Frozen lake 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Frozen lake

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Cynthia
257
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Frozen lake   wo 2 jan 2019 - 17:47

Een voordeel aan de kou was dat het meer eindelijk dichtgevroren was en daarmee het risico dat hij erin kon vallen ook een stuk kleiner was. Dit was dan ook de tijd van het jaar waar hij juist wel weer wat vaker bij het meer durfde te komen. Hij was nog steeds niet over die stomme angst voor water heen, maar zolang het bevroren was kon het hem ook niet echt kwaad doen. Het feit dat het ook kouder was, betekende dat de seizoenen aan het veranderen waren en daarmee dus ook de tijd dat zijn moeder was overleden steeds langer geleden was. Zijn zus had dan ook haar negen levens al even geleden gehaald en hij was er nog steeds huiverig over. Hij wilde eigenlijk helemaal niet hoeven zien hoe ze negen levens uiteindelijk zou verliezen. Het maakte hem niet uit dat ze weer tot leven zou kunnen komen.

[Oceanstar]


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
3109
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~32 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Frozen lake   wo 2 jan 2019 - 19:11

Met het koude weer begon de Small Lake ook weer te bevriezen, aan de ene kant was dit niet zo erg vervelend, maar aan de andere kant betekende het dat het drinken van water wat moeilijker werd net zoals het halen van water voor de zwakkere van de Clan die deze reis niet konden maken. Ook het lopen op ijs werd afgeraden, immers kon een kat als die niet oppaste er doorheen zakken, en in koud water belanden stond gelijk aan tenminste whitecough als het niet greencough werd of een longontsteking. Het veranderen van het seizoen betekende dat de dood van haar moeder al weer een poosje achter haar lag, net zoals het halen van haar negen levens. Ze hoopte dat ze er niet al te gauw een zou verliezen, ze wou haar clan nog lang tot dienst zijn. Immers was het een prettig idee dat ze ondanks haar relatief jonge leeftijd, nog steeds iets voor haar Clan kon betekenen. Haar blauwe ogen gleden over de eindeloze vlakte heen, terwijl ze haar weg vervolgde naar de Small Lake om te checken hoe het ervoor stond. Ze moest immers overal haar aandacht bij houden. Een bekende vacht deed haar echter haar pas versnellen waarna ze tegen haar broer op botste, op een plagerige en vriendelijke manier. "Panthersoul!" Klonk er vrolijk, terwijl de Leader duidelijk even afstand nam van haar taken en weer even zijn iets jongere zusje werd.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Cynthia
257
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Frozen lake   vr 11 jan 2019 - 16:14

Hij was niet heel erg aan het opletten op zijn omgeving behalve op het meer en zette dan ook een stap opzij om zijn balans te houden toen zijn zus op een plagerige manier tegen hem aan botste. Een glimlach verscheen echter wel bij de vrolijke toon van Oceanstar. "Oceanstar!" Zei hij op bijna dezelfde toon terug. Hij was blij om te zien dat ze beide in ieder geval de dood van hun moeder een soort van plek hadden kunnen geven. Het deed natuurlijk nog steeds pijn, maar het ging al beter. Soms vroeg hij het af hoe het zou voelen om te weten dat je je kittens achter zou laten, maar dat was iets waar hij zich nog niet snel druk over hoefde te maken. Hij had niet eens een partner om kittens mee te hebben, laat staan kittens om zich druk over te maken. Toch had hij nog genoeg familie die zich er wel druk om zou maken en dat wist hij. Oceanstar zou vast niet willen dat hij voor haar zou gaan, ook al was de kans dat hij nu eerst zou gaan veel groter.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
3109
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~32 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Frozen lake   vr 11 jan 2019 - 18:45

Haar broer leek niet helemaal met zijn aandacht bij de omgeving te zijn. Hij verloor namelijk bijna zijn balans toen ze speels en plagerig tegen hem aan botste. Er verscheen echter al snel een glimlach, nadat hij een stap opzij had gezet. "Oceanstar!" Zei hij op een even vrolijke toon terug waardoor ze zachtjes snorde. Het deed haar goed om te zien dat haar broer ook verder ging met zijn leven, ongeacht hoe lastig het af en toe was. "Hoe is het met je?" Vroeg ze zachtjes, ergens hoopte ze dat hij ook aandacht gaf aan hun kleine halfzusjes, de laatste bloedverwanten die ze zouden hebben van hun ouders. Familie betekende veel voor haar, ze zou door het vuur rennen om hen te beschermen. Zelfs als het betekende dat ze daardoor levens zou verliezen.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Frozen lake
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Small Lake-
Ga naar: