar voor nu vond hij dat zeker niet erg. De kille wind die door de heide heen blies voelde hij amper door zijn lekkere pluizige jas. Kleine waterspetters vielen naar beneden toen de kitten zich uit de nursury werkte. Er liepen wat warriors heen en weer maar voor de rest leek het kamp stil. Waarschijnlijk begonnen de Windclanners beschutting op te zoeken voor de aankomende storm.. Chasmkit was niet z’n watje. Pff! Wat kon een paar regenspatten nou tegen hem op? Hah! De al wat stuk gegroeide tom sprong uit de uitgang en huppelde naar het midden van het kamp waar zich al een kleine plas met regenwater vormde. Heel interessant voor een kitten dus. Nieuwsgierig keek hij in het water waar kleine cirkels zich vormde door de spatten. “wow!” Giechelde hij in zich zelf voor dat de lucht zich pas echt openbarsten. Een hoosbui viel naar beneden en binnen een mum van tijd was Chasmkit dikke overeind staande vacht nat tegen zijn lijf gedrukt. Nu hij toch nat was kon hij toch net zo goed in de plassen rondspringen? Zo gedacht zo gedaan begon de tom door de plassen hun te spetteren. De grooste lol hebbend met zichzelf. Niet helemaal wetend dat waarschijnlijk zijn moeder der niet heel erg vrolijk van dit werd als zij hem straks mocht schoonlikken met al deze modder. Oepsie hihi.
- Oceanstar 1st <3


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
2976
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~29 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: “You can dance in the storm. [Oceanstar]   do 15 nov 2018 - 14:13

Haar geadopteerde zoontje groeide snel. Hij was al weer 3 Moons oud geworden en zag er geweldig uit; gezond en sterk zoals een kitten diende te zijn. De dikke grijze vacht leek erg op die van Abysshowl; ook al kon ze met geen mogelijkheid zijn moeder zijn. Immers was hij half Riverclan en half Windclan. Al had ze Chasmkit's vader nog nooit gevonden. Met deze regen was ze liever niet buiten; al kon het altijd erger. Dikke druppels vielen op haar mooie grijs gestreepte vacht waarna ze met kalme passen in de richting van de Nursery liep. Haar blauwe ogen vielen op een doorweekte kitten die door de plassen sprong en modderig werd. Nee; dat kon Chasmkit toch niet zijn of... Het was de kit inderdaad. Een zucht verliet haar borstkas terwijl ze op het katertje af liep. Ze hield zo niet van de smaak van modder...


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chasmkit.
Member

M !
26
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: “You can dance in the storm. [Oceanstar]   do 15 nov 2018 - 15:25

De kleine dondersteen was zo druk met zichzelf om van in de ene plas in de ander te jumpen dat hij totaal niet Oceanstar opmerkte. De grijze leader zuchtte, wetend dat als straks zijn wasbeurt kwam ze de smaak van modder en regen in de mond kreeg. Pas toen de she-cat echt bij hem in de buurt stond merkte hij haar op. Onschuldig keek de tom op. “Hoi mam!” En sprong ondertussen weer in de volgende plas, dit keer alleen niet zo goed terechtkomend.. Chasmkit gleed uit en viel met zijn snuit vol in modder. Zijn grijze vacht nu helemaal donker bruin inplaats van mooi grijs. “Blegh.. Bleghh-blegh..” Sprak de kitten tijdens een lading modder uit zijn bekje te spugen. Zijn tong daarna na buiten bungelend om extra te laten zien hoe vies het wel smaakte. “Jakkie”


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
2976
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~29 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: “You can dance in the storm. [Oceanstar]   zo 2 dec 2018 - 19:58

De kleine donkergrijze kitten was weer heerlijk ondeugend. Chasmkit was zo druk aan het spelen dat hij de vriendelijke Leader en moeder niet doorhad. Ergens was het erg amusant maar aan de andere kant had Oceanstar geen behoefte aan de moddersmaak die met de viezigheid kwam. Pas toen ze in zijn buurt stond, merkte hij de grijzige tabby kattin op onschuldig keek hij op. "Hoi mam!" Klonk er vrolijk terwijl hij voordat ze haar mond open kon doen weer in een andere plas sprong, én uitgleed. Ze kneep haar ogen sympathiek samen voordat ze voorzichtig en een stuk rustiger naar het katertje liep. Zijn hele vacht was nu bruin in plaats van grijs waardoor ze een zucht onderdrukte. "Chasmkit, gaat het?" Klonk er een tikkeltje bezorgd maar ook ergens somber. Ze was niet boos op de kitten maar het was teleurstellend dat de kitten zo graag vies werd al kon ze er ook wel om lachen al helemaal bij zijn reactie. "Blegh.. Bleghh-blegh.." Sprak de kitten sputterend, doordat de modder in zijn mond was gekomen. Zijn tong stak hij uit op een bijna komische manier. "Jakkie." Vervolgde de kitten waarna ze hem kalmpjes en geamusseerd aan keek. "Inderdaad, en dat mag ik van je vacht halen, kleine deugniet dat je bent." Lachte ze terwijl ze hem speels en plagerig aan keek.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
“You can dance in the storm. [Oceanstar]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: