I'll break you 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 I'll break you

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Bo2
561
Actief
" You should have never let me out "

CAT'S PROFILE
Age: 45 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Brokentune
BerichtOnderwerp: I'll break you   vr 1 feb 2019 - 19:20

Met grote passen liep de grote kater verder. Zijn linkerkant gekeerd naar de grens. De littekens die over zijn schouder en voorhand liep aan die kant waren zo heel duidelijk naar hen gericht. Zijn poten prikten van de spanning die hij voelde. Hij wilde het doen, iets vastgrijpen en het tonen wat het betekende. Hij wilde een oorlog starten, spanning naar hen gooien. Ze verdienden het. Ze verdienden het. Haat borrelde weer op in zijn borst. Die clankatten waren ook alleen maar uit op hun eigen bloed. Wat een hoogwaardige lullen waren het ook. HIj snoof even en kantelde zijn kin wat hoger. Hij hoopte het hier te ontmoeten. Hij zou beginnen wat van hem was en zo niet, dan kon hij evengoed het lijstje afgaan. Het was zo makkelijk als A, B, C. Zo was immers ook haar leven geweest. Wat had hij ook verwacht van haar, dat ze enige waarde had? Juist ja, niet. Ze viel nog liever voor een vuilbak dan voor de regels. In zijn tijd zou dat allemaal niet door de beugel gemogen hebben, maar tegenwoordig was iedereen vriendjes vriendjes hm? Fijn voor hun.

- Houndtemper


Extra:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I'll break you
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Boundaries-
Ga naar: