Brightness within [Rout] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Brightness within [Rout]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Oceanstar
Clanleader
Brightness within [Rout] 29puumf
~Butter(fly)~
3355
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Brightness within [Rout]   Brightness within [Rout] Icon_minitimema 17 dec 2018 - 11:58

De wonden van de jonge Leader heelden goed, tenminste zover de grijze kattin het zelf merkte. Natuurlijk waren er enkele in haar hals behoorlijk pittig geweest maar zelfs die sloten zich goed en er was geen ontsteking te herkennen. Het enigste dat zou overblijven waren littekens die haar vacht bezetten, in een zeer korte tijd was ze van onzichtbare littekens naar zichtbare gegaan. Het leven kon hard zijn en een Leader kon zich niet permitteren anderen voor haar te laten vechten zonder zelf een poot uit te steken. Haar blauwe ogen stonden warm en kalm terwijl ze wachtte totdat een zekere Medicine Cat Apprentice de weg naar haar den gevonden had. Een den die ze tegenwoordig deelde met Abysshowl. De Elder was immers een goede vriendin van haar geworden en gaf haar een soort gezelschap die ze bij anderen niet kon vinden. Oceanstar hief haar kop toen ze de bekende pootstappen van de nog onzekere kattin hoorde; waarna diens gestalte in de opening verscheen. Langzaam hief ze haar sierlijke grijze kop waarna ze verwelkomend glimlachte. "Rout," Mauwde ze op een warme toon terwijl ze haar een vriendelijke blik gunde. "Kom er bij zitten," Ze wou weten hoe het met de ander ging; of er nog dingen waren die ze zelf moest weten en of ze de Leader nog aan wou spreken over haar gedrag enkele Moons geleden. De Clan leek wat meer tot rust gekomen te zijn maar dat betekende niet dat er geen problemen onder verborgen gingen. Daarbij kon ze wel een vriendin gebruiken.


Brightness within [Rout] Oceano10
Brightness within [Rout] LcrIgCQBrightness within [Rout] JwNO92gBrightness within [Rout] EjrsROFBrightness within [Rout] UK1ajoIBrightness within [Rout] 3qCkg2fp_oBrightness within [Rout] 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Routnose
Medicine cat
Brightness within [Rout] BXcdW76
Kip
2654
Actief
★It's both a blessing and a curse to feel everything so very deeply.

CAT'S PROFILE
Age: ❀22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: Brightness within [Rout]   Brightness within [Rout] Icon_minitimema 17 dec 2018 - 21:09

Wat nerveus stapte de poes richting de den van de leader. Haar vriendin had gevraagd of ze even langs wilde komen en omdat ze niet precies wist waar het over zou gaan, was ze erg nerveus. Hoewel ze nog altijd zielsveel van haar vriendin hield, hadden de laatste gebeurtenissen ook haar geschud. De dood van die rogue, het gevecht met Dinspots, haar uitval naar clanleden... Ze wist dat de poes het moeilijk had en zou alles doen om haar bij te staan, maar ergens, heel diep, maakte het haar bang dat ze zo fel kon reageren. Tigergaze had ze ook vertrouwd nadat hij een misstap had begaan en die had haar vervolgens aangevallen, zou Oceanstar daar ook toe in staat zijn..? Routpaw wilde het niet geloven maar was van nature een bang katje. Toch begroette de Routpaw de leader met een vlug glimlachje toen ze binnen stapte. "Rout," klonk er warm. "Kom er bij zitten," en dat deed ze, ietwat nerveus ging de wit-bruine tabby naast de leidster zitten. "H-hey Ocean," begroette ze de ander al even warm. "Is alles oké..?" kort inspecteerde ze de ander, haar wonden leken goed te helen.


It is both a blessing and a curse
Brightness within [Rout] Routosart
to feel everything so very deeply

hey you:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
Clanleader
Brightness within [Rout] 29puumf
~Butter(fly)~
3355
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Brightness within [Rout]   Brightness within [Rout] Icon_minitimema 17 dec 2018 - 21:29

Ze werd met een nerveus maar klein glimlachje begroet door de vriendelijke kattin. Ergens deed het meer zeer dan ze  ooit had kunnen bedenken. Het zien van de nerveusiteit in een kattin die haar zou moeten kunnen vertrouwen. Wellicht had ze nooit Dinspots aan moeten vallen of de Rogue moeten doden ondanks het feit dat hij aardig wat schade had aangericht. Vooral haar nek had het aardig te verduren gehad. Nerveus nam ze naast de Leader plaats. "H-hey, Ocean," Begroette ze de grijze kattin net zo warm waardoor de Leader wat ontspande. Haar neusje drukte ze kort tegen de wang van de Medicine Cat Apprentice aan. "Is alles oké..?" Vroeg de jongere kattin, waardoor Oceanstar langzaam knikte en een lichte grimas onderdrukte. "Alleen mijn nek doet af en toe nog zeer, maar dan had ik niet twee keer moeten vechten." Sprak ze zachtjes op een vriendelijke toon. Hiermee aangevende dat ze haar fouten niet zou ontkennen en er ook geen probleem mee had als een van de clangenoten haar er op aan sprak. "Wil je een eerlijk antwoord Routpaw?" Murmelde ze zachtjes terwijl ze haar staart om haar poten heen sloeg. "Routpaw ik wou je eigenlijk om een gunst vragen. Ik heb wellicht wat therapie nodig om niet nog maals.. een Warrior wat te doen door mijn verdriet en onmacht. Ik vroeg mij af of je mij kan helpen?" Haar stem klonk eerlijk en zwakjes, maar toch vastberaden. Ze zou dezelfde fouten niet nogmaals maken, tenminste als het aan haar lag. Ze had een Clan om te leidden en ze kon het niet alleen. Oceanstar moest helen van de wonden die ze had opgelopen tijdens de reis en kon zich niet veroorloven de Clan uit elkaar te laten vallen. Daarbij volgde ze dan ook meteen haar eigen advies naar Amberstorm op. Iets dat ze wellicht meteen had moeten doen toen de stress haar teveel werd. Van fouten kon ze leren, en dus zette ze haar beste poot voor.


Brightness within [Rout] Oceano10
Brightness within [Rout] LcrIgCQBrightness within [Rout] JwNO92gBrightness within [Rout] EjrsROFBrightness within [Rout] UK1ajoIBrightness within [Rout] 3qCkg2fp_oBrightness within [Rout] 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Routnose
Medicine cat
Brightness within [Rout] BXcdW76
Kip
2654
Actief
★It's both a blessing and a curse to feel everything so very deeply.

CAT'S PROFILE
Age: ❀22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: Brightness within [Rout]   Brightness within [Rout] Icon_minitimedo 20 dec 2018 - 22:33

De ander knikte maar een grimas die over haar gelaat trok vertelde een heel ander verhaal. Bezorgd zette Routpaw een stap dichterbij. "Alleen mijn nek doet af en toe nog zeer, maar dan had ik niet twee keer moeten vechten." haar vriendelijke toon bemoedigde de kleine poes en ze stapte nog wat dichterbij, haar ongemak inslikkend. Voorzichtig reikte ze uit naar haar nek. "Mag ik..?" vroeg ze eerst voordat ze met haar poot zachtjes langs haar nek ging, de lange haren opzij schuivend zodat ze de restanten van de wond kon zien. "H-het ziet er goed uit, probeer alleen niet te veel wilde bewegingen te maken ermee," het genas goed, ze was een sterke kat, maar de spieren waren behoorlijk aangetast. Hoe sterk je ook was, dat had tijd nodig om te genezen. Er viel een korte stilte waarin Routpaw wat ongemakkelijk met haar pootjes over de grond schoof, maar de leader verbrak die uiteindelijk. "Wil je een eerlijk antwoord Routpaw?" murmelde de leader, waarna Routpaw ietwat verbaasd opkeek. Ze knikte echter aanmoedigend. "Anders zou ik het niet vragen," sprak ze vriendelijk met een zwakke poging tot een grapje, een flauw glimlachje op haar snuit. "Routpaw ik wou je eigenlijk om een gunst vragen. Ik heb wellicht wat therapie nodig om niet nog maals.. een Warrior wat te doen door mijn verdriet en onmacht. Ik vroeg mij af of je mij kan helpen?" Routpaw haar oren schoten naar voren toen de woorden tot haar doordrongen en wat verbaasd keek ze de ander aan. "Eh," kon ze dat wel? Was ze daar wel goed genoeg voor? Waarom vroeg ze Lizardpath niet? Velen vragen kaatsten rond in haar hoofd, maar door haar kop eens goed te schudden drong de essentie van de situatie tot zich door; Oceanstar zag in dat het fout was gegaan, zag in dat ze hulp nodig had en was dapper genoeg om dat ook te vragen. Dat was wat een echte leader deed, en een echte medicine cat, een echte vriendin, zou haar ondanks haar eigen zorgen helpen. Routpaw reikte haar kop uit en drukte, voorzichtig voor de wonden, haar neusje tegen Oceanstar haar nek in een bemoedigend gebaar. "Altijd," sprak ze zachtjes en haar hersenen waren aan het ratelen. "Hoe... Hoe wil je dat ik je help..? Weet je waar die onmacht en verdriet vandaan komen?"


It is both a blessing and a curse
Brightness within [Rout] Routosart
to feel everything so very deeply

hey you:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
Clanleader
Brightness within [Rout] 29puumf
~Butter(fly)~
3355
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Brightness within [Rout]   Brightness within [Rout] Icon_minitimevr 21 dec 2018 - 14:15

Het was geen wonder dat de Medicine Cat Apprentice zich zorgen maakte om haar vriendin en Leader, immers was het niet dagelijks dat ze de ander in haar den vroeg. Aangezien ze vaak genoeg gewoon een rustig gesprekje met Routpaw had buiten haar den in een redelijke luchtigheid. Het was duidelijk dat dit een serieus gesprek was, een die ze niet met anderen zou willen delen; waardoor Routpaw alle redenen had om zich zorgen te maken. Terwijl ze knikte om de ander gerust te stellen, kon ze niet voorkomen dat er kort een pijnlijke grimas over haar gezicht heen trok. Zolang ze haar nek niet al te veel bewoog, was er weinig aan de hand. Rust, en hier en daar wat beweging zou vast voldoende zijn om weer helemaal op te knappen. Haar vriendin zette bezorgd een stapje dichterbij, waardoor Oceanstar de neiging haar verder gerust te stellen niet kon onderdrukken. Ze legde dan ook uit zonder er om hen te draaien dat haar nek af en toe nog zeer deed; maar lang niet meer zoveel als het had gedaan. Haar vriendelijke en warme toon leek de ander aan te moedigen toch wat dichterbij te stappen. Voorzichtig reikte de Medicine Cat Apprentice naar Oceanstar's nek, waardoor ze die iets dichter naar de ander toe legde. "Mag ik..?" Vroeg ze voordat ze met haar poot voorzichtig de lange haren weg duwde om de restanten van de wonden te kunnen bekijken. "H-het ziet er goed uit, probeer alleen niet te veel wilde bewegingen te maken ermee," Besloot de Apprentice uiteindelijk waardoor Oceanstar haar een waterig maar oprecht glimlachje gunde. "Ik ben niet van plan iets geks te gaan doen," Sprak ze droogjes, maar oprecht. Ze was ook niet van plan geweest om een Rogue te moeten bevechten in haar eentje, wat wel was gebeurd; ook was het niet bepaald haar plan geweest Dinspots aan te vallen... Een schuldgevoel maakte zich van haar meester, Lizardpath had gelijk gehad. Ze had nooit een Clangenoot aan moeten vallen, hoezeer hij ook over de streep was gestapt. Een korte stilte volgde, waarna ze een erg belangrijke vraag stelde, wilde Routpaw de waarheid weten. Dit deed de bruin-witte kattin verbaasd opkijken naar de grijze Leader. "Anders zou ik het niet vragen," sprak ze even vriendelijk als de tabby had gedaan, waarna er een flauw glimlachje op haar snuit verscheen. Oceanstar accepteerde het met een nadenkende blik in haar ogen waarna ze wat zelfverzekerder weer sprak; niet alleen dat, ze vroeg de ander ook om hulp. De oren van de ander schoten naar voren, waarschijnlijk had ze dit niet verwacht. Verbaasd, immers leek dit de meest prominente emotie van de Medicine Cat Apprentice te zijn, keek ze haar aan. Het was ook moeilijk voor te stellen dat een Leader op haar beslissingen terug kwam en zich gevoelig opstelde. "Eh," begon de kattin, ze leek nog verward. Daarbij was het wellicht ook wel een verrassing dat ze haar vroeg in plaats van Lizardpath. De jongere kattin schudde haar kop even, waarschijnlijk om alles tot zich door te kunnen laten dringen. Hierna rekte ze haar kop uit naar de ander, waarna ze haar neusje voorzichtig in de nek van de Leader drukte; in een bemoedigend gebaar. "Altijd," sprak ze zachtjes. "Bedankt, Routpaw, ik weet dat je het lastig vind; je mag echt wel meer vertrouwen in jezelf hebben." Haar stem was warm en bezat een zekere trots. Met een Medicine Cat Apprentice als deze, hoefde ze zich geen zorgen te maken voor de gezondheid van haar clangenoten. "Hoe... Hoe wil je dat ik je help..? Weet je waar die onmacht en verdriet vandaan komen?" Even keek de kattin de ander aan waarna er tranen in haar ogen verzamelden voordat ze moeizaam slikte. "Ik heb zoveel voor deze Clan gedaan, mijzelf telkens voor de veiligheid en gezondheid van anderen aan de kant gezet. Natuurlijk heb ik zelf mijn positie in de Clan geaccepteerd maar ik had nooit verwacht dat Everstar, bedoel Evergreen af zou stappen terwijl ik net een zoontje verloren was. Er zijn zoveel verliezen geweest, en ook al stortten de anderen in waren de andere in rouw, kon ik niet stil blijven staan. Ik moest de levende, de Clan op de eerste plek houden. Zelfs als het pijnlijk was, want wat als ik dat niet deed en er daardoor anderen in gevaar raakten." Sprak ze zachtjes waarna ze haar blik op de grond richtte. Haar nagels krasten lichtjes in de grond. "Vervolgens kwamen we eindelijk hier terug, werd de clan weer opgebouwd; en ging Cootsnarl dood door een ongeluk dat voorkomen had kunnen worden. Daarna overleed mijn moeder terwijl ik de levens ging halen en trok iedereen elke beslissing die ik nam in twijfel. Tot op het punt van respectloosheid toe; alsof ik een jonge Warrior zonder ervaring, kennis en wijsheid was." De kattin viel stil terwijl de tranen over haar wangen stroomden.


Brightness within [Rout] Oceano10
Brightness within [Rout] LcrIgCQBrightness within [Rout] JwNO92gBrightness within [Rout] EjrsROFBrightness within [Rout] UK1ajoIBrightness within [Rout] 3qCkg2fp_oBrightness within [Rout] 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Routnose
Medicine cat
Brightness within [Rout] BXcdW76
Kip
2654
Actief
★It's both a blessing and a curse to feel everything so very deeply.

CAT'S PROFILE
Age: ❀22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: Brightness within [Rout]   Brightness within [Rout] Icon_minitimedi 25 dec 2018 - 23:45

Meer vertrouwen hebben in zichzelf. Routpaw trok ongemakkelijk met haar oor en vermeed oogcontact met de ander. Zoveel katten vertelden haar om meer vertrouwen te hebben in haar eigen kennen en kunnen, maar ze wisten niet hoe ze echt was. Geen van hen wist wat voor een bende het soms in haar hoofd was en hoeveel geluk ze soms ook had met situaties. Allicht was dat ook wel iets dat enkel in haar hoofd zat en niet de waarheid reflecteerde, maar door die aanhoudende onzekerheid was ze het gaan zien als een feit. Routpaw zuchtte zachtjes en vroeg op welke manier Oceanstar hulp van haar wilde, met enige angst voor het antwoord. Toen die echter kwam luisterde ze aandacht naar alles wat de poes te zeggen had en voelde haar hart zwaar worden bij diens woorden. Oh, ze had het zo goed mee gekregen. Al enkele maanden terug had ze de poes verteld dat het oké was om rust te nemen, om jezelf breekbaar te laten zijn. Toentertijd had ze dat niet willen accepteren, maar Routpaw kon niet omschrijven hoe dankbaar ze was dat de poes haar problemen nu eindelijk omarmde. Het was menselijk, niemand kon dergelijke dingen meedragen op diens schouders zonder het gewicht met anderen te delen. "H-het... Het is zo wreed dat de tijd altijd maar door gaat, en zal blijven gaan," klonk haar stem zachtjes en ze zette zich naast haar vriendin neer, waarna ze kort met haar neusje langs die van de leader streek om diens tranen weg te vegen. Een zoontje verliezen, je moeder verliezen... Routpaw hield met heel haar hart van starclan, zoals een medicine cat dat moest doen, maar soms begreep ze niet waarom ze dit soort wrede dingen lieten gebeuren. "En het is niet eerlijk, het is zo oneerlijk..." de poes slikte een brok in haar keel weg. "En toch is het zo... Noch de krachtigste warrior, noch de meest wijze leader, noch starclan kan de tijd en diens gebeurtenissen stoppen... Het enige wat we kunnen is ook doorgaan, ondanks alles dat ons tegen zit," ze haalde kort adem. "Je bent nog zo jong, Oceanstar, en je doet het zo goed! Maar geen enkele kat kan zoveel in haar eentje verdragen; je kan altijd vertrouwen in je clan, in je vrienden. In mij, Abysshowl, Lizardpath, Dogscar.. Zoveel katten," de gevlekte poes zorgde ervoor dat ze oogcontact maakte met de ander. "En maak daar gebruik van, je hoeft niet alles alleen te doen, geen enkele leader hoeft dat. Je hebt katten die je kunnen helpen, die je kunnen begrijpen en je kunnen helpen als het allemaal even te veel wordt." Haar gedachtes gingen uit naar Dinspots, naar Amberstorm en de andere katten met kritiek. "Ik.. Ik weet niets van leiderschap af, maar... Ik denk dat ik weet hoe katten kunnen denken. Het is zo makkelijk om als alles fout gaat een beschuldigende poot uit te steken naar de leader, of het nou diens schuld is of niet. Het is zo makkelijk om degene die in charge is te gaan zien als... Nuja, niet langer meer een kat zoals jijzelf. Dan kunnen ze zo hard zijn tegenover jou, omdat ze je slechts als Oceanstar zien, en niet meer als de lieve poes en moeder Oceanbreeze. I-ik denk dat als je veel contact blijft houden met alle katten van alle rangen, zelfs lieve sukkels als Dinspots-" ze glimlachte kort "-dat ze je dan ook beter gaan begrijpen. Iedereen houdt van je, Ocean, ook wanneer dat niet zo lijkt. Ik weet met heel mijn ziel dat als het erop aan komt, de hele clan achter je zal staan,"


It is both a blessing and a curse
Brightness within [Rout] Routosart
to feel everything so very deeply

hey you:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
Clanleader
Brightness within [Rout] 29puumf
~Butter(fly)~
3355
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Brightness within [Rout]   Brightness within [Rout] Icon_minitimevr 28 dec 2018 - 19:28

Routpaw leek er wat ongemakkelijk van te worden dat de kattin ondanks haar zorgen haar er toch op aansprak dat ze wat meer vertrouwen mocht hebben in haar eigen zaak. Immers had ze de ander altijd bewust en met voldoende kennis aan het werk zien gaan, was het dan niet zo geweest dat de ander haar al had aangesproken voordat het mis was gegaan? Haar had gevraagd de emoties te tonen en zich geen zorgen te maken om wat de Clan ervan dacht. In plaats daarvan had ze het opgekropt en gevochten voor de Clan, immers kon ze geen veiligheid bieden aan de jongsten zonder dat ze voor iedereen klaar stond. Niemand kon echter het gewicht alleen dragen en daar was Oceanstar dan ook op een pijnlijke manier achter gekomen. "H-het... Het is zo wreed dat de tijd altijd maar door gaat, en zal blijven gaan," klonk de stem van de ander zachtjes, terwijl ze zich dichter naast de jonge Leader neer zette. Kort wreef ze met haar kopje langs het gezicht van de oudere kattin, om op die manier de tranen weg te vegen. Het verliezen van zoveel familieleden in zo'n korte tijd kon niemand in de koude kleren gaan zitten. Het was altijd heftig en lastig, al helemaal als de hele Clan een kat nodig had om alles in goede banen te leiden, natuurlijk had ze Bronzemask gehad, maar dat betekende niet dat het makkelijker werd. "En het is niet eerlijk, het is zo oneerlijk..." Starclan, de wereld kon heftig zijn maar ze zou het niet om willen ruilen voor een saai Kittypet leventje, hier kon ze tenminste jagen voor haar eigen prooi, de wind in haar haren voelen en zorgen voor haar Clangenoten. Het zien van kittens die Warriors werden, was iets dat altijd een feestelijke ervaring was, opvolgers van de Clan die al Moons en Moons bestond. De gevlekte poes slikte een brok weg terwijl Oceanstar haar met haar helderblauwe ogen aan keek, met een dankbare blik op haar gezicht getekend. "En toch is het zo... Noch de krachtigste warrior, noch de meest wijze leader, noch starclan kan de tijd en diens gebeurtenissen stoppen... Het enige wat we kunnen is ook doorgaan, ondanks alles dat ons tegen zit," ze haalde kort adem. Terwijl de jonge Leader haar kop boog en het verdriet weg knipperde, niemand kon er wat aan doen. Wat er was gebeurd, was gebeurd. Er viel weinig aan te veranderen. Het enige wat ze kon doen, was er voor haar Clangenoten zijn en hen de kans geven haar vertrouwen terug te winnen en de Clan te herstellen. Zelfs als de dreiging van Bloodclan nog boven hun hoofd bleef hangen. "Je bent nog zo jong, Oceanstar, en je doet het zo goed! Maar geen enkele kat kan zoveel in haar eentje verdragen; je kan altijd vertrouwen in je clan, in je vrienden. In mij, Abysshowl, Lizardpath, Dogscar.. Zoveel katten," De gevlekte poes maakte nu pas weer echt oogcontact met haar, terwijl Oceanstar een klein glimlachje op haar gezicht toonde bij den amen. De namen van haar vrienden, de namen van Warriors die net als haar gefocust waren op de Clan; ook al was Abysshowl technisch gezien geen Warrior maar een Elder. Ze had bewondering voor de getekende kattin. "En maak daar gebruik van, je hoeft niet alles alleen te doen, geen enkele leader hoeft dat. Je hebt katten die je kunnen helpen, die je kunnen begrijpen en je kunnen helpen als het allemaal even te veel wordt." De kattin knikte even voordat ze haar poten bedenkelijk bekeek, ze hoefde niet met iedereen haar gemoedstoestand te delen, niet iedereen kon haar helpen of wilde ze hulp van ontvangen. Zelf had ze enkele Warriors die ze volkomen vertrouwde, een paar waar ze neutraal tegenover stond en een paar zoals Amberstorm en Dinspots die haar het moeilijk konden maken. "Ik.. Ik weet niets van leiderschap af, maar... Ik denk dat ik weet hoe katten kunnen denken. Het is zo makkelijk om als alles fout gaat een beschuldigende poot uit te steken naar de leader, of het nou diens schuld is of niet. Het is zo makkelijk om degene die in charge is te gaan zien als... Nuja, niet langer meer een kat zoals jijzelf. Dan kunnen ze zo hard zijn tegenover jou, omdat ze je slechts als Oceanstar zien, en niet meer als de lieve poes en moeder Oceanbreeze. I-ik denk dat als je veel contact blijft houden met alle katten van alle rangen, zelfs lieve sukkels als Dinspots-" De Medicine Cat Apprentice glimlachte even terwijl Oceanstar even bezorgd fronste. Ze hoopte dat de ander goed genas, immers was het haar fout geweest dat hij uit de running was. "-dat ze je dan ook beter gaan begrijpen. Iedereen houdt van je, Ocean, ook wanneer dat niet zo lijkt. Ik weet met heel mijn ziel dat als het erop aan komt, de hele clan achter je zal staan," Even knikte de kattin waarna ze haar blik op de ander richtte. "Je hebt geen contact met Starclan gehad hoop ik?" Sprak ze uiteindelijk zacht, even het onderwerp veranderend, maar niet bewust omdat ze niet verder wou spreken. Meer omdat ze de stilte van Bloodclan en de andere Clans om hen heen niet vertrouwde. "Ik had verwacht meer problematiek rondom Bloodclan te horen, ik wil jou dan ook verzoeken de medicatie bij te houden, mocht er een inval zijn of een gevecht komen wil ik dat de hele Clan voorbereid is. Ik weet niet veel, maar een ding wel, Bloodclan is ons minder gezind dan hiervoor en dat betekend dat wij onze oren en ogen open moeten houden. Ook maak ik mij zorgen om het feit dat Sweetheart ons kent, dit betekend dat ze onze zwakke plekken door kan geven." Iets dat haar om en goede reden zorgen baarde, ze had niet zoveel zin om nog meer katten te begraven de komende Moons. Even viel ze stil voordat ze dankbaar haar neusje tegen de nek van de ander aan drukte. "Bedankt Rout," De ander was er in haar ogen klaar voor om binnenkort haar volledige naam te ontvangen, ze wist enkel niet of Lizardpath hetzelfde erover dacht. Ze had de gevlekte kattin goed opgeleid.


Brightness within [Rout] Oceano10
Brightness within [Rout] LcrIgCQBrightness within [Rout] JwNO92gBrightness within [Rout] EjrsROFBrightness within [Rout] UK1ajoIBrightness within [Rout] 3qCkg2fp_oBrightness within [Rout] 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Routnose
Medicine cat
Brightness within [Rout] BXcdW76
Kip
2654
Actief
★It's both a blessing and a curse to feel everything so very deeply.

CAT'S PROFILE
Age: ❀22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: Brightness within [Rout]   Brightness within [Rout] Icon_minitimedi 1 jan 2019 - 21:04

Ze hoopte dat haar woorden aan zouden komen, maar meer dan alles hoopte ze dat ze de waarheid sprak. De ander haar gelaat was lastig af te lezen en een onzekerheid knaagde aan haar. De jonge poes wilde niets anders dan helpen, maar hoewel kruiden een duidelijke functie hadden, waren woorden niet zo makkelijk toe te passen. "Je hebt geen contact met Starclan gehad hoop ik?" klonk er uiteindelijk zacht. Routpaw schudde langzaam haar kop, het was een tijd geleden dat zij of Lizardpath iets van Starclan hadden gehoord. "N-nee, maar..."ze slikte een brok in haar keel weg. "Well, ehm, Lizardpath denkt dat... Dat het tijd is dat ik mijn volledige naam ga halen," ze vond het doodeng, doodeng om nogmaals Starclan onder ogen te zien en een laatste keer hun goedkeuring te vragen. "A-als ik daar ben, kan ik ze om steun vragen..?"stelde ze aarzelend voor, wetend dat Starclan niet lang geleden nog met Oceanstar had gesproken. Of eerder andersom. Toch veranderden de tijden constant, dus allicht zou het niet verkeerd zijn om wat woorden van wijsheid te vragen. "Ik had verwacht meer problematiek rondom Bloodclan te horen, ik wil jou dan ook verzoeken de medicatie bij te houden, mocht er een inval zijn of een gevecht komen wil ik dat de hele Clan voorbereid is. Ik weet niet veel, maar een ding wel, Bloodclan is ons minder gezind dan hiervoor en dat betekend dat wij onze oren en ogen open moeten houden. Ook maak ik mij zorgen om het feit dat Sweetheart ons kent, dit betekend dat ze onze zwakke plekken door kan geven." de poes trok bezorgd met haar witte oortje, wetend dat er een goede reden was voor haar zorgen. Het deed haar pijn toen de ander Sweetheart noemde, immers was de grote poes een goede vriendin geweest van haar moeder. Haast een tante, als je het zo wilde noemen. Dat ze zich tot de Bloodclan had gekeerd was iets dat de jonge poes diep had geraakt. Routpaw werd uit haar gedachten getrokken toen de ander haar neus tegen haar wang drukte. Routpaw snorde zachtjes en sloot kort haar ogen. "Bedankt Rout," ze gunde de ander een glimlach die meer dan duizend woorden zei. "Altijd, Oceanstar," haar blik gleed oer het kamp. "We... We gaan het redden, samen. Leafbare zal spoedig over zijn..." het klonk eerder als een wens dan een zekerheid.


It is both a blessing and a curse
Brightness within [Rout] Routosart
to feel everything so very deeply

hey you:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
Clanleader
Brightness within [Rout] 29puumf
~Butter(fly)~
3355
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Brightness within [Rout]   Brightness within [Rout] Icon_minitimedi 1 jan 2019 - 21:49

Het was een feit dat de jonge Leader niet altijd even makkelijk te lezen was, zeker nadat ze deze rang had bemachtigd. Immers was het soms beter als andere katten niet doorhadden wat ze precies dacht, waardoor ze af en toe iemand kon verassen, en katten niet meteen in actie overgingen voordat ze uitgesproken was. Uiteindelijk besloot Oceanstar haar een dringende vraag te stellen, eentje die ze al langer rond had spoken. Immers waren niet alle katten eerlijk geweest en hoewel ze Lizardpath en Routpaw vertrouwde wist ze ook dat ze wellicht niet meteen naar haar toe zouden komen als ze iets merkten, immers wilden ze haar helpen en haar niet te veel gewicht op de schouders brengen. De gestreepte Apprentice schudde langzaam haar kop. "N-nee, maar..." De ander slikte een blok in haar keel weg naar deze woorden, waardoor ze haar voorzichtig en zorgzaam een voorzichtige lik over haar oor gaf. "Well, ehm, Lizardpath denkt dat... Dat het tijd is dat ik mijn volledige naam ga halen," Het was duidelijk dat de ander het doodeng vond om dit te doen. Immers moest Starclan haar rang goedkeuren, net zoals bij Oceanstar het geval was geweest voordat ze haar negen levens had kunnen ontvangen. Routpaw was al onzeker, laat staan als de voorouders ook nog op haar neer keken en een oordeel moesten vellen. Al was de Leader zich ervan bewust dat ze niets te vrezen hadden van de overleden katten. Die hadden immers het beste met hen voor. "A-als ik daar ben, kan ik ze om steun vragen..?" Vervolgde de onzekere maar vriendelijke kattin waardoor de grijze Leader met een klein glimlachje knikte. "Starclan heeft het beste met ons voor, als je aangeeft hun begeleiding te willen, zullen ze niet weigeren en hun best doen er voor je te zijn. Ik heb het ook over mij twijfels en zorgen gehad met Starclan, en dat heeft veel geholpen en nieuwe inzichten gebracht. Ik weet zeker dat je er klaar voor bent, ook al voelt het nog niet zo." Sprak ze warm terwijl ze de ander met een oprechte en trotse blik in haar ogen aan keek. De jongere kattin trok bezorgd met een oor toen de Leader het over Bloodclan had, het waren vast niet alleen haar zorgen maar die van iedereen. Behalve de kittens wellicht, die nog niet begrepen wat het allemaal in hield. De jonge poes leek in gedachten verzonken te zijn, waardoor Oceanstar even kort haar neusje tegen de ander aan drukte, dankbaar dat de jongere kattin er voor haar was. Dat ze bij haar toekomstige Medicine Cat terecht kon. "Altijd, Oceanstar," Sprak ze zachtjes, terwijl haar blik over het kamp gleed. De Leader glimlachte even dankbaar, waarna ze zacht snorde. "We... We gaan het redden, samen. Leafbare zal spoedig over zijn..." Het klonk eerder als een wens dan een zekerheid, maar het was iets waar Oceanstar zich voor in zou zetten. "Medicine Cat's, Leaders en Deputy's dragen de Clan samen, als wij eerlijk blijven en elkaar steunen is er weinig dat wij niet aan kunnen. Mocht er iets zijn dat wij als clangenoten kunnen betekenen voor jouw en Lizardpath, twijfel niet om een Warrior of Apprentice aan de oren mee te nemen." Sprak ze zachtjes, de laatste woorden licht plagerig maar met een serieuze ondertoon.


Brightness within [Rout] Oceano10
Brightness within [Rout] LcrIgCQBrightness within [Rout] JwNO92gBrightness within [Rout] EjrsROFBrightness within [Rout] UK1ajoIBrightness within [Rout] 3qCkg2fp_oBrightness within [Rout] 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Brightness within [Rout]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Leaders den-
Ga naar: