My future home 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 My future home

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Bunny
59
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 4 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: My future home   zo 30 dec 2018 - 16:33

Tallstar was gaan jagen. Ofzoiets. Eigenlijk deed het er niet zo hard toe wat de leider allemaal aan het doen was - voor zover Southernkit wist was hij yoga aan het beoefenen met zijn yogaleraar Feetje de roze vlinder. Of iets dat even dom was. In ieder geval was het nu vrij spel voor de jonge kitten, die met ondeugende amberkleurige ogen de den inkeek. Hier zou hij later slapen, net zoals zijn vader binnenkort. Van zodra iemand Tallstar een kopje kleiner had gemaakt - en dat zou snel genoeg vast gebeuren. Daarna konden ze een dynastie beginnen, van sterke katers die Shadowclan weer sterk zouden maken en niet de melige clan die uitgelachen werd door de anderen omdat ze aan yogalessen en dance-battles deden, zoals nu.

+Bloodpaw eerst


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bloodpaw,
Member

Mark
113
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons baby!
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: My future home   do 10 jan 2019 - 16:59

De zwart met rood bevlekte tom kwam terug van een training en mocht als beloning van zijn goeie werk een prooi van de prooistapel halen. Als grote kater had hij veel vlees nodig maar sinds dat de afgelopen tijd veel sneeuw gevallen was was er ook weinig eten te vinden. Een zuchtje verliet dan ook zijn mond toen de tom de magere stapel zag en besloot om maar een klein oud muisje van twee dagen geleden te pakken. Bloodpaw pakte het taaie half bevroren diertje tussen zijn tanden en wou zichzelf net in de warme Apprentice verplaatsen toen hij in zijn ooghoek een kitten zag weg lopen. De kleine bink liep naar de rots waar hij ook een keer met Beechkit geweest was en klom dee hol van Tallstar binnen. Niet dat de Shadwoclan Leader daar sliep. Hij was altijd bij Acefray aan het pitten maar toch. Het bleef officieel zijn den. Nieuwsgierig volgde de grote leerling de kitten. Kijkend wat hij in zijn schild voerde. "Ben je de nursury zat?" Vroeg hij aan Southernkit toen hij zelf ook op de rots geklommen was en de den in liep. Een grijns plakte zich op zijn lippen. De nursury kon wel eens druk zijn, het zou hem niet verbazen als de jonge tom zijn nest hierheen wou verplaatsen. Hij had het zelfde nog niet zo lang geleden ook gedaan, samen met Southern's zus toen hij zelf nog kit geweest was.Flower power:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bunny
59
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 4 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: My future home   vr 11 jan 2019 - 13:12

Southernkit schrok op toen een stem hem aansprak. De kitten keek om. Het was een apprentice, een maan of twee ouder dan hem. "Nee hoor!", antwoordde de kitten op Bloodpaw's vraag, waarna hij zijn donkergele blik weer richtte op de den. "Ik kom gewoon mijn toekomstige den even bekijken." Hierna greens hij zijn scherpe witte tandjes bloot. Hij was maar half aan het grappen.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bloodpaw,
Member

Mark
113
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons baby!
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: My future home   ma 14 jan 2019 - 14:19


Niet de nursury zat maar zijn toekomstige den aan het bekijken. Bloodpaw opende zijn mond in een O vorm en keek de den rond terwijl Southern zijn tanden ontblootte in een grijns. Okay dan. De tom ging zitten. De kitten had grote dromen, waarschijnlijk omdat zijn papa ook nog eens de Deputy was. Zijn drang om dan ooit Leader te worden werd dan nog groter. "Dan moet je heel hard trainen" Mauwde hij terug. En niet alleen dat. Want anders zou iedereen wel Leader kunnen zijn. Bloodpaw gaf zijn borstkast een lik en keek de den zelf ook nog een rond. Het was aardig leeg en verlaten, dat kwam waarschijnlijk omdat Tall altijd bij Ace sliep. "Heb je een voorkeur door wie je getraind wil worden?" Vroeg hij. Als kitten zijnde wou hij graag Nightcurse hebben, maar ook Tallstar leek hem leuk. Al wou hij het liefst getraind worden door Acefray, maar die gaf geen warriors trainingen jammer genoeg.Flower power:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bunny
59
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 4 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: My future home   ma 14 jan 2019 - 20:10

Southernkit knikte. "Dat zal ik doen!", antwoordde hij. Oh, ja, hij zou héél hard werken, van zodra hij apprentice werd. Want nu kon hij nog niet veel, voornamelijk dan omdat hij in het camp moest blijven en het was saai in het camp. Vandaar ook dat hij excursies zoals deze deed. De jonge kitten bleef verder staren in de den, af en toe een pootje verder naar binnen zettend. Het was alsof hij elk hoekje en elke spleet vanbuiten wou leren kennen. Bloodpaw vroeg hem wie hij als mentor wou willen hebben, en even keek de kitten hem aan alsof hij dom was. Was het neit vanzelfsprekend dan? "Mn vader, duh.", antwoordde hij. Tallstar zou nog oké zijn, puur om de rang dan.. Maar als hij kon kiezen zou hij liever door een serieuze, loyale warrior getraind worden - iemand zoals zijn vader dus.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
My future home
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Leaders den-
Ga naar: