High tea and old friends 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 High tea and old friends

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Acefray
Dorpsslet
High tea and old friends 6rUw8UC
Jamie
4407
Actief
"Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day, live and die on this day"

CAT'S PROFILE
Age: 51 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat
Acefray
BerichtOnderwerp: High tea and old friends   High tea and old friends Icon_minitimezo 9 dec 2018 - 21:53

Ondanks alle drama in het kamp was zijn werk nog niet op pauze gezet, nee er moest nog altijd genoeg gedaan worden. Vooral nu de manen kouder werden en er straks weer ziekte uit ging breken was dit zijn laatste kans om alle planten te verzamelen. Straks zou namelijk de grond te ver bevroren worden om de wortels uit te graven en de platten afsterven. Het zorgde er wel voor dat hij heel het territorium door moest bandjeren, terwijl thuis het gevaar lag dat het kamp afbrandde zonder zijn rustgevende speeches. Met een klagelijke zucht kwam hij dus ook overeind en zocht naar vrienden die de last konden verminderen... al was er eentje op vakantie. Stom kind. Dan maar naar zijn plan B beste vriend. "SLATEEEE" Kwam er luid van hem af. Om na een respectable stilte en het zien van de grijze poes zijn woorden te vervolgen, op een fijnere toon. "Slate, heb je zin om te helpen met planten uitgraven en dragen? Ik beloof dat het leuk wordt, wat tijd weg van het kamp is nooit verkeerd" Hij glimlachte vriendelijk, al wist hij dat de ander dit niet zou merken op zijn warme toon na. Vandaar dat hij een vriendelijk duwtje gaf met zijn snuit, misschien net wat te hard omdat hij zijn eigen kracht niet kende.

Na een tijdje van wandelen had de zoektocht naar planten hun uiteindelijk bij de grenzen gebracht. Iets wat niet zo zeer erg was, er waren ook genoeg planten daar te vinden om te verzamelen. Het was toch op niemandsland, dus waarom ze niet zelf pakken? “We zijn bijna klaar, ik wil nog die laatste wortels opgraven voor de dassen erbij komen” Net toen hij opgewekt iets tegen Slate wilde zeggen over een avontuur dat hij had meegemaakt vulde een bekende geur zijn neus. Bloodclan. Zelf voelde hij hier geen angst door, maar hij herinnerde het laatste voorval met Slatefur nog goed. "Bloodclan is hier, blijf dicht bij me oké?” Hij wist dat hij ver zou kunnen komen met enkel de andere irriteren, maar als het moest kon hij vechten. De kater was niet alleen een medicine cat maar ook geleerd als warrior, verder getraind in dark forest. Hij kon zichzelf wel redden als het moest. “Hey kinders, sinds wanneer is Bloodclan zo saai dat er over grenzen geloerd moet worden?” Zijn jongensachtige en brutale toon was onmisbaar. “Ben jij niet een jochie van Zwartlokje? Claw was zijn naam denk ik, je lijkt op hem. Leuke vent was hij” Al leken al die bloodclanners zo veel op elkaar, allemaal zwarte pelsjes of rood. Je kwam daar ook nooit een tabby of een lapjeskat tegen. Misschien waren dat de kleuren van kwaad en misbegrepen.

+ Shade, Cobra, Slatefur


ONCE MORE INTO THE FRAY, INTO THE LAST GOOD FIGHT I'LL EVER KNOW. LIVE AND DIE ON THIS DAY
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Slatefur
Member
High tea and old friends DPKsfdL
Babs
2628
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Slatefur
BerichtOnderwerp: Re: High tea and old friends   High tea and old friends Icon_minitimezo 9 dec 2018 - 22:05

Slatefur had de elders den niet heel erg veel meer verlaten sinds het gedoe in het kamp. Ze had het er goed mee gehad en wist ook niet zo goed wat ze er nog verder mee moest. Ze had gedaan wat Tallstar van haar gewild had destijds en het was haar voor geen ene meter bevallen. Helaas betekende dit drama ook dat de prooien wat minder vaak naar de elder's den werdne gebracht, iedereen was uit hun doen. Slatefur kon dan ook niet continu in de elders den blijven hangen om zich te verstoppen en moest zelf haar poten strekken om ervoor te zorgen dat ze wat te eten kreeg. Liet dat nou net het moment zijn dat Acefray haar riep, net wat te luid. De kat verstarde van schrik en draaide haar kop in de richting van het geluid. "Weet je zeker dat je niet iemand wilt hebben die daadwerkelijk kan zien?"

Helaas kon ze zichzelf er niet onder vandaan miauwen en al snel liep ze achter Acefray aan te sjokken terwijl hij planten verzamelde. Ze had zichzelf nooit echt verdiept in kruiden, kon zichzelf ook niet motiveren om hiervoor interesse te tonen. Ze kon de planten toch niet zien en medicijn kennis had ze niet. Maar een scherpe neus had ze wel. De geur van bloodclan liet haar verstarren. De geur van de specifieke katten kende ze maar al te goed. Het kostte al haar wilskracht om niet ter plekke te vluchten. "Acefray," miauwde ze verstikt en zachtjes, terwijl hij een gezellig praatje aanknoopte met deze levensgevaarlijke katten.High tea and old friends C18a9hvW_o

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shade
Member
High tea and old friends Ukp3iK
Kiek
87
Actief
If I'm crazy, I'm on my own
If I'm waitin', it's on my throne
If I sound lazy, just ignore my tone

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Shade
BerichtOnderwerp: Re: High tea and old friends   High tea and old friends Icon_minitimema 10 dec 2018 - 21:02

Ze gingen af en aan kijken bij de grenzen. Er was nog geen duidelijk plan gemaakt door Cobra, dus ze checkte de geurmarkeringen van de clan om de zoveel tijd. Shade liep samen met Cobra richting de plek waar ze eerder gekeken hadden. De geur van Shadowclan was sterk, sterker dan normaal gesproken. Pas toen ze dichterbij kwamen zag Shade waarom dat was. Een enorme grijze kater stond verderop en hij had hun allang gezien en stapte dichterbij. Hij begon tegen Cobra. Of hij een kind van Zwartlokje was. Shade hoorde later dat Zwartlokje in dit verhaal Claw moest voorstellen. Een grote grijze lolbroek was dit dus. Haar ogen rolde. "Een dikke Shadowclanner die niet meteen vijandig is. Dit is nieuw." ze wist dat deze katten zoveel waarde hechtte aan hun grenzen, waarom deze niet? Maar haar oog gleed op een nieuw doelwit. Een kleine grijze die net iets achter de dikke grijze stond. Ha, en die kende ze. "Ach! Je hebt die blinde meegenomen! Dat is toevallig. Die kennen we nog wel." een grijns kroop over haar gezicht heen terwijl ze terugdacht aan het voorval. De poes had bijna moeten huilen. Oh man, zou ze nu weer aan het janken slaan alleen bij het ruiken van hun twee?High tea and old friends 2gxnp75High tea and old friends 10pvxmw
I'm insane but on my toes. I could keep the world balanced on my nose.
I had a slumber party wit' all my foes. Now I wear 'em like a badge of honor all my clothes.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cobra
Clanleader
High tea and old friends 20f8kWD
»Quinty«
634
Actief
Like some kind of madness

CAT'S PROFILE
Age: ♕ 32 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Cobra
BerichtOnderwerp: Re: High tea and old friends   High tea and old friends Icon_minitimevr 14 dec 2018 - 20:40

Wat Shade allemaal van plan was wist hij niet, maar hij was rustig gevolgd. Echter toen ze de geur van Shadowclan tegen kwamen, was hij op zijn hoede. Hij merkte al snel het kleine blinde gevalletje op, maar het was vooral de grote pluizenbal die zijn aandacht trok. Hij sprak over zijn vader. "Claw was mijn vader, inderdaad," zei hij op een rustige toon, terwijl zijn staart scherp heen en weer zwiepte. Hij keek even opzij naar Shade, die zo te zien genoeg plezier had in het feit dat die blinde er weer was. "Hoe kan het dat een kruidenkat zo gesteld is op Claw?" vroeg hij daarna, om meer duidelijkheid te krijgen over de hele situatie. Immers had Cobra waarschijnlijk nog niet in de Elite gezeten toen Acefray bij Claw was geweest. Of het was in de tijd dat hij de ongeïnteresseerde tiener was gaan spelen en het merendeel van zijn tijd buiten het kamp had doorgebracht. In ieder geval, hij kon de grijze pluizenbal niet en wilde niet opeens aangevallen worden of geambushed worden.


"Why would I apologize for being a monster? Had anyone ever apologize for turning me into one?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acefray
Dorpsslet
High tea and old friends 6rUw8UC
Jamie
4407
Actief
"Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day, live and die on this day"

CAT'S PROFILE
Age: 51 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat
Acefray
BerichtOnderwerp: Re: High tea and old friends   High tea and old friends Icon_minitimeza 22 dec 2018 - 0:22

Acefray duwde zijn oren naar achteren bij het horen van Slate haar zielige geluid. Arm ding moest enorm bang zijn, de vorige keer hadden deze katten haar ook goed belaagd. Maar nu was ze niet alleen, nee deze keer was hij erbij om haar te beschermen en deze Bloodclanners eens te laten merken hoe gastvrij een Shadowclanner wel niet kon zijn als je aan hun goede kant bleef. Deze katten dachten enkel in geweld, een goede pets tegen hun kop zou ze maar weinig leren. Maar goed, de meeste waren ook geboren in dat vreemde leven. Ze geloofde het omdat hun ouders het ze de strot in hadden geduwd. Al kon hij hetzelfde zeggen over de clans. Hij bracht zijn aandacht weer terug naar de huidige situatie en ging op een manier staan waardoor hij zowel tegen als voor Slate stond, zijn staart losjes rond haar heen. Ze moest weten dat hij haar steun was. Hierna ging hij verder met de twee zwarte kittens, als eerste zijn aandacht richtende op de she-cat. "Zolang jullie jezelf gedragen is er geen reden voor mij om boos te worden" Kaatste hij nonchalant terug, met zijn typische opgewekte ondertoon. Al verdween die toon kort bij zijn volgende reactie, zijn gifgroene ogen koud in de blauwe van de ander. "Ah. En laten we het nu meteen duidelijk maken dat iets zoals de vorige keer niet meer gaat gebeuren. Ik snap heus wel dat jullie clan enorm draait om andere bang te maken en pijn te doen, zodat je je wat beter kan voelen als een ander en zo een greintje eigenwaarde krijgt, maar om hier een onschuldige Elder voor te verwonden is ook weer onzin" Zijn toon was rustig en ergens vaderlijk, alsof hij een stel kittens uitlegde dat je niet met je eten mocht spelen. "Als dit toch wel gebeurd breng ik jullie eigenhandig terug naar Bloodclan kamp als een stel kittens, begrepen?" Nadat hij klaar was met zijn waarschuwing gleed zijn aandacht naar het andere boze pluisje. Deze vroeg namelijk naar zijn nieuwsgierigheid om Claw. Zijn humeur leek weer op te klaren. "Ik heb een tijdje bij Bloodclan gewoond, Claw had me hierheen gebracht zodat ik Yu het een en ander over kruiden kon leren maar ook de kittens kon nakijken. Best gezellige tijd. Howl en Hellhound kunnen hier wel meer over vertellen. Hoe dan ook, goede kater die Claw, het was dat ik weer terug naar huis moest maar we konden goed met elkaar overweg" Hij haalde zijn schouders op, alsof dit de normaalste zaak van de wereld was. Het ging ook best goed moest hij toegeven, pas toen hij terugkwam begonnen de problemen weer. Misschien moest hij zelf ook maar Bloodclan gaan, hij verdiende wel weer een vakantie en ze waren zo gastvrij... Vooral nu die andere twee zelf hadden besloten weg te gaan. Hmf.


ONCE MORE INTO THE FRAY, INTO THE LAST GOOD FIGHT I'LL EVER KNOW. LIVE AND DIE ON THIS DAY
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
High tea and old friends
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Boundaries-
Ga naar: