But know that I am dynamite 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 But know that I am dynamite

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Bunny
1025
Actief
In one hand, I hold a picture of you; in the other, the pieces of my heart.

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Amberstorm
BerichtOnderwerp: But know that I am dynamite   zo 27 jan 2019 - 14:42


Het was enkele dagen sinds het hele vossen-drama. De wond op haar zij begon te genezen maar haar woede was nog niet gezakt. Vandaag was ze erop uitgegaan; even de poten strekken, haar hoofd luchten, misschien kon ze zelfs iets vangen en daar haar woede wat op uitwerken. Ze liep nu langs de grens, de grens met die halfclanclan. Hoezeer ze ook boos was op Oceanstar om gewoon een kitten weg te geven - Shadowclan was pas een zielig hoopje. De leider kon zich nog niet eens aan de warriorcode houden, wat zei dat over de rest van de clan? Over hun loyaliteit, aan elkaar, aan de clan, aan Starclan? Ze hoopte dat de dooie katten in de sterren hen goed op hun donder zouden geven Ze verdienden het. Nog steeds snapte de queen niet waarom ze zo nodig de kitten mee wouden. Omdat Tallstar haar vader was? Omdat Lionroar haar grootvader was? En wat dan nog? Betekenisloze bloedbanden die ze gebruikten om een kitten hun clan in te lokken. Na er nog wat over nagedacht te hebben de laatste dagen was ze ervan overtuigd dat ze een verborgen agenda hadden. Misschien wouden ze Windclan wel verzwakken door hun toekomstige warriros weg te halen - of misschien was dit wel een lage steek onder de riem, om te tonen hoeveel machtiger en beter ze wel niet waren als zelfs een arme kitten die niet beter wist naar hun clan wou in plaats van windclan. Hmpf.

+Tallstar eerst
"She's a storm in beautiful flesh, looking to be felt and understood in a world that loves sunny days."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator

☙Emma☙
16452
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 49 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Tallstar
BerichtOnderwerp: Re: But know that I am dynamite   zo 17 feb 2019 - 14:34

Het was een van zijn favoriete bezigheden om zijn oude trainingsrondje te rennen, niet op hoge snelheid, maar toch sneller dan een drafje. Zo bleef het een beetje op peil, maar wist je ondertussen ook of er iets vreemds aan de hand was bij de grenzen. Zijn warriors konden dit ook prima, maar als leider moest je zelf vaak genoeg het territorium ingaan om ervoor te zorgen dat het jou niet vergat en jij het niet. Een vervelende bijkomstigheid was dat katten ook meteen ervan uitgingen dat je op dat moment bevoegd was tot leiderlijke uitspraken. Net als deze kat die hij zag staan, een recipe for disaster, zeker als hij stopte voor een praatje. En dus was dat natuurlijk precies wat de kater deed, een glimlach op zijn lippen en een twinkeling in zijn ogen. "Hello," Mauwde hij hartelijk, haar wel herkennende maar who cared wat er een paar dagen terug was gebeurd, het was gebeurd, er nog over zeuren had geen zin.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
But know that I am dynamite
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Boundaries-
Ga naar: