Bouquet 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Bouquet

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bloodpaw
Med. cat apprentice
Bouquet Tenor
Mark
386
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat App
Bloodpaw
BerichtOnderwerp: Bouquet   Bouquet Icon_minitimeza 29 dec 2018 - 18:47

De tom was weer de hort op. Sinds hij benoemd was tot leerling was hij ook amper terug te vinden in het kamp. De vrije buitenwereld was veel interessanter dan een plek die hij al 6 moon lang onderzocht had. Bloodpaw kon alle geheime hoekjes en gaatjes en wist het kamp zo goed te beschrijven als de vlekken op zijn eigen pels. De jonge leerling liep dus weer als wereldontdekker rond. Al zijn zintuigen op scherp voor het geval hij iets zou missen. Na wat rond gelopen te hebben in het laagje sneeuw kwam hij op een wat openere plek. De dicht begroeide dennenwoud verspreide zich meer en meer tot er nog maar enkele bomen stonden en aan de overkant een grote vlakte uitstrekte. Een andere geur werd in zijn neus geblazen en met nieuwsgierige blik keek hij rond. Hij herkende de geur. Het was de grens van Windclan. De tom bleef netjes aan de kant van zijn territory zitten maar strekte zijn kop wel meer over de bosjes heen waar hij achter zat, zodat hij meer van het gebied kon zien. Hij herkende het gebied en meteen kneep zijn hart samen. Met veel aandacht bleef hij dan ook kijken op de witte wereld voor hem. Het gebied waar het gene gebeurd was.. De tom slikte. Hij had niks verkeerds gedaan, of naja. Het was niet verkeerd bedoeld. Toen hij nog kitten geweest was was hij ontsnapt uit het kamp en hier, vlak over de grenzen had hij een plant gevonden en een konijn. Hij had het mee willen nemen als bedankje voor Acefray maar had niet geweten dat dit van een andere clan geweest was. Een warrior van Windclan wou hem pijn doen en de grijze medcat die hem gevolgd had had de ander aangevallen om hem te beschermen. Ze hadden gevochten en uit verdediging had Acefray hem gedood. Bloodkit had het niet gezien. Hij had uit angst zijn ogen gesloten maar hij zou nooit het geluid vergeten. Nooit de geur van bloed die hij geroken had. Het speet hem heel erg, maar hij kon er niks aan doen. Hij wist niet beter.. hij was een kitten geweest De tom keek op toen hij beweging zag. Zijn oren schoten overeind terwijl hij zich een beetje schuilhield in de braamstruiken. Oh nee...

- Oceanstar


Laatst aangepast door Bloodpaw, op zo 30 dec 2018 - 14:30; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
Bouquet 29puumf
~Butter(fly)~
3407
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Bouquet   Bouquet Icon_minitimeza 29 dec 2018 - 23:02

Er waren nog niet zolang geleden een kitten, Apprentice en Medicine Cat van Shadowclan zonder goede reden op haar territorium geweest. Iets dat haar het leven van een goede Warrior had gekost en waarvoor ze de kitten nog niet had vergeven, normaal was haar moederlijke hart warm en groots, ze zou zo'n jong ding dan ook niet kwaad doen; daarbij volgde ze over het algemeen de Warrior Code en wist ze dat ze die wezens diende te beschermen. Toch was de kitten de leeftijd van een Apprentice geweest en had hij nooit buiten het kamp moeten zijn, zonder begeleiding en al helemaal niet in haar territorium. Ze was dan ook vastbesloten de grens met Shadowclan dagelijks te bezoeken totdat ze Tallstar sprak. Haar blauwe ogen gleden langs de nog rustige grens totdat haar ogen op een wel heel bekend gestalte vielen. Als ze het over de duivel had, dan zag ze zijn staart. Een waarschuwend gesis verliet haar mond terwijl ze de Apprentice vijandig aan keek. "Als je slim bent, kom je nooit meer in de buurt van Windclan, wij houden niet van mormels die de Code niet kennen en voor doden zorgen," Klonk er kalm terwijl ze haar staart opzette. "Je hebt hier niets te zoeken in tegenstelling van mij, ik moet Tallstar nog spreken over jouw wangedrag, het kan een oorlog starten tussen ons, aangezien jullie ongeoorloofd op ons territorium waren en daar een Warrior hebben gedood." Haar oren drukte ze in haar nek terwijl ze netjes ging zitten en snoof. Ze had gehoopt dat Tallstar al van Acefray over het voorval had gehoord. Een kit als deze diende aangepakt te worden. Nursery-arrest zou hem goed doen.


Bouquet Oceano10
Bouquet LcrIgCQBouquet JwNO92gBouquet EjrsROFBouquet UK1ajoIBouquet 3qCkg2fp_oBouquet 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bloodpaw
Med. cat apprentice
Bouquet Tenor
Mark
386
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat App
Bloodpaw
BerichtOnderwerp: Re: Bouquet   Bouquet Icon_minitimezo 30 dec 2018 - 14:40


Zijn vacht dat eerst rustig op zijn lijf lag schoot overeind toen hij zag hoe de kat in de verte steeds dichter bij er kwam. Hij wist dat dit de grens was van Windclan, dus de kat die naderde was een clangenoot geweest van de vermoorde kat. De tom slikte. Hij was toen kitten geweest en had geen idee waar hij toen geweest was.. De Windclan geur had hem toen niks verteld maar nu dit allemaal bij elkaar kwam vielen de puzzel stukjes weer bij elkaar. De tom knipperde met zijn ogen en angst kroop in zijn lijf. De ander, een grijze langharige she-cat, bevestigde zijn zorgen door haar woorden. De tom dook ineen. De poes was kwaad op hem terwijl hij eigenlijk niks kwaads gedaan had. De tranen prikte in zijn ogen maar hij de tom hield zich sterk door de tranen (nog) niet te laten stromen. Nadat de Windclanner uitgesproken was durfde hij pas op te kijken maar dat gebeurde pas ook na een klein tijdje. Zijn ogen ontmoette die van de ander en angstig drukte hij zijn oren in zijn nek. “I-ik ben geen mormel die voor doden zorgt..” De schuldgevoel was duidelijk hoorbaar in zijn brekende stem. “Het ging per-ongeluk.. het was niet de bedoeling. I-ik wist niet dat ik op Windclan gebied was en, en, en toen wou hij mijn pijn doen. E-“ De Apprentice begon te snikken. “Acefray kwam me helpen.. en ik weet niet wat er voor de rest gebeurd is.. i-ik h-had me oogjes dicht..” De tranen die hij probeerde tegen te houden stroomde langs zijn wangen heen. Hij wou niet iemand doden. Het was een ongeluk geweest.. het speet hem heel erg.. waarom zag de grijze she-cat dit niet?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
Bouquet 29puumf
~Butter(fly)~
3407
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Bouquet   Bouquet Icon_minitimezo 30 dec 2018 - 16:00

De jonge kater leek in het begin nog niet al te gespannen te zijn, eerder nieuwsgierig ondanks het feit dat hij al een keer voor heel wat drama had gezorgd op het andere gebied. Windclan was over het algemeen vredelievend, maar Oceanstar had op dit moment geen geduld jegens het jonge ding. Immers was ze zich er van bewust dat ze de dood van haar Warrior niet had kunnen voorkomen terwijl haar territorium veilig diende te zijn voor haar Warriors, Apprentices en Kittens. Om nog maar te zwijgen over het feit dat Acefray degene was geweest die tussen beide had moeten springen en de genadeklap had uitgedeeld. Natuurlijk diende haar Warrior niet te vechten met een kitten, maar de kater had al de leeftijd van een Apprentice gehad en werd dus ook zo behandeld. Daarbij had hij geprobeerd prooi van een ander te stelen, wat niet gewaardeerd werd; al helemaal niet in leafbare. Kortom, de Shadowclanners die het overleefd hadden moesten aangesproken worden op hun daden en een gepaste straf onder ogen zien. Zou Shadowclan die niet geven, was er een kans dat ze hen aan zou vallen en de vriendschap tussen haar, Tallstar en Acefray verbroken werd. Haar Clan kwam op de eerste plaats. De jonge kater knipperde met zijn ogen voordat hij ineenkromp. Alsof de woede van de Leader, een letterlijke klap in zijn gezicht was geweest. Pas toen de Windclanner was uitgesproken durfde hij haar aan te kijken, waardoor ze hem met strenge blauwe ogen in zich op nam. “I-ik ben geen mormel die voor doden zorgt..” Sprak het katertje met brekende stem. Zijn oortjes waren in zijn nek gedrukt terwijl hij angstig leek voor de volgroeide kattin. Oceanstar snoof even waarna ze op de grond plofte en hem peinzend aan keek. De grijze Leader was vastbesloten dat Tallstar en Acorndust hiervan op de hoogte gesteld moesten worden. “Het ging per-ongeluk.. het was niet de bedoeling. I-ik wist niet dat ik op Windclan gebied was en, en, en toen wou hij mijn pijn doen. E-“ De Apprentice begon te snikken terwijl ze haar tanden lichtelijk ontblootte, het was niet de bedoeling. Er was zoveel niet de bedoeling bij katten, terwijl ze het toch deden. De kitten had besloten het kamp te verlaten en een prooi te stelen, een die niet veel op Shadowclan voorkwam. “Acefray kwam me helpen.. en ik weet niet wat er voor de rest gebeurd is.. i-ik h-had me oogjes dicht..” De tranen stroomden over zijn wangen terwijl de kattin zuchtte. Het was wellicht een ongeluk geweest maar dat betekende niet dat hij zonder consequenties door het leven zou gaan, net zoals Acefray. De kater had moeten weten dat het stelen van prooi een goede berisping nodig had en de aanval niet af moeten weren. In plaats daarvan had hij de kit mee moeten slepen en terug moeten jagen naar Shadowclan gebied. "Acefray zal op zijn daden aangesproken worden. Er zijn vast fouten door mijn Warrior gemaakt, zoals vechten met een Medicine Cat, al had hij het recht het in dit geval te doen omdat er prooi gesteeld werd én jullie zonder toestemming op ons gebied waren. Dat gezegd hebben is het wel gedeeltelijk jouw fout, als je een goede kitten was geweest en de Warrior Code had geleerd, dan had je het kamp niet verlaten zonder toezicht en was er niets aan de hand geweest. Als je het goed wil maken en een gevecht wilt voorkomen raad ik je aan je voorlopig niet bij ons territorium te bevinden of Acorndust en Tallstar te halen zodat ik een passende straf met hen af kan spreken. Nursery-arrest lijkt mij wel een goede voor jouw." Haar stem klonk kalm, maar al wel iets rustiger. Niet meer zo stevig als daarvoor, maar nog steeds streng.


Bouquet Oceano10
Bouquet LcrIgCQBouquet JwNO92gBouquet EjrsROFBouquet UK1ajoIBouquet 3qCkg2fp_oBouquet 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bloodpaw
Med. cat apprentice
Bouquet Tenor
Mark
386
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat App
Bloodpaw
BerichtOnderwerp: Re: Bouquet   Bouquet Icon_minitimezo 30 dec 2018 - 18:21


Nadat de tom gesproken had met een trillende stem kroop hij weer verscholen weg in zijn eigen dikke vacht. De she-cat was nog steeds niet blij met het hele situatie wat hij wel begreep maar toch.. hij was nog kitten geweest en ja hij had niet uit het kamp gemogen maar.. De tom zuchtte zachtjes en snikte. Het was zijn fout en daarmee basta. Hij was de oorzaak dat iemand dood was. Een last die hij met zijn leven moest gaan dragen. De tom trilde nog steeds maar luisterde wel naar de strenge woorden van de langharige kat. Ze mauwde dat hij niet meer in de buurt moest komen van Windclan en dat hij Acorndust/Tallstar moest halen zodat ze een goeie straf voor hem konden bedenken zoals nursury-arrest. Was hij eindelijk verlost van de gevangenschap in het kamp moest hij weer terug. Bloodpaw knikte langzaam. Er was niks tegen te doen. De Windclanner had gelijk.. De tom stond voorzichtig op, alsof hij bang was dat ineens de Windclanner boven op hem zou springen. Hij zou Acorn of Tall gaan halen, ook al wou hij er liever zelf niet over beginnen en Acefray het uhm slechte nieuws laten aankondigen maar de maine coon Apprentice wist ook dat als hij het niet deed dat de Windclanner het wel zou vertellen. “I-ik. Het spijt me heel erg.. Ik zal Tallstar of Acorndust halen..” De tom draaide zich met hangende kop om en liep terug het dichtbegroeide dennenbos in en zocht naar de verste geur van Acorn of Tall. Al snel rook hij de geur van de deputy en met nog steeds de tranen in zijn ogen prikkend liep hij op de bruine tabby af. “M-meneer.. Deputy, uhmm.. A-acorndust?” Mauwde hij met een pruillipje. Zijn ogen durfde hij amper op de andere te richten. “E-er is iets gebeurd.. en..” Hij slikte. “Iemand van Windclan wilt dat je komt. Maar voor je gaat.. H-het spijt me heel erg, echt waar! Ik...” Hij liet zijn stek wegvagen met een diepe zucht. Met sorry kwam hij toch nergens. Bloodpaw wees met zijn staart richting de grens van Windclan en begon slof voetend terug te lopen naar de plek waar hij zonet gestaan had met een woeste she-cat.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acorndust
Deputy
Bouquet DPKsfdL
Cynthia
1921
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 70 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Acorndust
BerichtOnderwerp: Re: Bouquet   Bouquet Icon_minitimezo 30 dec 2018 - 19:01

Hij was een prooi op het spoor terwijl hij zich door het territorium begaf, maar net voordat hij het ding kon vinden zag hij in zijn ooghoeken een kat op hem af komen. Hij stopte in zijn pas en merkte op dat het een apprentice was. Een frons verscheen op zijn gezicht toen hij de houding van de apprentice opmerkte. Er was duidelijk wat aan de hand. Bloodpaw zei hem dan ook dat er wat was gebeurd en dat er iemand van Windclan was die met hem wilde praten. De frons die hij had werd alleen maar dieper. Wat was er gebeurd dat ervoor zorgde dat hij naar de grens moest komen? Langzaam knikte hij. Het was beter om uit te gaan zoeken wat er aan de hand was voor hij tot een conclusie zou komen. "Geen idee wat er aan de hand is, maar leid de weg." Zei hij tegen Bloodpaw. De apprentice had zelfs zijn verontschuldiging aangeboden, dus het was waarschijnlijk iets dat een fout van Shadowclan was geweest, maar hij zou liever het hele verhaal horen voor hij tot een conclusie kwam. Hij volgde Bloodpaw dan ook naar de grens, waar niemand minder dan Oceanstar stond te wachten. Dit moest vast serieus zijn als Oceanstar degene was die was gekomen. "Oceanstar," Begroette hij de poes. "Wat is de reden waarom ik moest komen?" Beter meteen om duidelijkheid vragen. Hij wilde het verhaal van beide kanten horen, maar gaf Oceanstar als eerste de kans om wat te zeggen.


Bouquet A7wymb9

Bouquet 8qZ9elBw_o

Bouquet YYIjbbHY_oBouquet JGRI0baBouquet KD4co7iBouquet UK1ajoIBouquet IfBu3avBouquet KUbwnRUu_oBouquet G3K5gZvO_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
Bouquet 29puumf
~Butter(fly)~
3407
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Bouquet   Bouquet Icon_minitimezo 30 dec 2018 - 19:16

Ergens deed het haar zeer een jonge kat met deze druk op de schouders te zien. Natuurlijk was hij niet geheel verantwoordelijk voor de zaken, hoe die gelopen waren maar wel in het deel dat hij het kamp was uitgelopen en het probleem had veroorzaakt. Daarbij was hij zes Moons oud en daarmee oud genoeg om de consequenties onder ogen te zien. Ze hoopte dat hij zichzelf ooit zou vergeven, maar eerst was ze zich ervan bewust dat hij gestraft diende te worden voor zijn acties. Geen kat mocht de Warrior Code overtreden, en daarom gaf ze hem dan ook de kans het goed te maken tussen de Clans. “I-ik. Het spijt me heel erg.. Ik zal Tallstar of Acorndust halen..” Verklaarde het katertje enkel, waarna hij zich angstig met tranen in zijn ogen omdraaide en het bos in stapte, dieper het territorium van Shadowclan in. Trillerig haalde de jonge Leader adem terwijl ze langzaam wat rechter ging zitten en gespannen haar staart heen en weer zwiepte. Het duurde niet al te lang voor de Apprentice om een van de desbetreffende katten te vinden waardoor ze langzaam en respectvol overeind kwam, ook al vertelde haar houding genoeg. De Leader was woest, ergens hadden ze geluk dat het niet Evergreen was die aan de leiding zat, die had waarschijnlijk zonder twijfelen Shadowclan een les geleerd. Net zoals bij Whitelion, al was dat uiteindelijk niet geoorloofd geweest, vandaar dat de jonge Leader een wat rustigere manier voor oplossen had gezocht en hoopte dat Shadowclan mee zou werken. "Oceanstar," Begroette hij de jongere kattin waardoor ze haar kop stijfjes neeg, en even kalm de ander begroette. "Acorndust," Sprak ze, met een licht opgetrokken lip. Verder waren er weinig tekenen van haar woede overgebleven, haar vacht lag weer rustig op haar rug en ze had een minder dreigende houding aangenomen. "Wat is de reden waarom ik moest komen?" Vroeg de kater, duidelijk verward waardoor ze langzaam opstond en de Apprentice een wat vriendelijkere maar nog steeds strenge blik gaf. "Bloodpaw is toen hij zes Moons was net voor de ceremonie het kamp zonder toezicht uit gegaan. Hij heeft vervolgens de grens overgestoken en prooi van Windclan proberen te stelen. Een van mijn Warriors werd hierop logischerwijs gewelddadig, en wilde hem naar wat ik begreep verjagen. Acefray vond het mormel toen, en heeft zijn aanval geblokkeerd, waarna er waarschijnlijk tussen mijn Warrior en Acefray een gevecht heeft plaats gevonden. Hierna is op mijn territorium de kater vermoord door jullie Medicine Cat. Op grond hiervan heb ik voldoende redenen om jullie om een passende straf te vragen naar Acefray en Bloodpaw toe. Ik kan jullie garanderen dat ik als mijn Warrior het had overleefd hem ook een straf zou hebben gegeven voor het vechten met een Medicine Cat en het aanvallen van een toe nog kitten ook al was dat niet te zien. Echter leeft hij niet meer," Haar stem klonk kalm en evenwichtig terwijl ze haar staart heen en weer zwaaide, enkel haar woordgebruik verklaarde haar woede jegens de anderen al. "Ik verwacht dat jullie een oog houden in het vervolg op jullie kittens en Apprentices." Sprak ze vervolgens met opgetrokken lip, het was duidelijk dat de jongere kattin haar chill was verloren en zelfs haar liefde voor kittens niet voldoende was om geheel kalm te blijven.


Bouquet Oceano10
Bouquet LcrIgCQBouquet JwNO92gBouquet EjrsROFBouquet UK1ajoIBouquet 3qCkg2fp_oBouquet 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bloodpaw
Med. cat apprentice
Bouquet Tenor
Mark
386
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat App
Bloodpaw
BerichtOnderwerp: Re: Bouquet   Bouquet Icon_minitimema 31 dec 2018 - 12:19

De tom wees de weg en Acorn volgde hem. Terug bij de grens aankomend sprak de deputy de ander aan met de naam Oceanstar. De oren van Bloodpaw schoten kaarsrecht net als zijn dikke vacht. Was de grijze Windclanner de Leadster? Nu kroop de jonge Apprentice helemaal ineen. Ow starclan. Had hij weer.. "Wat is de reden waarom ik moest komen?" Sprak zijn bruine clangenoot waar hij achter verscholen zat. Enkel zijn twee kopper groenige ogen keken voorzichtig langs de ander heen, zodat hij nog net een beetje kon zien wat er gebeurde. De boze she-ccat gaf hem een al iets vriendelijkere blik dan zonet maar de strengheid lag nog duidelijk haar ogen. Bloodpaw slikte. "Bloodpaw is toen hij zes Moons was net voor de ceremonie het kamp zonder toezicht uit gegaan. Hij heeft vervolgens de grens overgestoken en prooi van Windclan proberen te stelen. Een van mijn Warriors werd hierop logischerwijs gewelddadig, en wilde hem naar wat ik begreep verjagen. Acefray vond het mormel toen, en heeft zijn aanval geblokkeerd, waarna er waarschijnlijk tussen mijn Warrior en Acefray een gevecht heeft plaats gevonden. Hierna is op mijn territorium de kater vermoord door jullie Medicine Cat. Op grond hiervan heb ik voldoende redenen om jullie om een passende straf te vragen naar Acefray en Bloodpaw toe. Ik kan jullie garanderen dat ik als mijn Warrior het had overleefd hem ook een straf zou hebben gegeven voor het vechten met een Medicine Cat en het aanvallen van een toe nog kitten ook al was dat niet te zien. Echter leeft hij niet meer," Mauwde de Windclan Leader. Bloodpaw kroop ineen. Hij had Acefray beloofd om niks te zeggen totdat de grijze medcat het zelf verteld had aan Acorndust en Tallstar maar op dit kon hij de waarheid niet uit de weg. De tom verborg zichzelf nog meer in de vacht van zijn Deputy. Zijn lijf trillend van angst en verdriet. Hij snapte dat hij in de fout gezeten had, dat hij er al uit gezien had als leerling vanwege zijn grote bouw maar hij had de Windclanner niet eens aangevallen. Hij had hem verteld dat hij nog maar een kitten was maar dit had hem niet tegengehouden. Hij was aangevallen niet andersom.. Bloodpaw zuchtte zachtjes. Zijn tranen wegvegend met zijn poot. Hier ging zijn vrijheid. Hier ging zijn normale leven.. want vanaf nu af aan moest hij leren leven dat hij de schuld was van iemands dood.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acorndust
Deputy
Bouquet DPKsfdL
Cynthia
1921
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 70 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Acorndust
BerichtOnderwerp: Re: Bouquet   Bouquet Icon_minitimema 31 dec 2018 - 13:25

Het was duidelijk dat Bloodpaw alleen maar banger werd toen de apprentice de naam van de leider hoorde. Blijkbaar had hij niet geweten dat het Oceanstar was. De apprentice verschool zich dan ook achter hem, duidelijk bang voor de poes. Zodra Oceanstar begon te vertellen wat de reden was wist hij meteen waar het over ging. Acefray was naar hem en Tallstar toegekomen met wat er was gebeurd, dus hij wist een kant van het verhaal al, ook al kon de andere kant het blijkbaar niet meer vertellen. Er was waarschijnlijk ook niemand die er op dat moment bij was geweest die de waarheid verder zou kunnen vertellen. "Bloodpaw had als kitten inderdaad niet het kamp uit mogen gaan en al helemaal niet naar Windclanterritorium, dus ik snap dat een straf hier gepast zal zijn." Begon hij rustig. Hij merkte dat Bloodpaw nog dichter naar hem toegekropen was en sloeg zijn staart om de apprentice heen om hem wat gerust te stellen. "Echter had jouw warrior hem niet zomaar aan mogen vallen. Hij was tenslotte nog maar een kitten en volgens de warrior code hoort een clankat onder geen enkel geding een kitten aan te vallen. Acefray heeft me dan ook verteld dat hij heeft gehandeld om de kitten te beschermen en dat het puur uit zelfverdediging was." Als ze ook nog wilde dat Acefray een straf kreeg omdat hij een kitten had beschermd, dan had ze aan hem niet de juiste. "Wat wil je precies dat er gedaan wordt?" Besloot hij voor nu te vragen. Dan zouden ze vanaf daar wel weer verder kunnen.


Bouquet A7wymb9

Bouquet 8qZ9elBw_o

Bouquet YYIjbbHY_oBouquet JGRI0baBouquet KD4co7iBouquet UK1ajoIBouquet IfBu3avBouquet KUbwnRUu_oBouquet G3K5gZvO_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
Bouquet 29puumf
~Butter(fly)~
3407
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Bouquet   Bouquet Icon_minitimema 31 dec 2018 - 15:26

De jonge Apprentice had duidelijk niet geweten dat de grijze kattin de Leader van Windclan was. De gevlekte kater kromp nu helemaal ineen, verstopt achter de Deputy. Eerst negeerde de kattin dit, ze had andere zaken om mee bezig te zijn. Nadat ze uitgesproken was wende ze haar blik van Acorndust pas weer naar Bloodpaw, het was duidelijk dat haar woorden hem geraakt harden waardoor ze haar opgetrokken lip weer liet zakken en zuchtte. "Bloodpaw had als kitten inderdaad niet het kamp uit mogen gaan en al helemaal niet naar Windclanterritorium, dus ik snap dat een straf hier gepast zal zijn." Begon de kater rustig waardoor Oceanstar zich overduidelijk wat gerustgesteld voelde. Ergens had ze verwacht dat haar vraag wellicht problemen op zou kunnen leveren aangezien haar Warrior ook een fout had gemaakt. Bloodpaw keoop nog dichter tegen de kater aan waardoor de oudere Shadowclanner hem geruststellend benaderde, door zijn staart er om heen te slaan. "Echter had jouw warrior hem niet zomaar aan mogen vallen. Hij was tenslotte nog maar een kitten en volgens de warrior code hoort een clankat onder geen enkel geding een kitten aan te vallen. Acefray heeft me dan ook verteld dat hij heeft gehandeld om de kitten te beschermen en dat het puur uit zelfverdediging was." Oceanstar knikte en hield haar kop nadenkend schuin, ze had een kit ook altijd beschermd; echter een kat doden was alleen in de hoogste uitzondering toegstaan. "Wat wil je precies dat er gedaan wordt?" Vroeg de gestreepte kater waardoor een waterig glimlachje op haar gezicht verscheen. "Aangezien mijn Warrior op ons territorium gedood is, en het meenemen van prooi vaak iets is dat door een oudere kat wordt gedaan, kan ik de verwarring voorstellen.  Dat gezegd hebbende ben ik tegen het aanvallen van kittens en weerloze katten." Haar blik verzachtte toen ze haar blauwe ogen op de Apprentice liet vallen. "Aangezien je kitten was toen je dit deed, en mijn Warrior een grote fout heeft gemaakt over die van jouw die ik ernstiger kan noemen. Kan ik niet anders dan je doordat je berouw toont zonder straf laten gaan. Wat dacht je daar van?" Haar stem verwarmde terwijl ze haar kop neeg. "Acorndust, totdat de rust in beide Clans is wedergekeerd wil ik vragen dat Bloodpaw niet zonder begeleiding bij de grens met Windclan komt of de Fourtrees." Sprak ze waarna ze hem recht aankeek. Immers werd geen Clan er vrolijk van als een van hun Warriors dood ging omdat het hun territorium verdedigde. "Ik eis echter wel van Acefray het verhaal te horen en dat hij de komende drie Moons niet zonder begeleiding op Windclan territorium mag komen en hij moet door jouw of Tallstar naar de grens worden begeleidt. Mocht hij wat nodig hebben van ons of met onze Medicine Cats willen praten. Mochten jullie mee het territorium op willen om er zeker van te zijn dat Windclan zich gedraagd moeten jullie maar naar mij of mijn Deputy vragen." Sprak ze, immers wilde ze samen met haar Deputy een gesprek met de kater hebben. Hij was de volwassene in dit geheel en ze wilde weten wat er was gebeurd en hoe dit zo had kunnen eindigen. Het was duidelijk dat de Leader ondanks haar irritatie en wellicht zelfs woede wel tot reden vatbaar was.


Bouquet Oceano10
Bouquet LcrIgCQBouquet JwNO92gBouquet EjrsROFBouquet UK1ajoIBouquet 3qCkg2fp_oBouquet 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bloodpaw
Med. cat apprentice
Bouquet Tenor
Mark
386
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat App
Bloodpaw
BerichtOnderwerp: Re: Bouquet   Bouquet Icon_minitimedi 1 jan 2019 - 21:30


Bloodpaw zat te tillen uit angst waardoor Acorndust geruststellend zijn staart om hem heen sloeg. De tom die zelf uit behoorlijke fluff bestond kroop in zijn eigen dikke pels maar ook in de vacht van de staart van de Deputy. Zijn ogen knipperde langzaam toen Oceanstar sprak. Hij probeerde te luisteren naar wat ze vertelde maar de zwart rode tom kon zich niet focussen op de grijze she-cat voor hem. Hij wou hier gewoon weg. Ver weg van de grens en ver weg van de plaats delict. De tom zuchtte weer. Zijn kopje wegdraaiend van de Windclanner tot haar stem verwarmde. Bloodpaw keek met nog steeds traantjes in zijn blik naar de Leadster. Ze mauwde dat hij geen erge straf kreeg omdat hij berouw toonde. De Apprentice liet zijn kop hangen. Uit respect maar ook als dankbaarheid. “Dankjewel Oceanstar.. H-het spijt me echt heel erg..” De tom keek op naar Acorndust. “Ik zou Shadowclan niet meer teleurstellen.. ik zou nooit meer zo iets doen.” Met zijn natte wangen van de tranen drukte hij zich tegen de grote tom aan. Ondanks dat hij totaal geen band of iets had met de Deputy vond hij wel zijn troost bij hem. "Acorndust, totdat de rust in beide Clans is wedergekeerd wil ik vragen dat Bloodpaw niet zonder begeleiding bij de grens met Windclan komt of de Fourtrees." Dat vond hij totaal niet erg. Hij zou never nooit meer in zijn hele leven hier in de buurt komen. De rest werd er nog wat gesproken over Acefray. Starclan, als de grijze tom maar niet kwaad op hem werd. Het was immers zijn schuld dat dit gebeurd was en hij wou absoluut NIET dat de medicine cat boos op hem werd..
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acorndust
Deputy
Bouquet DPKsfdL
Cynthia
1921
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 70 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Acorndust
BerichtOnderwerp: Re: Bouquet   Bouquet Icon_minitimewo 2 jan 2019 - 15:56

Acorndust merkte op dat Oceanstar al wat minder boos leek te reageren op de apprentice en dat was toch wel iets dat hij op prijs stelde. Ze hadden inderdaad beter moeten opletten zodat er geen kitten het kamp uit had kunnen gaan, maar het was nou eenmaal gebeurd. Het zou hem ook niks verbazen als een van zijn eigen kittens een keer een ontsnappingspoging zou doen. Hij had verwacht dat Oceanstar zou eisen dat de apprentice een straf zou krijgen, maar dat gebeurde niet. Bloodpaw was ook tenslotte niet degene geweest die de grootste fout was begaan, dat was Acefray geweest in dit geval. En om Bloodpaw niet zonder begeleiding bij de grens met Windclan te laten of fourtrees was zeker niet iets dat niet makkelijk gedaan zou kunnen worden. "Dat zal geen probleem zijn." Zei hij er dan ook op. Hij betwijfelde ook of Bloodpaw überhaupt voorlopig wel bij de grens met Windclan wilde komen, maar Acorndust zou er zeker van zijn dat de mentor van de kater er vanaf wist, zodat die een oogje in het zeil kon houden. Nu dat het gedeelte van Bloodpaw afgerond was, kwam het volgende, namelijk Acefray. Het was meer dan logisch dat de leidster Acefray's kant van het verhaal wilde horen, tenslotte was een van haar warriors gedood door de kater. "Een gesprek met Acefray lijkt me redelijk." Zei hij dan ook. "Ik zal eerst met hem moeten overleggen wanneer het handig uit komt, maar het kan geregeld worden." De volgende eis was ook meer dan redelijk, ze wilde tenslotte niet het risico lopen dat de medicine cat nog zomaar een kat van haar clan zou doden. "Drie manen valt te doen, ik zal hem en Tallstar ervan op de hoogte brengen." Er was niet echt meer hier te doen nu waarschijnlijk, maar toch wachtte hij af of Oceanstar nog wat te zeggen zou hebben.


Bouquet A7wymb9

Bouquet 8qZ9elBw_o

Bouquet YYIjbbHY_oBouquet JGRI0baBouquet KD4co7iBouquet UK1ajoIBouquet IfBu3avBouquet KUbwnRUu_oBouquet G3K5gZvO_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
Bouquet 29puumf
~Butter(fly)~
3407
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Bouquet   Bouquet Icon_minitimewo 2 jan 2019 - 17:30

Ergens voelde de jonge Leader het wel in haar hart, het zien van een doodsbange kat door haar. Ze was geen Leader geworden om anderen de angst van hun leven aan te jagen, maar om haar Clan te beschermen en te leidden zo goed als ze dat maar kon. Wat een behoorlijke opdracht bleek te zijn. Haar warme moederhart, stak dan ook behoorlijk bij het zien van de tranen en het trillende lichaam van de nog jonge kater. Ze hoopte maar dat de kitten er geen nachtmerrie's aan over zou houden en de last hem niet zijn gehele leven met zich mee zou hoeven dragen. Starclan was vergevingsgezind net zoals de jonge Windclan Leader. Met tranen in zijn groenige ogen, keek de Apprentice haar aan toen haar stem wat verwarmde. Hij liet zijn kopje hangen, uit respect maar ook uit dankbaarheid. “Dankjewel Oceanstar.. H-het spijt me echt heel erg..” Hierna keek de gevlekte jonge kater op naar Acorndust, zijn Deputy die dit alles nog redelijk positief leek op te vatten. “Ik zou Shadowclan niet meer teleurstellen.. ik zou nooit meer zo iets doen.” Vervolgde hij, waarna hij zich weer tegen de grotere kater aan drukte, alsof hij zijn geruststellende aanwezigheid nodig had en de troost die ervaren katten konden geven aan de jongeren wanneer er iets was gebeurd dat ze nooit mee hadden moeten maken. "Maak je geen zorgen jonge Bloodpaw, met de tijd zal Windclan het je vergeven. Starclan houd geen wrok, en ik ben geen dwaas. Waarschijnlijk was je op het verkeerde moment op de verkeerde plek. Ik ben blij dat je vastbesloten bent mijn territoria met rust te laten. Elke Apprentice word wel eens nieuwsgierig, naar de andere Clans en ik hoop dat je de anderen ook kan leren dat niet te doen. Ik denk dat ze een goede aan je hebben, mits je je aan de Warrior Code houd." Haar stem was warm en troostend zoals enkel een Queen en Leader kon zijn die het beste met jonge katten voor had. Hij was nog een kitten in haar ogen, ook al had hij nu wel zijn Apprentice naam. Jonge katten deden af en toe behoorlijk dwaas, maar dat betekende niet dat ze goede Warriors konden worden. Ze wou geen oorlog voeren om iets waarin beide Clans fouten hadden gemaakt. Hierna wende ze zich weer tot Acorndust, het feit bleef immers dat Shadowclan haar een Warrior had doen verliezen en dat was onacceptabel. "Dat zal geen probleem zijn." Zei hij dan ook waardoor ze knikte. "Ik hoop dat deze ervaring voldoende heeft geleerd, de volgende keer zal ik wellicht geen genade hebben. Als Shadowclan om welke reden dan ook op mijn territorium een kat aanvalt, zal ik uit zijn op bloed." Haar stem klonk een tikkeltje kalmer maar het was duidelijk dat ze Shadowclan een poot boven het hoofd hield, ze had voldoende redenen om hen een les te lezen en hoopte dat haar vergevingsgezindheid haar niet als zwak deed tonen. Windclan was sterk, en als het moest zouden ze Shadowclan op hun plek zetten. Echter had ze nu wel wat beter te doen dan oorlog voeren met een mogelijke bondgenoot tegen Bloodclan. Natuurlijk zou ze het hele verhaal wel eerst willen weten voordat ze klakkeloos een Clan aan zou vallen, maar het ging om de boodschap niet om de feiten en het was duidelijk dat Shadowclan niets te zoeken had op Windclan gebied. Niet zonder haar toestemming. Hierna begon ze over Acefray, een kater waar ze zelfs een kitten naar vernoemd had. Ze had niets tegen hem, maar wel tegen zijn acties die dag. "Een gesprek met Acefray lijkt me redelijk." Vervolgde de oudere tabby waardoor ze dankbaar knikte. "Ik ben redelijk, over het algemeen. Mocht een van mijn clangenoten zich niet gedragen, weet je mij te vinden. Ik houd liever vrede, tenzij ik niet anders kan." Sprak ze, immers was het veel beter om in alle rust te kunnen leven, als ze moest vechten deed ze dat. Als ze het met een gesprek uit de voeten kon doen, deed ze dat toch veel liever. Met de laatste woorden gaf ze ook aan dat haar voorgaande zin geen dreigement was, enkel een constatering dat ze geen andere keuze zou hebben dan zelf het recht in haar poten te te nemen. "Ik zal eerst met hem moeten overleggen wanneer het handig uit komt, maar het kan geregeld worden." Oceanstar knikte. "Doe het voor de volgende Gathering, ik heb geen geduld als het aankomt op een dode aan mijn kant." Sprak ze kalm. Het interesseerde haar vrij weinig dat het wellicht onbeleefd over kon komen, immers mocht de Deputy van geluk spreken dat ze geen heethoofd was. Geen enkele Leader werd er gelukkig van als een dode haar kamp in gebracht werd omdat er een ondeugende kitten was geweest die prooi wou stelen. "Drie manen valt te doen, ik zal hem en Tallstar ervan op de hoogte brengen." Vervolgde de kater waardoor ze met een klein glimlachje knikte. "Bedankt voor je medewerking, ik hoop dat er nog lang vrede mag zijn tussen onze Clans." Sprak ze warmer dan ze het hele gesprek tot nu toe had gedaan. Hierna neeg ze respectvol haar kop terwijl ze eens diep uitblies. Het gesprek was goed verlopen, ze had waarvoor ze gekomen was. "Moge Starclan jullie paden verlichtten." Mauwde ze zacht, immers ging elke Clan zware tijden tegemoet met Leafbare en Shadowclan waarschijnlijk al helemaal zo dichtbij Bloodclan. "Ik hoop dat ik zo onbeleefd mag zijn en dit vragen. Aangezien Tallstar ooit mijn leven heeft gered en ik hem als een vriend beschouw. Ik hoop dat jullie geen last hebben van Bloodclan, bij ons is het namelijk nog stil." Begon ze op een rustige toon, al was het duidelijk dat ze alleen de naam van die groep katten al haatte. "Mochten jullie veel last ondervinden zal mits jullie niet nogmaals ongeoorloofd problemen schoppen, Windclan klaarstaan hen een les te leren. Samen staan we immers sterker en we kunnen beter de onderlingen banden onderhouden. Immers is het een dreiging voor iedereen, niet voor een Clan." Starclan scheen over alle vier de Clans heen en een herhaling van Thunderclan was nu niet bepaald iets waar ze op zat te wachtten.


Bouquet Oceano10
Bouquet LcrIgCQBouquet JwNO92gBouquet EjrsROFBouquet UK1ajoIBouquet 3qCkg2fp_oBouquet 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acorndust
Deputy
Bouquet DPKsfdL
Cynthia
1921
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 70 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Acorndust
BerichtOnderwerp: Re: Bouquet   Bouquet Icon_minitimema 7 jan 2019 - 16:45

Oceanstar zei wat dingen tegen Bloodpaw, terwijl Acorndust geduldig wachtte of ze nog wat verder te zeggen of te vragen had. Voor de volgende gathering een afspraak met Acefray gemaakt hebben was niet onredelijk, anders konden ze namelijk net zo goed op de volgende gathering spreken. "Ik zal ervoor zorgen dat het voor die tijd gebeurd." Al moest hij de medicine cat hoogstpersoonlijk naar de grens slepen zou hij dat doen voor de volgende gathering. Hij dacht dat ze het hierbij zou laten, maar het volgende onderwerp waarover ze begon liet zijn haren kort overeind staan. Hij dwong ze echter weer plat te gaan liggen, want anders zou Oceanstar doorhebben dat het hem gevoelig lag. Er waren tenslotte een aantal katten vermoord en Sunvoice was verdwenen, mogelijk meegenomen of dood, ze hadden geen idee. "Het is nog niet iets dat we niet zelf kunnen oplossen." Zei hij ijzig kalm, de woede die hij voelde onderdrukkend. Het was tenslotte iets waar hij zich over kon opwinden als het nodig was, maar dat zou hij niet laten zien tegenover de clanleider van een andere clan. "Als de dreiging groter wordt zullen we je aanbod misschien aannemen." Voegde hij eraan toe. Bloodclan was niet iets waar hij graag veel over praatte. "Was dat alles?" Vroeg hij tenslotte, misschien had ze nog meer namelijk.


Bouquet A7wymb9

Bouquet 8qZ9elBw_o

Bouquet YYIjbbHY_oBouquet JGRI0baBouquet KD4co7iBouquet UK1ajoIBouquet IfBu3avBouquet KUbwnRUu_oBouquet G3K5gZvO_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
Bouquet 29puumf
~Butter(fly)~
3407
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Bouquet   Bouquet Icon_minitimema 7 jan 2019 - 17:36

Acorndust leek geduld te hebben met de jonge Leader, wat ze ergens ook wel waardeerde. Ze maakte het niet expres zo lang, immers wilde ze op goede poot met de andere Clan blijven staan. Haar afspraak om Acefray voor de volgende Gathering te spreken was vast geen groot probleem. "Ik zal ervoor zorgen dat het voor die tijd gebeurd." Ze hoopte maar dat de grote kater niet al te veel problemen zou hebben de jongere kattin te spreken. Arme Medicine Cat, die zat zich nu vast al angstig op te krullen in zijn nest, aangezien Oceanstar bijna nooit echt boos werd. Waarschijnlijk was hij super dramatisch aan het zuchten, en zichzelf voor zijn kop aan het slaan. Bij het volgende onderwerp, nadat ze even dankbaar had geknikt naar Acorndust, begonnen de haren van de ander overeind te staan. Het was duidelijk dat ze een gevoelig onderwerp had aangesneden, ook al probeerde de ander dit te verbergen. "Het is nog niet iets dat we niet zelf kunnen oplossen." Mauwde de grotere kater ijzig kalm, waardoor ze even met een oortje wiebelde. "Ik betwijfel niet dat Shadowclan niet sterk is, maar Bloodclan blijft een ding; altijd aangezien ze geen eer hebben. Geen Warrior Code volgen, waardoor er zomaar ineens katten op kunnen komen draven die ons willen doden." Haar ogen hield ze scherp op de ander gericht, om aan te tonen dat ze wel door had dat er problemen waren geweest met die katten. Toch was het ook duidelijk dat ze daarover verder geen discussie aan zou gaan, enkel de hart onder de riem zou steken. "Als de dreiging groter wordt zullen we je aanbod misschien aannemen." Oceanstar knikte waarna ze resoluut antwoord gaf. "Ik mag een moederlijke kat wezen maar voor hen heb ik geen medelijden." Sprak ze kalm en hard; kouder dan ze tegen Bloodpaw had gesproken. "Was dat alles?" Vroeg de kater waardoor ze langzaam knikte. Ze zou een oogje houden op Shadowclan, niet omdat ze hen niet vertrouwde maar omdat haar moederinstinct een leugen herkende waar het werd verteld.


Bouquet Oceano10
Bouquet LcrIgCQBouquet JwNO92gBouquet EjrsROFBouquet UK1ajoIBouquet 3qCkg2fp_oBouquet 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acorndust
Deputy
Bouquet DPKsfdL
Cynthia
1921
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 70 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Acorndust
BerichtOnderwerp: Re: Bouquet   Bouquet Icon_minitimewo 16 jan 2019 - 14:42

Het was waar dat Bloodclan momenteel een constante dreiging was en dat hij liever niet nog meer katten dood zag gaan door hen, maar het enige dat hij momenteel kon doen was meer patrouilles inzetten. Aanvallen was geen optie in zijn eentje, dus daar zou hij eerst Tallstar zo ver voor moeten krijgen, ook al wist hij bijna zeker dat als hij het de kater zou vragen ze zouden gaan. Maar kon hij de hele clan riskeren om Bloodclan aan te vallen? Dat was dan ook weer de vraag. "Bloodclan verdient ook geen medelijden." Zei hij dan ook. "Pas in ieder geval op voor ze." Hij wilde nou ook weer niet hebben dat ze Windclankatten zouden gaan vermoorden. Ze moesten gewoon uit de buurt van de clans blijven en misschien moest iemand ze dat nog maar een keer duidelijk gaan maken. Maar dat was voor later, voor nu had hij een apprentice die terug naar het kamp moest. "Dan breng ik Bloodpaw nu terug naar het kamp en zal ik alles doorgeven." Zei hij. "Tot een volgende keer Oceanstar." Zei hij terwijl hij zijn kop boog en zich omdraaide en Bloodpaw meewenkte.

[Topic uit]


Bouquet A7wymb9

Bouquet 8qZ9elBw_o

Bouquet YYIjbbHY_oBouquet JGRI0baBouquet KD4co7iBouquet UK1ajoIBouquet IfBu3avBouquet KUbwnRUu_oBouquet G3K5gZvO_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Bouquet
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Boundaries-
Ga naar: