➸ WindClan Final Assesment 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 18°C - 26°C
Na een korte en snikhete Greenleaf, kondigt Leaf-fall zich aan. Al is de temperatuur zacht en kan er zeker nog genoten worden van een lekker zonnetje. Waardoor er ook steeds Twolegs naar het woud getrokken worden. Prooidieren zijn niet bezig met het aanleggen van een wintervoorraad en er hebben nog veel dieren een nestje met jongen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 ➸ WindClan Final Assesment

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Stallionstar
Clanleader
➸ WindClan Final Assesment Tumblr_pqmmd8yYDF1w2wel1o1_1280
Rebecca
2282
Actief
What good is power
If you cannot protect
The ones you love?

CAT'S PROFILE
Age: ⚜ 36 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Stallionstar
BerichtOnderwerp: ➸ WindClan Final Assesment   ➸ WindClan Final Assesment Icon_minitimeza 19 jan 2019 - 17:23

Windclan - Final Assessment
Je kat wordt ouder, weldra zal je karakter er klaar voor zijn om Warrior te worden, maar daarvoor zal hij/zij zich eerst moeten bewijzen. Een Final assessment is een taak of opdracht die opgedragen word aan een Apprentice om te zien of zij/hij er klaar voor is zijn/haar trainingen af te ronden. Soms, in zeldzame gevallen, bewijzen Apprentices zich in een gevecht of andere situatie. Denk je dat je kat dit heeft gedaan? Kijk dan gerust even verder om de lijst van deze situaties op te zoeken.
Windclanners zijn echte jagers en vertrouwen op al hun zintuigen om te overleven. Hun skills en wijsheid komen dan ook het beste naar boven bij het jagen. Meestal zal er worden opgedragen om een bepaald dier te vangen.
Aan de hand van het karakter en training zal er voor je kat een bepaalde prooi gekozen worden van onderstaande lijst. Dit zijn enkel voorbeelden om aan te tonen in welke categorieën de verschillende prooien te vinden zijn. Ook staat er een vermelding van prooien die NIET gevangen mogen worden/verboden zijn te vangen in verband met gevaar.
01
Waar jagen we op?
Jagen - Makkelijk
- Muis vangen
- Veldmuis vangen
- Kip vangen

Jagen - Gemiddeld
- Rat vangen
- Konijn vangen
- Hagedis vangen
- Merel vangen
- Vink vangen
- Lijster vangen
- Mus vangen
- Duif vangen
- Spreeuw vangen
- Roodborstje vangen

Jagen - Moeilijk
- Haas vangen
- Non giftige slang vangen
- Kraai vangen
- Kauw vangen
- Ekster vangen
- Fazant vangen
- Winterkoninkje vangen
- Kieviet vangen

02
Waar jagen we niet op?
- Giftige slangen
- Roofvogels
- Honden
- Vossen
- Dassen
03
Jaag informatie
De vogels zijn bij de gemiddelde categorie de meest voorkomende en gemiddelde tot kleine vogels, terwijl de moeilijke vogels grotere, snelle, agressieve en extreem kleine vogels zullen zijn. Houd in gedachten welk seizoen het is en hoe realistisch het is dat je prooi aanwezig is op dat gebied/in die tijd van het jaar.
Er zit ook geen schaamte in het vangen van een makkelijke prooi. Sommige warriors zijn niet zo op het jagen gericht, dit zal in rekening genomen worden. Zoek een opdracht die past bij je apprentice; sommige zijn meer geleerd en beter bij het jagen aan jongere leeftijd dan anderen. Variatie is dus zeker mogelijk in leeftijd en moeilijkheidsgraad. Let wel op dat dat de leader en deputy zal checken of dit allemaal realistisch verloopt. Je zwakke, kleine WindClanner zal namelijk geen haas neerhalen. Houd hier dus rekening mee.
04
Assessment doen
Heeft je kat zich bewezen op vlak van vechten of iets anders dan kan deze ook opgemerkt worden door Leader en Deputy. Dit kan hier aangegeven worden om dan eventueel hierop je karakter warrior te laten worden.

- Zichzelf bewezen in gevecht
- Het leven van een clangenoot gered
- Verraad in de Clan aantonen
- Indringers van het gebied wegjagen
- Een missie voor de Leader/Deputy/Med cat volbracht
- Een roofdier verdreven uit het gebied

Ben je niet helemaal zeker of de actie van je kat goed genoeg is om dit door te laten gaan? Twijfel dan zeker niet om contact op te nemen met Butter (Oceanstar).
05
Assessment begeleiden
Wil je een final assesment uitvoeren/begeleiden/aantonen, gelieve dan de onderstaande lijst in te vullen. De deputy of leader kan het topic dan volgen en eventueel laten inspringen wanneer je kat klaar is of zichzelf heeft bewezen.

- Stallionheart (Begeleider)
-
-

06
Aanvragen
Wil je een final assesment uitvoeren/begeleiden/aantonen, gelieve dan de onderstaande lijst in te vullen. De deputy of leader kan het topic dan volgen en eventueel laten inspringen wanneer je kat klaar is of zichzelf heeft bewezen.

Uitvoeren
Code:
[b]Leeftijd apprentice[/b]:
[b]Moeilijkheidsgraad[/b]:
[b]Voorkeur begeleider[/b]:

Begeleiden
Code:
[b]Leeftijd Warrior[/b]:
[b]Voorkeur apprentice[/b]:
[b]Topic link:[/b]

Bewezen
Code:
[b]Leeftijd apprentice[/b]:
[b]Topiclink[/b]:
[b]Korte samenvatting situatie[/b]:

In onderstaande lijst staan alle open begeleiders die toezicht kunnen houden op de apprentice terwijl ze hun taak uitvoeren.
De leader of deputy zal je matchen met een van de open begeleiders als je geen voorkeur hebt op een begeleider. Als er eventueel nog verdere vragen of opmerkingen zijn kan je altijd terecht bij Stallionstar of Owlbate.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
➸ WindClan Final Assesment
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: Clans :: WindClan-
Ga naar: