unreachable 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 unreachable

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Julia
825
Actief
We are all mistaken sometimes; sometimes we do wrong things, things that have bad consequences. But it does not mean we are evil, or that we cannot be trusted ever afterward

CAT'S PROFILE
Age: 50 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Brindleleaf
BerichtOnderwerp: unreachable   do 31 jan 2019 - 10:51

Ze was al een paar dagen zenuwachtig en ze kon haar poot er niet opleggen hoe dat kwam. Het was een vreemd onderbuikgevoel en ze kwam er niet vanaf. Ook nu schrok ze weer wakker uit een onverklaarbare nachtmerrie die over WindClan ging. Ze kon de gezichten van de katten niet zien en ze hoorde alleen maar hard gekrijs. Het was creepy en in haar kop sloeg het ook nergens op. Har goudgele ogen stonden ernstig. Ze keek naar Mouse en Crystal. De kittens waren bijna oud genoeg om hun trainingen te beginnen. Het zou niet lang meer duren dat ze het nest zouden verlaten en dan? Hoe dan verder. Misschien was dat ook wel de reden van de nachtmerries. Ze moest het er binnenkort maar eens met Skyteller over hebben. Over haar toekomst, want of ze ooit weer normaal kon gaan jagen voor de Tribe daar had ze zelf haar twijfels over. Het duurde een hele tijd voordat ze niet meer stram liep, als dat dan eenmaal het geval was kon ze wel prooi vangen. Maar het maakte haar er niet productiever op. Ze zuchtte zacht en kwam overeind, ze moest even wat frisse lucht hebben. Ze klemde haar kaken op elkaar tegen de pijn die meteen weer door haar lijf schoot. Een binnensmondse vloek verliet haar bek terwijl ze doorzette en de grot doorliep op weg naar buiten.

[Open][Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mouse •
Member

Butter
53
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 5 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Mouse •
BerichtOnderwerp: Re: unreachable   zo 10 feb 2019 - 17:13

Haar moeder leek onrustig. Mouse hield zoals elke goede dochter die extreem gehecht was aan haar moeder de ander nauwlettend in de gaten. Met vijf Moons was ze lang niet zo naïef meer en kon de oudere kattin haar niet veel langer voor de gek houden. Immers was het duidelijk dat haar moeder stijf liep, misschien door het ongeluk dat haar geboorte had opgewekt en was ze niet zo soepel en snel als de andere katten. Zou haar moeder ooit in staat zijn samen met haar het territorium te verkennen in de bergen? De Cavern was mooi, interessant maar een hele wereld zou voor haar kleine pootjes liggen wanneer ze oud genoeg zou worden om een opleiding te volgen. Een andere wereld dan die van haar moeder was geweest, ze kon zich niet voorstellen dat er een groep katten was die zich buiten de Tribe kon redden. Voorzichtig keek ze haar moeder met haar oranje ogen aan, terwijl ze haar kopje op een van de voorpoten legde. "Mam?" Begon ze een tikkeltje onhandig, toen de kattin opstond en stram richting de uitgang stapte. Vermoeid schudde de kitten haar kopje om zonder Crystal te wekken achter haar aan te rennen. Waarschijnlijk had haar moeder haar niet gehoord sinds haar stem zacht had geklonken. Naast haar moeder hield ze in waarna ze met intelligente ogen haar nogmaals aan keek. "Mama?" Klonk er een tikkeltje bezorgd. Mouse wist dat ze de enige was die er voor haar mama kon zijn net zoals zij altijd voor haar was geweest. Ze was lang niet zo gehecht aan de andere katten waarmee ze was opgegroeid. Ook al waren de meeste aardig en had ze onder andere met de kittens van Wisp gespeeld. Kittens die al To-be's waren. Iets dat ze over een Moon ook zou worden.
♥ Isa


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Julia
825
Actief
We are all mistaken sometimes; sometimes we do wrong things, things that have bad consequences. But it does not mean we are evil, or that we cannot be trusted ever afterward

CAT'S PROFILE
Age: 50 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Brindleleaf
BerichtOnderwerp: Re: unreachable   ma 11 feb 2019 - 13:41

Ze stopte met lopen toen Mouse opeens naast haar verscheen. Er brak een warme glimlach om haar lippen door toen de oranje ogen van haar dochter op haar gericht werden. Ze miste het niet dat de stem van Mouse iets wat bezorgd klonk. Had ze het doorgehad? Dat ze er niet helemaal bij was met haar gedachten. Natuurlijk had haar dochter dat doorgehad. Ze kende haar moeder langer dan vandaag, maar hoe ging ze het Mouse uitleggen als ze het zelf niet eens begreep. Het was een vaag gevoel in haar maag, iets onverklaarbaars. Die ze zelf dan maar met argumenten probeerde te verklaren. “Hee lieverd.” Ze gaf haar dochter een lik tussen haar oren. “Loop je met mij mee? Je bent nu oud genoeg om even met mij het rondje te maken.” Miauwde ze vervolgens.[Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
unreachable
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: The Cave of Rushing Water-
Ga naar: