Stranger [open] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Stranger [open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Stranger [open] 5e3ALQu
James
296
Actief
"There is a firefly loose tonight, better catch it before it burns this place down"

CAT'S PROFILE
Age: 18 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Baneflower
BerichtOnderwerp: Stranger [open]   Stranger [open] Icon_minitimedi 4 dec 2018 - 12:34

De gevlekte kattin kwam met rustige stappen het kamp binnen gelopen, ze was weer een hele dag en nacht weggeweest. Ze moest toegeven dat ze dit vaker deed, de clan verlaten en haar uren doorbrengen in het territorium. Wat moest ze ook anders? Al haar tijd doorbrengen in deze verschrikkelijke plek? Thunderclan was voor haar een gevangenis waaruit ontsnappen onmogelijk was. Dit was niet haar thuis en ze wist het, haar thuis lag in de bergen en was ver buiten haar bereik. Daar was haar zoon te vinden. Maar in plaats van zich te kunnen voegen bij haar kind liep ze hier in een stinkend bos haar tijd te verdoen. Baneflower was nooit een sociale kattin geweest, altijd koud naar de wereld en de katten om haar heen. Gedreven door een constante angst die zichzelf omzette in agressie. Het was hoe ze in elkaar zat, maar het was geen goede persoonlijkheid voor een clankat. Maar ze zou het nooit overleven zonder een clan. Ze was ondervoed, haar ribben zichtbaar en van formaat nog kleiner dan de meeste apprentices. Zonder groep die haar bescherming kon bieden was ze kraaienvoer. Al die punten, al die dingen waren voor haar de reden waarom ze niet anders kon dan hier blijven, tegen haar eigen wil en wensen in. De frustratie was op haar houding af te lezen terwijl ze haar weg vervolgde richting te prooistapel en hier enkele vogels op legde. Zelf pakte ze niks om te eten, het ongeluk had haar honger ontnomen. Enkele katten gunde ze een uitdagende en haatdragende blik, waarna ze zichzelf weglegde in de schaduw om zichzelf te wassen. De meeste hadden al besloten weinig contact te houden met haar, aangezien ze niet onbekend was om haar eigen clanmates aan te vliegen, niet dat ze ooit serieuze schade zou kunnen aanrichten. Er waren konijnen met meer spierkracht dan zijzelf...

+ open


There is a firefly loose tonight, better catch it before it burns this place down
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Coldkit'
Member
Stranger [open] 16kwfb7
Emma
227
Actief
"Why break your own toys when you can break someone else's?"

CAT'S PROFILE
Age: 4 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Coldkit'
BerichtOnderwerp: Re: Stranger [open]   Stranger [open] Icon_minitimedi 4 dec 2018 - 22:33

De kitten was weer de nursery uitgegaan, hij irriteerde zich aan de blikken en domme gesprekken van de normale kittens en na zo vaak met zijn ogen gerold te hebben deed zijn hoofd pijn. Vandaar dat hij hier lag, en zoveel mogelijk opging in de schaduw. Eens in de zoveel tijd vervloekte hij zijn zwartwitte vacht, maar sprak zichzelf daarna vermanend toe om eens niet zo zielig te doen. Het hielp meestal. Nu ook. Bovendien leek zijn cover ook te werken, aangezien er een grote kat aan kwam die zo ongeveer op hem ging zitten om zich vervolgens te wassen. Cold liet een diep beledigde 'hmpf' horen. Hij lag hier al, zoek je eigen onopvallende plek, ongewassen olifant.✗✗✗✗

✗ It was a wicked and wild wind ✗
✗ Blew down the doors to let me in ✗

✗ Shattered windows and the sound of drums, people couldn't believe what I'd become ✗
✗ Revolutionaries wait, for my head on a silver plate ✗
✗ Just a puppet on a lonely string, oh who would ever want to be king? ✗

✗✗✗✗
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Stranger [open]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp-
Ga naar: