A choice to make 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 A choice to make

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sugarcane
Member


20
Actief
If a man has not discovered something that he will die for, he isn't fit to live

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Sugarcane
BerichtOnderwerp: A choice to make   do 31 jan 2019 - 10:21

Hij was er redelijk goed vanaf gekomen met het gevecht die de vos en de twolegs hadden veroorzaakt. Hij had wel wat verwondingen, maar hij kon nog wel functioneren. In tegenstelling tot veel andere warriors. Dus was het ook zijn verantwoordelijkheid om ten minste wel iets van prooi binnen te halen. Hij was naar achter hun territorium in getrokken in de hoop dat er wat ganzen of meeuwen waren neergestreken op de maïsvelden van de twolegs. Dan kon hij als alles volgens plan verliep een vogel op de prooistapel leggen. Hij wist dat het niet het veiligste gebied was, helemaal niet na de aanval bij hun kamp. Alleen prooi was nu eenmaal schaars, dus je moest wat. Hij wachtte aan de rand van één van de maïsvelden van de twolegs, waarop nu enkel nog stoppels te zien waren. De maïs was al een tijd geoogst. De twolegs hadden er wel gras tussen gezaaid, maar op dat moment werd dat verborgen door de sneeuw. Toch waren er inderdaad wat ganzen en meeuwen die het gras en de maïs die was blijven liggen onder de sneeuw vandaan probeerden te pikken. Zijn helderblauwe ogen scanden de omgeving op twolegs. Het zou niet de eerste keer zijn dat hij er hier eentje zag en ook niet de eerste keer dat hij een twoleg met een geweer zag zwaaien. Hun velden leken voor hun heilig en in tegenstelling dat Sugarcane er blij mee was dat de vogels er zaten waren de twolegs dat niet. Toen hij zeker wist dat er geen twoleg was kwam hij overeind. De vogels zaten aan de rand van het veld, waardoor hij eerst nog iets wat beschutting had tussen de bosjes. Als ze midden op het veld hadden gezeten had hij het ook wel kunnen vergeten. Het zwart van zijn vacht viel te veel op in de sneeuw. Toen hij dicht genoeg bij een meeuw in de buurt was sprong hij uit de bosjes. Zijn nagels boorden zich in de vleugels van de meeuw en met zijn kaken brak hij zijn nek.

[Open]


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
3231
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~33 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: A choice to make   zo 10 feb 2019 - 11:27

Oceanstar

LeaderHet was een lastige periode voor de meeste katten. Niet in het minste voor Oceanstar, immers had de jonge Leader haar Clangenoten niet kunnen beschermen. Ze was de enige met negen levens, niet dat ze deze zomaar op zou geven; en daarmee in staat terug te keren naar haar Clangenoten in tijden van nood. Haar rang was er een die een behoorlijke druk op haar schouders legde, en ook al raakte ze er aan gewend, het bleef lastig. Haar poten droegen haar vermoeide lichaam in de richting van de Maize Field, een relatief nieuwe plek op hun territorium dat vaak vogels aantrok. Het was de plek om in Leafbare te jagen, naast het tunnelsysteem dan. De meeste katten waren echter geen Tunneler, en die het waren hadden hun poten al vol. Haar blauwe ogen stonden helder terwijl ze in stilte en op een afstandje de bewegingen van een wat oudere kater volgde. Sugarcane, een zwarte Senior Warrior die een apart wit patroon op zijn vacht had liggen waardoor hij vanuit de verte al te herkennen was. Zelf was ze niet echt met hem opgegroeid waardoor ze zijn verleden niet in het geheel kende, ze herinnerde hem zoals hij nu was. Als een Warrior en Apprentice van Windclan. Zodra hij terug kwam na een gewaagde vangst, stapte ze met een warme glimlach op hem af en plofte ze vermoeid anast hem neer. Zelf was ze de dag ervoor pas gezond genoeg verklaard om lichtjes de jacht op te pakken. "Mooie vangst, Sugarcane." Mauwde ze voorzichtig waarna ze haar blik afwende en met samengeknepen ogen het gebied in zich opnam. De Clan moest risico's nemen om te overleven, echter wilde ze geen van haar Warriors de dood in jagen. Toch moest er prooi gevangen worden voor de zwakkere van de Clan. Zelfs als dit betekende dat ze op een Twoleg gebied kwamen dat aan hun grensde.NOTES:None

&
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Sugarcane
Member


20
Actief
If a man has not discovered something that he will die for, he isn't fit to live

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Sugarcane
BerichtOnderwerp: Re: A choice to make   ma 11 feb 2019 - 14:06

Hij had niet doorgehad dat Oceanstar had zitten kijken. Hij legde de dode meeuw voor haar neer en neeg even respectvol zijn kop, voor zijn leader. Daarna tilde hij zijn kop weer op en volgde haar blik over de kale velden. “Dankjewel Oceanstar.” Miauwde hij rustig. De meeste vogels waren opgevlogen toen hij de meeuw greep. Toch kwamen enkele alweer terug en streken neer. Vogels waren maar hardleers. Dat hij daarnet één van hun soortgenoten had gegrepen leek alweer vergeten. “Elke prooi die ik te pakken krijg is mooi meegenomen.” Vervolgde hij toen, alsof hij haar gedachten kon lezen. “Hoe gaat het met je?” Hij wende zijn blik van de velden af en richtte zijn blauwe kijkers op de WindClan leader. Het was de eerste keer dat hij haar weer buiten het kamp zag, maar dat betekende niet dat ze al meteen weer 100% fit was. Daar ging hij eigenlijk ook niet vanuit, iedereen moest dan aansterken. Het was ook niet niks.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
3231
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~33 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: A choice to make   za 16 feb 2019 - 20:12

Oceanstar

LeaderSugarcane had duidelijk niet door gehad dat een grijzige kattin haar blik op hem gefocust had gehouden terwijl hij zich volledig voor de Clan inzette. Het deed haar ergens goed om te merken dat ze niet de enige was die risico's wilde nemen om de Clan te voedden. Al was het duidelijk dat hij zijn leven niet meteen op zou geven. Niet zoals zijzelf bijna had gedaan tijdens de ruzie die ze met Tigergaze had gehad. Haar poten voelden koud aan, niet alleen door de vele emoties die zich in haar hart en ziel hadden verstrengeld maar ook door de helse leafbare die haar Clan had verzwakt en vaak de vlakten onder een laag sneeuw bedorf. De zwarte kater legde de meeuw vooe haar neer terwijl hij respectvol zijn kop voor haar neeg. Een waterig, klein glimlachje verscheen op haar gezicht terwijl ze hem warm aan keek. Een warmte die ze vaak verborgen hield, aangezien er katten waren geweest die daarvan op een negatieve manier gebruik hadden willen maken. "Dankjewel Oceanstar." Mauwde hij rustig nadat ze zijn vangsg had gecomplimenteerd. De kater was net zoals haar al redelijk ervaren. Ook al was ze zelf niet als Moor Runner opgeleid, het enkel geworden toen Everstar haar tot Deputy had benoemd. In haar hoofd was het beter dat een hoge rang zijn of haar gezicht liet zien rond de grenzen. Zodat de andere Clans niet op zoek gingen naar het mogelijke geheim van Windclan. De meeste vogels waren opgevlogen toen de kater de meeuw had gegrepen, al leken ze dom genoeg om weer terig te keren naar de koude, kale velden. Vogels waren gelukkig hardleers, tenminste een positief iets voor een hongerige Clan. Ze likte voorzichtig haar lippen af, terwijl ze met een gefocuste blik de vliegende wezens in de gaten hield. Wellicht dat ze er nog een te pakken kon nemen. “Elke prooi die ik te pakken krijg is mooi meegenomen.” Vervolgde de kater toen, alsof hij de gedachten van zijn Leader kon lezen. Wellicht hadden ze gewoon hetzelfde doel, er voor de Clan zijn en de zwakke voedden. "Hoe gaat het met je?" Vroeg de kater terwijl hij zijn blauwe kijkers op haar richtte. Een waterig glimlachje perste ze op haar lippen terwijl ze met een oor wiebelde. "Niet fantastisch, er is zoveel dat mij angst inboezemd. Ik weet bij Starclan niet of ik ooit Windclan weer op de poot krijg. De Clan lijkt geen rust te krijgen." Haar stem klonk zacht terwijl ze haar staart om haar lichaam heen sloeg en de vogels die rondhupste volgde met haar ogen. Haar snorharen trilden iets van de spanning.NOTES:None

&


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
 
A choice to make
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Maize Field-
Ga naar: