[Event] Worth fighting for 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
wuppie
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 [Event] Worth fighting for

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Loïs
1663
Actief
I like you boy, but if you lie to me
I'll pull your guts out through your throat

CAT'S PROFILE
Age: » 62 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Panthergrowl
BerichtOnderwerp: [Event] Worth fighting for   do 10 jan 2019 - 22:59

Panthergrowl keek de vertrekkende katten na. Ze zouden gaan strijden voor een clan die niet van hen was, en hij had de opdracht gekregen om in het kamp te blijven voor het geval dat er ook hier gevaren zouden komen. De kater verwachtte niet dat dit ging gebeuren, maar volgde de commando's van zijn leider uiteraard op. "Ik wil drie warriors voor de nursery staan en nog drie anderen voor de elders den," beviel hij vrijwel meteen toen de laatste van de vechtgroep verdwenen was. "Verder nog vijf warriors bij de ingang. De kans lijkt mij niet groot dat de dreiging van WindClan hierheen zal trekken, maar we moeten overal klaar voor zijn!" Met zijn gele ogen keek hij om zich heen, zoekend naar iemand die hij de taak van andere clans inlichten over dit probleem het meeste toevertrouwde. "Futuresong," miauwde hij waarna hij de she-cat naar zich toe wenkte. "Ik wil dat jij naar ThunderClan reist om hen te vertellen wat er aan de hand is." Kort drukte hij zijn neusje tegen haar wang aan, om haar een veilige reis toe te wensen. Hij durfde de ander nu een vriendin van hem te noemen en was bezorgd om haar veiligheid. "Let goed op je omgeving, mag StarClan bij je zijn," miauwde hij waarna hij haar met een knikje weg zond. "Sunlight!" Riep hij de andere warrior bij zich. "Voor jou de opdracht om zo snel als je kan naar ShadowClan te reizen. Vertel hen over wat er aan de hand is. Wees voorzichtig onderweg, mag StarClan je bijstaan," miauwde hij, ook bezorgd om haar. De kater hield zoveel van zijn clan en iedereen voelde als familie voor hem. Met een gespannen hart voegde hij zich bij de katten die de ingang bewaakten. Nu was het enkel afwachten.
- OPEN voor alle katten die in het kamp blijven!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icepaw~
Member

Julia
155
Actief
★From the stars we came, and to the stars we return★

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Icepaw~
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Worth fighting for   vr 11 jan 2019 - 11:45

Hij keek toe hoe Butterstar en de warriors het kamp verlieten. Hij beet even op zijn onderlip en bad naar StarClan dat ze heelhuids terug zouden komen. Ze zouden alle RiverClanners wel aan hun teruggeven toch, StarClan zou vast niet eentje naar hun toeroepen zoals zijn vader. Nee, dat mocht niet. Hij slikte toen Panthergrowl gelukkig zijn overpeinzingen doorbrak. Hij had geen tijd meer om er over na te denken, ook hij wilde zijn steentje bijdragen aan het beschermen van het kamp. Dus stond hij op. Panthergrowl had om warriors gevraagd, maar meer poten waren toch alleen maar goed. Ook al was hij nog een apprentice. Hij liep naar de nursery en ging ervoor zitten. Zijn lichtblauwe ogen vastberaden. Als er wel dreiging het kamp in kwam zou hij ze echt niet bij de kittens laten komen. Icepaw was gek op de kittens en keek graag naar ze als ze aan het spelen waren. Ook beantwoorde hij altijd met liefde hun enthousiaste vragen over trainingen. Hij was zelf ook altijd zo geweest en nog steeds, al haalde hij zijn verhalen nu graag in de Elders den.Mijn baby's
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sunlight
Member

Babs
118
Actief
Be strong, be vigilant, strike first.

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Sunlight
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Worth fighting for   vr 11 jan 2019 - 21:07

Sunlight's pels stond nog steeds iets overeind toen de warriors het kamp uitstroomden achter Butterstar aan. Ze wist niet zeker of dit verstandig was. Windclan kon goed rennen, een merendeel van de clan had wel kunnen ontsnappen. Maar nu gingen ze ook de levens van Riverclan warriors op het spel zetten, in bladkaal, in tijden van schaarste. Maar goed, Sunlight zou er niks over zeggen, het was haar plek niet. Haar blik was nog op de ingang gericht toen ze haar naam hoorde. Ze richtte haar gouden ogen op Panthergrowl en knikte. Ondanks dat ze het plan van Butterstar in twijfel trok, was het niet haar karakter om een direct bevel te negeren. De kattin knikte dan ook woordloos met haar kop, draaide zich om en stoof het kamp uit, met sierlijke sprongen in de richting van fourtrees, om door te steken naar Shadowclan.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

giro555
1281
Actief
"Uncertainty is the most stressful thing."

CAT'S PROFILE
Age: 48 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Futuresong
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Worth fighting for   za 12 jan 2019 - 20:22

Ze keek de katten die wegrenden onbewust met afschuw na, niet om de katten maar omdat ze naar dat verschrikkelijke territorium gingen. Ze wilde niet dat het escaleerde naar Riverclan, maar was ook totaal niet blij met Windclan. Eerder door de herinneringen die ze eraan had. Haar kop schoot naar Panthergrowl toen hij haar naam sprak. Voorzichtig stapte ze naar hem toe, nog niet zeker wetend wat hij aan haar ging vragen. Ze knikte na zijn opdracht en sloot heel kort haar ogen toen zijn neusje haar wang raakte, waarna ze haar weg naar Thunderclan baande.


✞ Raza ✞ Glowstick Futuresong

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Event] Worth fighting for
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: