One more time 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 One more time

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Zealspark
Member

Christy
2636
Actief
the soul that sees beauty may sometimes walk alone

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Zealspark
BerichtOnderwerp: One more time   ma 21 jan 2019 - 14:03

Zijn doel was de grenzen patrouilleren, iets wat hij wel vaker deed afgelopen dagen. Hij was niet zo graag in het kamp, voelde zich ongemakkelijk sinds de dood van Silverstar. Hij wist dat er weer een nieuwe deputy aangesteld zou worden en wist dat hij dat niet zou zijn, zelfs nu daar een kans toe was. De clan zou hem dat vertrouwen niet meer gunnen. Zealspark hoopte maar dat het niet iemand was die met de rang zou pronken en hem er mee zou confronteren. De rood met witte kater wist namelijk niet of hij al klaar was voor zo'n situatie. Zealspark had een groot stuk zelfbeheersing, maar uiteindelijk zou het net die ene druppel kosten om de beker te doen overlopen. De grote krijger zuchtte en vertraagde zijn pootstappen bij het naderen van de grens. Eens zien of hij vandaag de rust die hij opzocht gegund was.

+ Routpaw first


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Routnose
Medicine cat

Kip
2564
Actief
★It's both a blessing and a curse to feel everything so very deeply.

CAT'S PROFILE
Age: ❀19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: One more time   zo 27 jan 2019 - 18:57

Nu de winter was ingetreden werd het steeds lastiger om not nuttige kruiden te vinden. Iets wat een zeer groot probleem was geworden, na het hele voorgeval met de vossen en zelfs de mogelijke dreiging van een oorlog met Riverclan. Ze snapte er absoluut niets van, zowel vanaf Oceanstar haar kant als die van Butterstar. Leafbare was zojuist ingetreden, het lastigste seizoen voor ieder van de clans. Waarom, oh, waarom precies nu moesten ze ook nog eens elkaar kapot maken? Routpaw zuchtte, ze zou het nooit snappen, voor haar had het geen enkel nut. Het enige gevolg was dat zij weer de troep op moest ruimen, dat terwijl er steeds minder katten over bleven die haar überhaupt konden waarderen.
Een zacht geluidje liet haar opschrikken uit haar gedachtes, waarna ze al snel kon achterhalen van wie het afkomstig was. Aan de andere kant van de grens kon ze een rood-wit figuur onderscheiden op slechts enkele staartlengtes van haar vandaan. De kater kwam haar bekend voor, al duurde het even voordat ze het kon plaatsen. "O-oh, goedemiddag, Zealspark!" hakkelde ze wat uit haar doen.


You are, I think, an evening star,

the fairest of all the stars.

Om verwarring te voorkomen, Routnose heeft haar naam gekregen na het vossen event en het vertrek van Pepperkit
hey you:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Zealspark
Member

Christy
2636
Actief
the soul that sees beauty may sometimes walk alone

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Zealspark
BerichtOnderwerp: Re: One more time   ma 28 jan 2019 - 20:23


Zealspark had het kunnen weten.. Natuurlijk was hem geen rust gegund, hij wist intussen wel dat elke wens die hij naar Starclan schoot met zonder enige twijfeling afgekaatst werd. Hij zuchtte zacht maar wist nadien toch een diplomatieke glimlach op zijn gelaat te toveren. Dit was tevens Routnose, een medicine cat apprentice van Windclan. Of was ze intussen al medicine cat? Zealspark wist het eerlijk gezegd niet goed. Ook de medicine cats leken snel van rang te wisselen dezer dagen. "Goedendag, Routnose." miauwde hij kalm, zijn blauwe blik in haar groene ogen priemende. "Wat brengt jou naar de grenzen?" vroeg hij vervolgens, wetende dat patrouilleren niet bepaald een vaste taak is van de medicine cats.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
One more time
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Boundaries-
Ga naar: