Ik schop jou onder jouw kont naar Starclan toe 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Ik schop jou onder jouw kont naar Starclan toe

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Coyotepaw.
Med. cat apprentice

Nynke
1007
Actief
Americana, exotica ..........

-doyouwannafeelalittlebeautifulbaby?

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons young ✘
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
avatar
BerichtOnderwerp: Ik schop jou onder jouw kont naar Starclan toe   wo 9 jan 2019 - 9:24


Chivysniff was nu al waarschijnlijk naar haar aan het zoeken. Oeps. Maar Coyo had gewoon even de behoefte om haar warriorskills te tonen, want ze kon hartstikke goed jagen! Als ze niet onhandig was dan. Maar helaas, op Riverclan territory was geen prooi te vinden. Behalve in het water, maar vissen was een ramp. Al helemaal met het ijs, en het dichtvriezen van al het water. Ze liet kleine sneeuwsporen achter waar ze liep, en het maakte een leuk gekraak. Ze had gehoopt dat er bij Fourtrees heel toevallig een muis of een andere prooi overliep naar Riverclan territory. Maar geen prooi gevonden. Wel een andere kat. Ze versmalde haar oogjes toen ze de Shadowclankater zag. Hmm. Wat deed die hier? Ze zag dat de kater jonger was dan zij was. Verdwaald, misschien? Ze bleef op een afstandje zitten, terwijl ze de ander nauwkeurig bestudeerde. "Hoi," sprak ze, zodat de ander wist dat die niet alleen was.

- Bloodpaw first!


goals:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Bloodpaw,
Member

Mark
113
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons baby!
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Ik schop jou onder jouw kont naar Starclan toe   do 10 jan 2019 - 17:23

Als jonge Apprentice was hij vaak buiten het kamp te vinden. Naast de trainingen met zijn mentor Terrorflight was hij altijd zelf nog op pad. De ene keer om te jagen, de andere keer om met een patrouille mee te lopen maar ook vaak zat om het gebied te ontdekken. Bloodpaw pluisde alles af. Elk hoekje en gaatje wou hij weten en elke bloemetje en plantje die in Shadowclan groeide wou hij zien. Zelfs de grenzen speurde hij helemaal af. Laatst was hij Chivysniff tegengekomen bij de grens tussen Shadowclan en Riverclan, de grijze kat die hij ontmoet had was toevallig de de Medicine cat van Riverclan geweest. Ze had hem zelfs geholpen om Winde te vinden voor Acefray. Sinds dien was hij eigenlijk altijd wel opzoek naar het plantje. De grens was namelijk niet zo snel bereikbaar. En als er nou iemand plots zijn poot gespalkt moest worden kon Blood helpen met het aanwijzen waar ze de plant op een wat dichtere plek konden vinden. De tom liep dus snuffelend rond, totaal niet doorhebbend dat hij bij Fourtrees aangekomen was waar zich ook nog een andere kat bevond. Pas toen deze hem begroette keek hij op. "Hallo" Mauwde hij terug naar de she-cat dat op een klein afstandje zat. Een vriendelijke glimlach op zijn lippen. De maine coon Apprentice ging zitten. Zijn dikke staart om hem heen slaand om het niet te koud te krijgen van de frisse wind. "Wie ben jij?" Een Riverclanner that was for sure, maar haar naam kende die niet.Flower power:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Coyotepaw.
Med. cat apprentice

Nynke
1007
Actief
Americana, exotica ..........

-doyouwannafeelalittlebeautifulbaby?

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons young ✘
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Ik schop jou onder jouw kont naar Starclan toe   do 10 jan 2019 - 17:30


Ze zag dat de andere kat aan het snuffelen was geweest. Wat zocht hij? Was hij wat verloren? De ander ging zitten glimlachte haar vriendelijk toe. Hmm, hoezo was mama altijd zo duister over Shadowclan? Ze leken haar best redelijk. De ander vroeg wie zij was. Naam? Rang? Familie? Wat wilde hij weten? "Wat zocht je?" vroeg ze echter, nog niet klaar met bedenken wat ze op zijn vraag zou antwoorden. Het was nog een complete chaos in haar hoofd, en ze was nog steeds erg bedonderd geweest van de plotselinge benoeming tot apprentice van Chivysniff. Hmmm, naam werd het. "Ik ben Coyotepaw trouwens, Medicine cat Apprentice van Riverclan." pronkte ze toch maar. Want weet je, het gebeurde niet elke dag dat je medicine cat apprentice werd! "En met wie mag ik het genoegen hebben?" miauwde ze op een speels, deftige toon met een grote grijns op haar gezicht.goals:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Bloodpaw,
Member

Mark
113
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons baby!
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Ik schop jou onder jouw kont naar Starclan toe   vr 11 jan 2019 - 16:03

De tom was gaan zitten. Zijn dikke pluizen staart om zich heen om de wind tegen te houden. Niet dat hij snel last had van de kou. Juist niet met z'n dikke pak vacht om zijn lijf heen, maar hij toch vatte hij liever geen kou op. De tom was best een koukleumpje, hij had het liever lekker warm dan koud brr. Lekker knus in een zachte op gewarmd nest. Oh hij kon er wel over dromen. "Wat zocht je?'' Vroeg de wit met rode Riverclanner she-cat in plaats van om haar naam te vertellen. De tom keek om zich heen. Geen zin hebbend dat er straks een grumpy Shadowclanner naar hem toe kwam stampen. "Ik zocht Winde." Mauwde hij eerlijk. Geen reden om te liegen. Ze was geen spion ofzo. toch? Nee. De she-cat zag er alles behalve uit als spy-material. "Ken je dat?" Vroeg hij. Hijzelf had het geleerd van Chivysniff. De med cat van Riverclan. De plakkerige plant was bij de grenzen te vinden maar Bloodpaw vond het veelte ver. Wat als er plots iemand poot gespalkt moest worden? Dan duurde het wel een tijdje voor dat je bij de grens was, het plantje los gepruts had, en weer terug bij het kamp. Nee, zijn taak was dus om een plek te vinden in Shadowclan territory waar de Winde een stuk makkelijker en sneller gevonden/gehaald kon worden. "Ik ben Coyotepaw trouwens, Medicine cat Apprentice van Riverclan." Bloodpaw keek de she-cat aan met grote ogen. Ze had haar naam verteld maar ook haar rang. Med cat app! "Wow super gaaf! Gefeliciteerd!" Sprak hij. Dan was Coyotepaw dus de leerling van Chivysniff! Dat was heel vet. Hij vond de grijze Riverclanner echt heel lief maar ook stoer. "En met wie mag ik het genoegen hebben?" Klonk het op een deftige speelse klank. De tom greens. Zijn keel raspend om zijn ge-wel-di-ge chique stem op te warmen. "U madam, kunt mij Heer Bloodpaw noemen." De tom maakte een 'nette buiging' toen hij zichzelf voorstelde. Een speelse grijns op zijn lippen.Flower power:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Coyotepaw.
Med. cat apprentice

Nynke
1007
Actief
Americana, exotica ..........

-doyouwannafeelalittlebeautifulbaby?

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons young ✘
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Ik schop jou onder jouw kont naar Starclan toe   vr 11 jan 2019 - 23:01


Winde? Uhmmmm... wat was dat? Coyotepaw was nog niet echt de beste medicine cat ever ofzo en ze wist niks. Ze wist wat catnip was! Dat wel. Dus ze schudde eerlijk haar kop. Duh, ze had niet voor niks apprentice voor haar naam. Ze moest nog veel leren! De ander feliciteerde haar enthousiast toen ze met haar nieuwe rang pronkte, en Coyo grijnsde. Ze werd een beetje verlegen van alle complimenten die ze van iedereen kreeg. Was ze wel waardig genoeg om al die complimenten te ontvangen? Immers was ze wel één van de apprentices die altijd kattenkwaad uithaalde. Maar goed, als Starclan nou eenmaal vond dat zij geschikt was, was ze kennelijk geschikt. Super leuk. "U madam, kunt mij Heer Bloodpaw noemen." Coyo knikte met hoog opgetrokken wenkbrauwen. Hum, oke dan? Wie noemde zijn kind nou Bloodpaw, wat een verschrikkelijke naam. Het was wreed, vond ze. "Aangenaam, Bloodpaw," zei ze echter en maakte ook een buiging. "Dus, jij was op zoek naar kruiden? En je bent geen medicine cat?" Huh, welke apprentice zou nou vrijwillig naar kruiden zoeken? Rare snuiter.goals:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Bloodpaw,
Member

Mark
113
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons baby!
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Ik schop jou onder jouw kont naar Starclan toe   ma 14 jan 2019 - 13:59


De tom greens toen ook de she-cat een buiging terug maakte. Wat een nette dame was Coyote, de Medicine cat apprenitce toch. "Aangenaam, Bloodpaw," Sprak ze dan ook tussendoor. De zwart met rood bevlekte tom trok met zijn oortje. "Eens gelijk, Coyoyepaw" Mauwde hij terug met een plagerige speelse knipoog. Ah de oude Blood kwam weer omhoog gezet. "Dus, jij was op zoek naar kruiden? En je bent geen medicine cat?" Het kwam er uit alsof de she-cat het maar raar vond. Een beetje schamend keek hij dan ook weg. Er was toch niks mis mee om te helpen? Kruiden zoeken was toch niet iets vreemds? er gingen vaker normale getrainde warrior mee op de kruidenpatrouille dus dan kon/mocht hij dat toch ook? Bloodpaw knikte maar op haar vraag. Want ja, hij was geen med cat, of in training voor med cat. "Ik ben inderdaad een normale apprentince en opzoek naar kruiden." Hij drukte lichtjes zijn oren in zijn nek. "Ik had.. eum, niks te doen dus ja.. ik dacht ik help Acefray een pootje." Wat een stomme smoes Blood. ugh.Flower power:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Ik schop jou onder jouw kont naar Starclan toe
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: