Such beauty 
IndexRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 18°C - 26°C
Na een korte en snikhete Greenleaf, kondigt Leaf-fall zich aan. Al is de temperatuur zacht en kan er zeker nog genoten worden van een lekker zonnetje. Waardoor er ook steeds Twolegs naar het woud getrokken worden. Prooidieren zijn niet bezig met het aanleggen van een wintervoorraad en er hebben nog veel dieren een nestje met jongen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Such beauty

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Silvervine
Member
Such beauty 8c8cd0f0146b1f1d39330dc75232e3052baede40_00
The A Doc
258
Actief
two to the one to the one to the three

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Silvervine
BerichtOnderwerp: Such beauty   Such beauty Icon_minitimevr 25 jan 2019 - 17:20


Een tikkeltje verbaasd keek de jonge kater op toen een windvlaag sneeuw uit de put blies. Kort kneep hij zijn tweekleurige ogen toe, waarbij hij een halve meter naar achter kroop om zijn grote lijf in veiligheid te brengen. Opgewaaide sneeuw vond als snel zijn hoogtepunt en besloot om aan hun afdaling te beginnen. Even keek hij met zijn glinsterende ogen naar het tafereel, waardoor hij zijn blik legde op de hemel, die inmiddels al wat donkerder aan het kleuren was. Binnenkort zou de zilverpels verschijnen aan de horizon... En met een beetje geluk zou hij zijn moeder kunnen zien. De helderste en mooiste ster. Hij glimlachte even zachtjes bij het besef dat ze nu blij bij haar vrienden en geliefde was. Silverstar was ook een van haar beste vrienden geweest. Ze hadden samen nog de clan geleid en er was een reden geweest dat haar zoon de naam vand e leader had gekregen. Even sloeg de jonge warrior even met zijn pluizige staart. Hij mistte haar, maar er zou niks goeds komen van rouwen nu.

- Windblade


I TRIED TO SMILE BACK AT YOU, BUT ALL I DID WAS CRY

Terug naar boven Ga naar beneden
Windblade
Member
Such beauty MLZqLrz
San
90
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ▽18 Moons▽
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Windblade
BerichtOnderwerp: Re: Such beauty   Such beauty Icon_minitimevr 25 jan 2019 - 18:43

Het was een lange dag geweest, tijd om terug naar het kamp te gaan en lekker even rusten. Dat had ze wel verdiend, toch? De kattin passeerde de langs de rand van de zanderige kuil- wat nu meer sneeuw dan zand was. Ah Windblade herinnerde het haar nog goed toen zij zelf met haar mentor hier trainde. Iets wat eigenlijk niet zo lang geleden was. Ook al leek dat wel zo. Opeens vielen haar ogen op een grijze pelt. De kattin liep op haar mede clan genoot af. Ze had hem wel eens eerder gezien maar close waren ze niet. 'Hey- Silvervine was het niet?' vroeg ze wat onzeker maar goed bedoelend. 'Ook op weg terug naar het kamp?' vroeg ze toen, niet echt wetend wat hij hier anders zou moeten doen- het was immers best koud hier. Maar misschien had hij daar minder last van dan zij.


Such beauty J2uTo5j

Terug naar boven Ga naar beneden
Silvervine
Member
Such beauty 8c8cd0f0146b1f1d39330dc75232e3052baede40_00
The A Doc
258
Actief
two to the one to the one to the three

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Silvervine
BerichtOnderwerp: Re: Such beauty   Such beauty Icon_minitimeza 26 jan 2019 - 16:40

Kort keek hij op toen het zachte gekraak van de sneeuw zijn aandacht trok. Hij had geroken dat het een clanmate was en daarom toverde hij ook een kalme glimlach op zijn gelaat. Het was niet dat hij veel anders zou doen bij andere katten, het was eerder dat hij gewoon zo ingesteld was.... Het was eerder een zoektocht naar kat dan echt naar clan als het bij hem aankwam... alhoewel hij ook wel durfde te glimlachen naar andere wezens. Op dat vlak kwam hij best vreemd over, maar dat was hoe de grijze warrior was, hij was positief ingesteld... HIj zag het beste in de meeste dingen en wilde dan ook graag problemen oplossen, hoe onmogelijk ze ook waren. 'Hey- Silvervine was het niet?' Klonk er waarbij de ander even met zijn tweekleurige ogen naar de poes keek en even kort glimlachte naar haar met een knikje. Jup! Dat was hem! Silvervine. Stiekem vond hij de naam geweldig. Het was immers zo dat hij ook vernoemd was naar een plant, net als zijn moeder... En dat maakte hem ongelofelijk trots en blij. 'Ook op weg terug naar het kamp?' Hij keek even schuin op naar de hemel, die zo goed als helder was. Meet een zacht lachje haalde hij wat zijn schouders op. "Ik weet het nog niet.. Ergens heb ik zin om naar de zilverpels te kijken hier... Maar het is al best laat..." en het was ook vrij koud... Daarbij niet te vergeten dat er nog steeds spanningen waren omtrent Bloodclan.


I TRIED TO SMILE BACK AT YOU, BUT ALL I DID WAS CRY

Terug naar boven Ga naar beneden
Windblade
Member
Such beauty MLZqLrz
San
90
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ▽18 Moons▽
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Windblade
BerichtOnderwerp: Re: Such beauty   Such beauty Icon_minitimeza 26 jan 2019 - 21:08

"Ik weet het nog niet.. Ergens heb ik zin om naar de zilverpels te kijken hier... Maar het is al best laat..." Windblade knikte op zijn woorden, maar begreep niet helemaal wat hij bedoelde. Je kon toch ook zilverpels bekijken vanuit het kamp? Hmm waarschijnlijk wilde hij gewoon even alleen zijn, dan nog was dit niet de juiste tijd daarvoor. Dankzij verschillende redenen. De calico dacht even na, wat was wijsheid? 'Als je naar zilverpels wilt kijken in je eentje lijkt het me beter als je dat tenminste wat dichter bij het kamp doet' begon ze rustig 'Voor mocht er iets gebeuren, is hulp dichtbij' je weet maar nooit wat - wie er allemaal hier rond zwerven in de nacht.


Such beauty J2uTo5j

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Such beauty
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sandy Hollow-
Ga naar: