The waters broke 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 The waters broke

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Dawn •
Member
The waters broke DPKsfdL
Cynthia
31
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 45 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
Dawn •
BerichtOnderwerp: The waters broke   The waters broke Icon_minitimedi 15 jan 2019 - 14:02

Ze had niet moeten besluiten om voor een wandeling te gaan. Haar buik was gezwollen met kittens, maar toch had ze voor even de grot uit gewild. Nu had ze er alleen spijt van, want een pijnscheut ging door haar buik heen. Ze had iemand mee moeten nemen op zijn minst, maar zelfs daar had ze niet aan gedacht. Een nieuwe pijnscheut ging door haar heen en ze wist dat ze beter een beschutte plek kon gaan zoeken. Een rivier was dichtbij, maar op enkele struiken na gaf het niet veel beschutting. Toch wist ze dat ze niet veel verder kon gaan, dus die plek was het beste dat er was. Ze zocht een plek uit waar er niet alleen stenen waren en ging er liggen. Ze had niks verder bij haar om te helpen, dus hopelijk zou alles goed gaan. De weeën begonnen sterker te worden en ze wist dat de eerste kitten er snel zou zijn.

[Kittens mogen geboren worden]


The waters broke W3rTkn6
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The waters broke GYlGaYR
Fishy Person
30
Actief
Love yourself first
Because that's who you'll be
spending the rest of your life with

CAT'S PROFILE
Age: 1 moon
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Minnow •
BerichtOnderwerp: Re: The waters broke   The waters broke Icon_minitimedo 17 jan 2019 - 9:43Minnow that Bears shimmering Scales --

Ter wereld komen was iets bijzonders; je zou het moment zelf nooit herinneren, al zou je ieder jaar erna terugdenken naar die vele manen geleden dat je moeder je op deze wereld zette. Het moment dat je je eerste adem innam, de verbazing, de hoge piepende miauw die je uitslaakte. In de hoop dat er iemand was die je de warmte kon bieden die je nu zou missen. Je vacht nog alles behalve bestand tegen de koude wind van Leafbare. Maar je wist niet of de warmte nog ging komen, je wist ook niet of je de enige was op deze wereld of niet. Je kon immers niks horen, niks zien, niet spreken. De korte onrust zou pas overgaan het moment dat je moeder een raspende tong over je vachtje heen haalde, een moment dat je die extra boost gaf om te leven. En vervolgens kwam de warmte van de vacht van je moeder. Alsof het instinct was, begon je te drinken aan de dichtstbijzijnde tepel die je kon vinden. De vloeistof die je lichaam vulde, verwarmde je nog meer. En voor een kort moment voelde je je veilig; veilig van de grote, boze wereld die je over enkele manen zou beginnen te ontdekken.

1
Because I believe everything happens for a reason.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The waters broke DPKsfdL
3
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Very young
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Salmon •
BerichtOnderwerp: Re: The waters broke   The waters broke Icon_minitimedi 29 jan 2019 - 18:42

Op het moment dat de dammen doorgaven ging alles snel. Ze ruiste naar buiten, mee met het water; en er was niets dat ze daaraan kon veranderen. Maar dat betekende niet dat ze niet probeerde, nee. De jonge kitten worstelde, leek als het ware terug te zwemmen, terug naar waar ze vandaan kwam. Maar dit was een strijd die ze nooit zou winnen; het was immers haar lot om hier weg te komen, om ter wereld te komen. En uiteindelijk deed ze dat ook. Met een luide piep nam ze voor het eerst adem; de koude en de droogte deden haar kleine keeltje pijn. Ze werd Salmon gedoopt, Salmon that Swims Against the Current, naar haar koppigheid, haar drang om te vechten. Zonder acht te slaan op haar siblings duwde ze hen aan de kant, gretig zich een weg banend naar de zoete geur die haar aan haar moeder's buik opwachtte.


The waters broke GEz8pia
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The waters broke
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory-
Ga naar: