Little lion man (open) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Little lion man (open)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Michelle
1152
Actief
And when they seek to oppress you. And when they try to destroy you, rise and rise again and again. Like The Phoenix from the ashes. Until the Lambs have become Lions and the Rule of Darkness is no more.

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Rowanflight
BerichtOnderwerp: Little lion man (open)   zo 23 dec 2018 - 21:03You shall rise and rise again

Waarom. Waarom was hij zo'n starclan verdomse idioot. Hij kon zichzelf wel voor zijn kop slaan. De laatste dagen, nee manen was hij zo afwezig geweest. Zijn hoofd was ergens achter gebleven leek het wel op. Nee, niet zijn hoofd, zijn hart. Zijn kleine maar zo pure hartje was achter gebleven in de mountains bij de twee lijkjes die hij had moeten begraven uit het zicht van ieder waar hij om gaf. Ieder waar hij geen woord tegen kon spreken. Ieder die hij lief had op een kattin na. De kattin die hij nooit zou kunnen geven waar ze zo naar snakte. De enige die zijn hart kon oplichten en ook kon laten breken. Hij dacht alles verloren te hebben in de verre winterse kou. Maar dat was niet de waarheid. Er lag nog zoveel op hem te wachten. Een nieuwe berg gemaakt uit leugens en materie die hij onmogelijk kon beklimmen of overleven in zijn eentje. en toch, elke keer weer stond hij vastbesloten om het in z'n eentje te redden. Want er was geen persoon die hem kon opvangen. Op sommige dagen twijfelde hij zelfs of er een starclan was dat op hem zou wachten aan het einde van zijn tijd. Aan het einde van zijn aards lijden zou er enkel lijden in Dark forest op hem wachten. Want in zijn leven had hij niets gedaan dat zijn ouders trots zou maken. Of zijn clan voor that matter. Hij had het verpest en goed ook. En nu, nu stond hij nog verder bij zijn clan vandaan. Hij had niets meer. Had niets meer te geven en niets toe te eigenen. Het enige wat hij kon doen was toekijken, toekijken hoe het schouwspel. Het vieze toneelstuk van leugens dat hij zelf bij elkaar had gebreid zich zou uitspelen. en wachten tot het gordijn zou vallen of de leugen uit elkaar zou barsten. either way. Het zou geen prettig einde worden. Voor niemand niet.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zealspark
Member

Christy
2671
Actief
the soul that sees beauty may sometimes walk alone

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Zealspark
BerichtOnderwerp: Re: Little lion man (open)   di 15 jan 2019 - 23:19

Zealspark was die dag op jacht gegaan en keerde intussen terug naar het kamp met de laatste twee stukken prooi die hij had achtergelaten in het territorium. Hij had geen apprentice om naar om te kijken, geen vrienden om mee te stoeien. Geen taken als deputy of patrouilles die hij moest leiden. Soms probeerde hij de hele situatie, de toestand waarin hij zich bevond, op de positieve manier te bekijken. Maar dan herviel hij steeds in zijn oude gewoontes: denkende aan alles wat hij nu had kunnen hebben. Dan beeldde de rood met witte kater zich in hoe hij samen met Firedance een nest deelde, of hoe hij samen met Rowanflight om ter snelste een prooi probeerde te vangen. Zealspark schudde zijn kop, voor zover dat mogelijk was met de twee muizen die uit zijn bek hingen, en baande zich een weg door de kamp ingang. Hij gooide de muizen algauw op de prooistapel en keek vervolgens rond. Zijn helderblauwe blik gleed het kamp rond en bleef algauw haken bij een maar al te bekend gestalte. Rowan. Zijn hart kromp ineen. Hij had nog geen woord tegen de grijze kater gezegd sinds zijn terugkomst. De komst van Fire haar kittens hadden hem nog meer uit het veld geslagen dan het feit dat de Clan was voortgegaan zonder hem... Hier doelde hij dan vooral op Thornface. Een zucht verliet zijn bek en voor een tel twijfelde hij wat hij moest doen. Hij had echter al te lang naar de grijze krijger gestaard, als hij zich nu zou omdraaien en hem zou laten voor hij was zou het eens zo hard opvallen. Als dat niet voor Rowanflight was, dan had de rest van de Clan het vast wel opgemerkt. En daarbij, misschien werd het tijd dat hij zijn connecties in de Clan beetje bij beetje weer opraapte en opnieuw aanlegde. Echter was deze kater niet zomaar een connectie of een Clangenoot, het was Starclanverdomme zijn beste vriend! De woorden van Oceanstar spookten door zijn hoofd.. Tijd om de Clan te laten zien dat hij nog altijd die oude Zeal was. Als de eerste stap terug praten met zijn beste vriend was, then so be it.
Met trage pootstappen bewoog hij zich naar Rowan toe, eenmaal bij hem aangekomen wat onzeker met zijn poten schuifelende. Uiteindelijk opende de rood met witte kater dan toch zijn bek. "Hey.." miauwde hij, zijn blauwe blik proberende in de zijne te priemen. Natuurlijk wist hij niets af van wat de ander allemaal was overkomen. Little did he know dat ze beiden met schaduw over hun hart leefde.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Michelle
1152
Actief
And when they seek to oppress you. And when they try to destroy you, rise and rise again and again. Like The Phoenix from the ashes. Until the Lambs have become Lions and the Rule of Darkness is no more.

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Rowanflight
BerichtOnderwerp: Re: Little lion man (open)   di 15 jan 2019 - 23:52You shall rise and rise again

Het akelige gevoel van een stel ogen die in zijn rug staarde lieten bij de kater zijn haren overeind staan. Zijn oren draaide zich bij. Afvragend of iemand zijn hulp nodig had. Echter, zodra de kater zijn kop bijdraaide, staarde hij recht in de diepblauwe ogen van Zealspark.

Als hij al niet rillingen had, kreeg hij die nu. De kater was verdwenen. Rowan kon zich nog goed de koude nachten herinneren die hij samen met Firedance had gespendeerd in de mountains. Zoekend naar enig spoor van de toen nog deputy. Ze hadden niets gevonden en dat had zowel hem als Firedance gebroken. En nu was hij er weer. En niet alleen dat. Hij was met zijn kop zo totaal ergens anders. Het voelde bijna alsof de warrior had verwacht dat hij direct zijn positie terug zou krijgen. Na verdwenen te zijn voor starclan wist hoeveel manen. Alsof hij per direct weer te vertrouwen was.

Het lag zo dubbel bij Rowan. Hij wou zijn vriend vertrouwen. Maar deze leek voor nog geen seconde er aan gedacht te hebben hoe Rowan zich gevoeld had onder het verlies. Hij had hem niet gevraagd hoe lang ze gezocht hadden of hoe hij had gereageerd op Thorn. Wie hij blazend had afgezworen tot er geen andere mogelijkheid dan accepteren was geweest. Hij had niet stilgestaan bij het verlies. Het verlies dat Firedance in een zekere zin tot wanhoop had gedreven.

Het verlies dat een van de vele verliezen was geweest die Rowan in de mountains had moeten bevechten.

En nu zei hij hey. Alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Alsof er niets aan de hand was. Maar beide wisten ze wel beter. De stilte die tussen de twee katers hing was akward. Een mix van onzekerheid en pijn. Woede en verdriet. Het vrat ze alletwee op. Toch wist rowan niet helemaal of hij zich schuldig moest voelen voor de demonen in Zeals hart. Hij die zelf altijd alles op gaf. Had al teveel gegeven om zich verder af te breken voor iemand die hen had verlaten.

"Zealspark." Mompelde de kater, zijn stem iet wat afwezig terwijl hij net langs hem heen keek. Het te pijnlijk vond om hem in zijn ogen aan te kijken.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zealspark
Member

Christy
2671
Actief
the soul that sees beauty may sometimes walk alone

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Zealspark
BerichtOnderwerp: Re: Little lion man (open)   wo 16 jan 2019 - 0:03

Zealspark speculeerde over alles. Hoe zouden ze nu over hem denken? Wat speelde er zich af in Fire's hoofd? In dat van Rowan? Starclan, hij beeldde zichzelf zelfs in, in de ogen van de kleinste kitten die rondspartelde in diens nest. Al deze vragen, deze zelf bijeen geklopte brei van onzekerheid zorgde ervoor dat hij de antwoorden zelf begon in te vullen. En deze waren alles behalve positief, waarop hij stiekem hoopte met zijn hart. Hij had al die manen alleen geleefd, als het niet was in de ijzeren kooi waar hij zich begin in bevond dan was het wel in het oude, stinkende hol waar hij zich vlak voor de terugkomst van de Clans in schuilhield. Al die manen had hij niemand gehad om mee te praten, nachten gepiekerd over waar zijn vrienden zich nu zouden bevinden. Wat er zich in hun hoofd afspeelde. Heck, hij begon zelfs te twijfelen over het feit of ze nog wel naar dezelfde maan keken, dezelfde sterrenhemel. Zijn gepieker werd echter onderbroken door de meer dan bekende stem van Rowan, die hem slechts aansprak met zijn naam. Zijn hart begon in een lager tempo te slaan. Was hij ook zijn vriendschap met de grijze kater kwijt? Zealspark vroeg zich niet af waarom de ander hem niet aankeek, hij was zelfs dankbaar hiervoor. De overduidelijke aanwezigheid van pijn weerstraalde als sterren die afgebeeld waren in het water 's nachts. Waarom was dit allemaal zo moeilijk? De rood met witte kater sloot zijn ogen, proberende om de moed die Oceanstar hem had ingesproken te herbeleven. Hij wist dat niet niet makkelijk zou zijn. Maar naarmate de tijd verstreek, zou het enkel moeilijker worden. Tot het punt van no return bereikt was. De kater hoopte slechts dat ze daar nog niet aangekomen waren. "Ik.. uh.. hoe g-ga," Het was duidelijk, hij wist gewoon niet wat hij moest zeggen. Een normaal gesprek ging dit niet worden, dus waarom zou hij daar zelfs een poging toe doen? Zealspark zuchtte diep, de adem die hij terug uitblies stokkende. "Het spijt me dat ik jullie in de steek heb gelaten. Het spijt me zo hard..." besloot hij uiteindelijk te zeggen. Als de ander nu zijn woede op hem zou afreageren, then so be it. Hij verdiende het. En misschien had hij het nodig ook. Iets of iemand die hem zijn ogen weer zou doen openen.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Michelle
1152
Actief
And when they seek to oppress you. And when they try to destroy you, rise and rise again and again. Like The Phoenix from the ashes. Until the Lambs have become Lions and the Rule of Darkness is no more.

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Rowanflight
BerichtOnderwerp: Re: Little lion man (open)   ma 18 feb 2019 - 23:45You shall rise and rise again

Hij was met stomheid geslagen. De kater viel over zijn eigen woorden en er kwam vervolgens een excuus uit. Een excuus dat zijn bloed om liet slaan tot ijs terwijl hij naar Zealspark keek. Zijn beste vriend. Zijn broeder. De kater die alles wist van hem en hem vervolgens verliet. De kater die hij het meest nodig had gehad maar niet op had kunnen leunen. Nu was hij terug. En was hij starclanverdomme nog depressiever over het verliezen van een nutteloze rang. Hij moest een weten. Moest eens weten wat Rowan had doorgemaakt, wat de grijze kater had achtergelaten.

Een halve grom schoot over zijn lippen terwijl tranen opbrandde in zijn gouden ogen terwijl hij naar de kater keek die eens alles van hem geweten had. Maar er was een klif tussen hen beide gekomen. Een gat waar ze niet omheen konden komen. Hij had zijn clan verlaten en Rowanflight verraden. "Dat is.. wat je na al die tijd te zeggen hebt." Mompelde hij. Zijn stem schor van emotie voor er een lach uit zijn keel rolde en hij zijn kop schudde. "Je bent nog dommer dan het achterend van een konijn of niet." Mompelde hij meer tegen zichzelf. Zijn ogen schoten richting de Medicinecat den en vervolgens gleden ze langs de nursery terwijl hij zuchtte.

"Dingen zijn veranderd Zeal.. Je had beter weg kunnen blijven."Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zealspark
Member

Christy
2671
Actief
the soul that sees beauty may sometimes walk alone

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Zealspark
BerichtOnderwerp: Re: Little lion man (open)   vr 22 feb 2019 - 8:53

De rood met witte kater verschoot van de plotse, kille houding van de ander. Zijn oren hadden zich in zijn nek gelegd en zijn helderblauwe ogen keken de ander ongelovig aan. Wat was er met Rowanflight gebeurd? Hij leek wel tegen een andere kat te praten. Alsof de grijze kater die hij vroeger zo goed gekend had, waar hij alles tegen vertelde, niet meer bestond en de kat tegenover hem een vreemde was. Zijn laatste zin sloeg echter hard bij hem in. Zealspark nam een stap naar achteren, boorde zijn intussen ijskoude blik in die van Rowanflight. "Waarom denken jullie allemaal alsof ik hiervoor gekozen heb?" begon hij, zijn stem dreigend laag. "Maar nu ik zo zie, was ik inderdaad beter weggebleven. En inderdaad, achterlijk ben ik wel. Denkende dat tenminste mijn beste vriend nog normaal tegen mij zou doen. Blijkbaar is er nog iets waar ik ex voor kan zetten dan alleen mij rang." siste hij scherp. De rood met witte kater had dan al zijn moed bij elkaar geschraapt om de ander aan te spreken, en dan kreeg hij dit in return. Misschien was het wel beter dat hij geen commandant meer was, zijn beoordelingsvermogen was er hard op achteruit gegaan. Zealspark schudde zijn kop, waarna hij aanstalten maakte om zich om te draaien. Er was nog altijd een stuk van hem dat hoopte dat alles nog terug goed zou komen, maar de realiteit wist dezer dagen al zijn hoop keer op keer de grond in te boren. Zijn rang, Fire en nu Rowan. De Clan was niet meer wat hij ooit was, het leek wel alsof hij in een vreemde Clan zat in plaats van in Thunderclan.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Michelle
1152
Actief
And when they seek to oppress you. And when they try to destroy you, rise and rise again and again. Like The Phoenix from the ashes. Until the Lambs have become Lions and the Rule of Darkness is no more.

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Rowanflight
BerichtOnderwerp: Re: Little lion man (open)   do 7 maa 2019 - 23:01You shall rise and rise again

De woorden staken hem in zijn hart terwijl hij de kater aankeek. Vuur en verdriet brandde samen in zijn ogen terwijl zijn staart verdikte. "Serieus. Je valt alweer terug op je rang." Grommend staarde hij naar de kater terwijl zijn staart heen en weer zwiepte. Emoties namen de overhand. Hij zou zeker morgen hier op terug kijken en zichzelf voor zijn kop slaan. Hoe dom en arrogant kon je zijn. Hij wist de pijn niet van een vader zijn zonder dat je ooit je kits aan zou kunnen kijken. Zijn kits waren dood. Een geheim en de gedachte vernietigde hem elke dag. en hier zat de arrogante verschijning. Zijn broeder van een andere moeder. zijn beste vriend, te huilen om iets dat niets uitmaakte. Hoe zag hij dat niet in. Hoe kon hij dat niet begrijpen. Zonder verder woorden aan de discussie te wijten zette hij af en vloog Zealspark aan. Zijn klauwen in hun hulzen maar alsnog verblind door woede gaf hij de rood witte kater een klap.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zealspark
Member

Christy
2671
Actief
the soul that sees beauty may sometimes walk alone

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Zealspark
BerichtOnderwerp: Re: Little lion man (open)   ma 11 maa 2019 - 18:00


Zijn oren lagen in zijn nek en zijn vacht was een tikkeltje omhoog gerezen. Zijn blauwe blik was fel op de grijze kater gericht, welke hem beschuldigde dat hij weer terugviel op zijn rang. "Hoe zou dat komen? Toen deden jullie tenminste nog normaal tegen mij." siste hij tussen zijn tanden. Er viel even een stilte, waarna Rowanflight hem plots aanviel.  Zealsparks blauwe ogen werden groot van verontwaardiging. Had Rowan hem zojuist aangevallen? Het maakte al niks meer uit, zijn kop sloeg tilt. Zonder na te denken ontblootte hij zijn tanden en sloeg hij met zijnpoot naar de grijze kater, een poging doende om zich bovenop hem te werpen. Hij wist niet waarom hij dit deed, maar zijn emoties hadden de overhand genomen. Alle beschuldigingen, de vieze blikken... En nu dit.. Zijn beste vriend die hem aanviel. Aan wat had hij dit allemaal te danken? Had hij dan alles voor niets gedaan? Al die vragen werden even opzij geschoven, plaats makende voor de rook die zijn kop vulde. Het enige waar hij nu nog aan dacht was Rowanflight een klap verkopen, net zoals hij dat bij hem had gedaan.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Michelle
1152
Actief
And when they seek to oppress you. And when they try to destroy you, rise and rise again and again. Like The Phoenix from the ashes. Until the Lambs have become Lions and the Rule of Darkness is no more.

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Rowanflight
BerichtOnderwerp: Re: Little lion man (open)   di 12 maa 2019 - 19:11You shall rise and rise again

Hoe lang had hij niet op hem gewacht, terwijl zijn leven uit elkaar viel voor zijn neus. Terwijl hij zijn kittens moest begraven en terwijl hij met pijn naar de toekomst keek. Hoe graag had hij hem niet verteld wat de kater nu wist. Hoe graag had hij niet zijn liefde willen delen. Maar het was onmogelijk. Als hij nu de waarheid sprak. De waarheid over hem, de waarheid over Fire en haar kits. Dan zou Zeal hem vermoorden. Als hij dat niet toch al zou doen, nou ja, nu misschien niet. Rowan was geen deputy dus dat scheelde. Uiteindelijk leek dat alles wat de zoon van Firestar boeide. Zijn vader in naam volgen. Was het vreemd dan dat hij zoon van Bluestar dat verlangen nooit had gehad. Of had hij dat wel gehad? Maar aan de kant geschoven voor het geluk van zijn beste vriend.

De gedachten duizelde door zijn hoofd terwijl hij een poot in zijn gezicht kreeg van de rossige kater. Grommend sprong hij van hem weg om zich vervolgens weer om te draaien en opnieuw aan te vallen. "Val toch dood Zeal" Gromde hij tranen in zijn diep gouden ogen die verduisterd waren door de pijn.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bluepaw,
Member

Babs
28
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Bluepaw,
BerichtOnderwerp: Re: Little lion man (open)   di 12 maa 2019 - 19:23

Bluepaw had de middag mogen slapen. Het jonge, gevlekte katertje had zichzelf lekker uitgestrekt in zijn nest, maar toen hij een tijdje later weer wakker werd en zijn ogen weer open liet glijden, vroeg hij zich toch af of hij niet beter wat kon doen. Misschien dat zijn mentor, Zealspark, wel een idee had voor een taakje. Misschien wilde de kater wel een tijdje met hem gaan jagen, patrouilleren of trainen. De kater hief zichzelf overeind uit zijn nest, gaf zijn rug een paar vlugge likken zodat hij er representabel uitzag, en liep toen naar buiten. Hij had zijn mentor meteen gevonden, maar niet in een staat waarin hij verwachtte. Bluepaw's groene ogen gingen wijd open in schok bij het zien van het tafereel voor hem, zijn oren gingen plat en zijn stem kwam er een paar octaven hoger uit dan dat de bedoeling was toen hij zijn stem liet horen.

"Zealspark?! Wat doen jullie?!"


Bluepaw, || Sunlight || Pollenpuff || Pepperkit || Slatefur
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thornstar
Clanleader

Femke
1426
Actief
At night, we name every star
We know where we are
We know who we are

CAT'S PROFILE
Age: 46 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Thornstar
BerichtOnderwerp: Re: Little lion man (open)   vr 15 maa 2019 - 13:53

Met een koolmees tussen zijn kaken trippelde Thornstar naar het kamp. Hij was er even in zijn eentje op uit gegaan om te gaan jagen, wat voor hem gelijk stond aan ontspanning. Het was een moment waarop hij even kon ontsnappen aan de drukte van het Clanleven en het leiderschap, maar hij kwam altijd weer terug met hernieuwde energie. Ook dit keer kwam hij met een goed humeur het kamp binnen, maar daarmee belandde hij meteen weer in een situatie waarin hij als Leader moest ingrijpen. Rowanflight en Zealspark waren verwikkeld in een gevecht en aangezien de twee katers de laatste tijd niet de meest vrolijke Clanleden waren was het voor Thornstar niet moeilijk om in te beelden dat dit gevecht heel snel zou kunnen escaleren. Ook Bluepaw was tevoorschijn gekomen en leek voor nu bij de zijlijn te blijven staan, hopelijk te geschrokken om zich in het gevecht te mengen. Thornstar legde zijn koolmees ter plekke op de grond – die zou hij hierna wel op de prooistapel gaan leggen – en draafde op de twee vechtersbazen af. "Rowanflight, Zealspark!" begon hij luid en duidelijk. "Wat heeft dit te betekenen?"IC post count: 140
Posts are loading

::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Little lion man (open)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp-
Ga naar: