We are one[Butterstar] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 We are one[Butterstar]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Icecloud
StarClan

Cynthia
307
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless (110 moons)
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Icecloud
BerichtOnderwerp: We are one[Butterstar]   zo 27 jan 2019 - 15:58

Het was lastig om toe te kijken. Lastiger dan ze had verwacht dat het zou zijn. Het was nog maar een paar manen geleden dat ze dood was gegaan en zich bij Starclan had gevoegd en ze had haar kittens langzaam maar zeker kunnen zien opgroeien. Ook had ze kunnen zien hoe het ging met haar dochters leiderschap, maar het zat vol met valkuilen en opstakels. Zo nu dan ook weer met de vos, honden en tweebenen die naar Windclan toegekomen waren. Het moest lastig voor haar geweest zijn om Riverclan om hulp te vragen en Icecloud was dan ook meer dan blij geweest toen Butterstar had besloten te helpen. Toch was de afloop niet waar ze op gehoopt had. Ze wilde geen oorlog tussen die twee clans zien, dat zou ze niet kunnen verdragen. Ze wist dat ze zich er eigenlijk niet mee moest bemoeien, maar ze voelde alsof ze deze kat op zijn minst iets verschuldigd was. Het was mogelijk iets dat alles overhoop zou gooien, maar ze kon het niet langer voor zich houden. Voorzichtig stapte ze de droom binnen van Butterstar en wachtte tot de poes haar door zou hebben.

[Butterstar only!]Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Butterstar
River Queen

Michelle
6494
Actief
She's got that whole, purpose driven warrior queen save the world, type of vibe.

CAT'S PROFILE
Age: 85 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Butterstar
BerichtOnderwerp: Re: We are one[Butterstar]   di 19 feb 2019 - 1:07I'll know my name
as it's called again

Onrustig draaide de kattin zich om. De muis in haar droom achteraan jagend. Een beest dat zich maar voor haar weg bleef schieten terwijl ze alle ogen van de wereld op haar schouders voelde branden. Het bezorgde haar de kriebels en toen de muis wegschoot onder een boom die veel te een afgrond verborg stopte de kattin haar achtervolging en draaide zich om. Er waren geen ogen, tenminste, bijna geen, op de helderblauwe van een oud bekende na. Verbazing gleed over het galaat van de leader terwijl ze de windclan kattin aankeek. De moeder van Whitelion, haar halfbroer. De oude geliefde van haar eigen vader, het bracht een enkele rilling over haar rug terwijl ze naar Icecloud toe stapte. "Icecloud." Sprak ze de kattin langzaam aan een respectvolle knik naar de starclan warrior gevende. "Wat.. is er aan de hand dat jij mij van allen bezoekt in mijn slaap."Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icecloud
StarClan

Cynthia
307
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless (110 moons)
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Icecloud
BerichtOnderwerp: Re: We are one[Butterstar]   di 19 feb 2019 - 19:46

De blik van verbazing op de leider haar gezicht deed haar kort glimlachen. Natuurlijk had Butterstar haar niet verwacht als degene die naar haar toe zou komen. De vraag die gesteld werd deed haar blik weer wat serieuzer worden. "Ik ben hier om je iets belangrijks te vertellen. Iets dat je moet weten." Haar blik verzachte na deze woorden. Ze wist dat ze zich niet mocht bemoeien met een eventuele oorlog die zou komen, maar ze kon de beide leiders niet een gevecht in laten gaan zonder dat de waarheid eruit was. "Wat heeft je vader je over je moeder verteld?" Er omheen draaien was misschien niet het beste om te doen, maar ze was moed bij elkaar aan het rapen voor wat ze te zeggen had en wat mogelijk de reactie erop zou zijn.Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Butterstar
River Queen

Michelle
6494
Actief
She's got that whole, purpose driven warrior queen save the world, type of vibe.

CAT'S PROFILE
Age: 85 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Butterstar
BerichtOnderwerp: Re: We are one[Butterstar]   di 19 feb 2019 - 20:29I'll know my name
as it's called again

Haar blik werdt iets wat onzeker terwijl ze de windclan kat aankeek. "Iets belangrijks.. Is er iets met de clans?" Vroeg ze direct bezorgd om de veiligheid van het woud. De laatste keer dat een kat van buiten haar clan een van haar had aangesproken was vlak voor alle rampen. Vlak voor ze hun huis bijna eeuwig kwijt waren. Deze angst zou niet snel uit haar systeem verdwijnen. Maar vervaagde en werd vervangen door een koude grip rond haar spieren. "Mijn moeder.. Niets.. Ze was een riverclanner. Ze stierf tijdens mijn geboorte. Ik heb er nooit verder naar gevraagd." Mompelde ze haar kop schuddend. Wat had dit met haar of haar clan te maken. Ze had al nauwelijks goede herinneringen aan haar vader. Wat zou een geforceerde herinnering aan een moeder die ze nooit gekend had daar aan kunnen verbeteren.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icecloud
StarClan

Cynthia
307
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless (110 moons)
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Icecloud
BerichtOnderwerp: Re: We are one[Butterstar]   di 19 feb 2019 - 20:37

Luvon had dus niet veel gezegd, behalve dan wat het meest logisch zou lijken voor de clan en voor Butterstar zelf. Niet dat ze het hem kwalijk nam, de waarheid zeggen was tenslotte niet iets dat op prijs gesteld zou zijn. Dat nam niet weg dat het voor haar zwaar was geweest om de kittens aan Luvon mee te geven, zonder dat ze ooit zouden weten wie ze was. "Ik had eerlijk gezegd niks anders van hem verwacht." Sprak ze rustig. Ze richtte haar blik nu op Butterstar, een sombere maar warme blik in haar ogen. "Hij kon tenslotte niet vertellen wie je echte moeder was." Ze had geen idee hoe Butterstar zou reageren, maar ze kon er niet langer meer omheen draaien. "Want dat ben ik namelijk. Ik ben je moeder." Het was eruit en ze hield haar blik op Butterstar gericht, afwachtende hoe ze hierop zou reageren.Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Butterstar
River Queen

Michelle
6494
Actief
She's got that whole, purpose driven warrior queen save the world, type of vibe.

CAT'S PROFILE
Age: 85 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Butterstar
BerichtOnderwerp: Re: We are one[Butterstar]   do 7 maa 2019 - 22:27I'll know my name
as it's called again

Verstijfd staarde de she-cat naar de windclan warrior. Haar ogen stonden recht. Leken niet te liegen, als een Starclan kat uberhaupt kon liegen. Maar de woorden klopte niet, klikte niet in haar hoofd. Maakte haar misselijk tot op het punt waarop ze bijna zou kunnen overgeven, recht hier, in starclan. Voor haar neus. Het klopte allemaal niet. Was niet waar maar diep vanbinnen. Als Butterstar beter nadachtwist ze het wel. Haar bouw had nooit geklopt.

Een grimas trok over haar lippen. Angst, onbegrip en woede vechtend om een toppositie in haar zenuwstelsel terwijl ze Icecloud aankeek. "Waarom vertel je me dit." Mompelde ze. Pijn in hoor ogen terwijl woede van haar lippen droop. "Is dit om Ocean te sparen hmm. De kitten die je wel wou houden." Het waren de eerste woorden die uit haar mond schoten. Woorden waar ze per direct spijt van had. Maar waarom anders, na al die jaren, Zou Icecloud dit nu vertellen. Waarom zou ze het uberhaupt vertellen als het niet was, enkel om Butterstar te pijnigen.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
We are one[Butterstar]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: StarClan territory :: StarClan-
Ga naar: