We are new 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 We are new

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
We are new XQXA7Xt
Sean
2028
Actief
Je remue le ciel, le jour, la nuit. Je danse avec le vent, la pluie.

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Burnetbliss
BerichtOnderwerp: We are new   We are new Icon_minitimema 28 jan 2019 - 12:13

Even lichtte de jonge warrior haar kopje op. Was het slim om alleen langs de grens van Riverclan te gaan lopen? Nee, dat was het zeker niet. Maar er was niemand die ze mee had willen vragen. Voor nu was haar doel tweezijdig en het mocht op twee manieren gaan. Als ze hier gedood werd, so be it, een oorlog zou uitbreken. En als ze hier informatie kon krijgen of haarzelf bewijzen dan kon ze Riverclan terugdringen naar de plek waar ze hoorden, achter de grens. Een zwaar gesnuif en ze lichtte haar wenkbrauw wat op, haar pluizige koppie kantelend. Voor nu was het kalm en met elke stap voelde ze zich ietwat minder gespannen. Maar de pijn tussen haar schouders was nog steeds aanwezig en ze zou er niet veel aan kunnen veranderen voor nu.

- Coyotepaw


She was the one rose with iron thorns and diamond petals ; unbreakable
We are new PRJiASTt_o

THEME I, II, III, IV, V

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Coyotepaw.
Med. cat apprentice
We are new Original
Nynke
1144
Actief
Americana, exotica ..........

do you wanna feel a little beautiful baby?

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons young ✘
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
Coyotepaw.
BerichtOnderwerp: Re: We are new   We are new Icon_minitimeza 23 maa 2019 - 20:17


Coyotepaw had van Chivysniff de opdracht gekregen om op zoek te gaan naar venkel. Het kruid was namelijk bijna op, en dus moest de voorraad nodig aangevuld worden. Ze wist dat er een struik lag aan de grens van Windclan en Riverclan, dus ze moest ver lopen. Ze zou de wortel uitgraven om vervolgens de hele plant mee te nemen naar het kamp. Dat waren immers de instructies die haar gegeven waren. Ze hoopte dat ze geen Windclanner zou tegenkomen, aangezien Windclan en Riverclan nu niet bepaald vriendjes waren. Ze had geen zin in ruzie en ze zou eigenlijk neutraal moeten zijn, maar ze wist nooit wie ze tegen zou komen, bovendien vertrouwde ze Windclanners niet zo. Ze hadden haar de indruk gegeven dat zij totaal niet welkom was toen ze ze gingen helpen, en dat vond ze toen niet erg leuk. Ze versnelde haar pas even, want ze was er toch al bijna. Helaas voor Coyo, daar was al iemand. Aan de andere kant van de grens. Een Windclanner. Coyotepaw versmalde haar oogjes. Dat was Burnetbliss, als ze het goed had. "Hallo." miauwde ze kortaf, op haar hoedde. Ze wilde absoluut geen ruzie nu, want ze was hier voor kruiden en ze wilde geen boze Chivysniff.Ik ben op vakantie en ik ben wifiloos dus kom de komende weken niet online!

We are new Coyode11


goals:
 

Kunst van Kip:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
We are new
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Boundaries-
Ga naar: