Open || This is where I belong 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Open || This is where I belong

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Cloud •
Member

Emma
19
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: To-be
avatar
BerichtOnderwerp: Open || This is where I belong   ma 19 nov 2018 - 16:04

De kater ging zitten en sloot zijn ogen. Vermoeid liet hij zijn kopje hangen en liet de stilte hem tot rust brengen. Het leven was uitzonderlijk druk naar zijn idee, al een tijdje was hij apprentice en leerde hij zoveel als hij kon in zo'n kort mogelijke tijd. De kater, inmiddels al wat breder gebouwd maar nog steeds niet echt groot, snapte zijn leven niet zo goed meer. Hij voelde zich haast een prey-hunter, maar was een cave-guard, en hij wilde niet wisselen maar hij wilde ook niet zijn wat hij nu was en... en het was gewoon moeilijk dus kwam hij hier. Zijn naam was Cloud en hier waren Clouds. Dat was zo ongeveer de enige uitleg die hij had om enige sense te maken van waarom deze plek hem zo aantrok.

- Open, rogues, kittypets, tribe, maakt niet uit wie je bent je bent welkom


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vixen •
Member

Nath
95
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Open || This is where I belong   za 15 dec 2018 - 18:45

Sinds de clan de bergen hadden verlaten had Vixen zich super eenzaam gevoeld. Het was verbazingwekkend hoe erg ze zich aan Wolfpaw had gehecht. Wolfpaw. Zou ze al warrior zijn? Hoe zou ze nu heten? Zal ze de naam Wolfstrength gekregen hebben? Ze sloeg droevig haar groen-gele ogen naar haar poten en besloot even te gaan wandelen. Ze verliet de Cave en ze liet haar poten haar naar de Vulture's Drop brengen. Natuurlijk, in de bergen liep je niet gewoon. Ze moest stukken klimmen. Maar als Tribe kat was je daar aan gewend en was het de normaalste zaak van de wereld. Bij de Vulture's Drop zag ze Cloud zitten, hij was net To-Be geworden. Vixen wilde eigenlijk even alleen zijn, maar om nu gewoon weg te gaan was niet echt haar manier van doen. Vixen zette dus een glimlach. "Niet schrikken, Cloud," Klonk haar stem met een glimlach, terwijl ze dichter bij kwam. Vulture's Drop was nog best een gevaarlijke plek om te zitten. Je moest niet schrikken en er vanaf springen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Open || This is where I belong
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Vulture's Drop-
Ga naar: