High Hopes 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 High Hopes

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Cypress
Member
High Hopes 8m1q8obg5sjb
Dine
52
Actief
"She's a Cypress. She's is tall
and poisonous as hell."

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Cypress
BerichtOnderwerp: High Hopes   High Hopes Icon_minitimezo 3 feb 2019 - 15:01

High Hopes Ayz27mdk1y9.54.15
_______________________

Cypress lag heerlijk te genieten van de zon die langzaam de sneeuw wegbrandde, om daarna te verdwijnen en de wolken weer de kans te geven de sneeuw bij te vullen. De tak waar ze op zat, was een deel van een grote boom, die in de herfst al zijn bladeren had laten vallen. Toen er inderdaad weer een wolk voor de zon schoof en het zachtjes begon te sneeuwen, sprong Cypress soepel van de tak en landde in een sneeuwkussen, terwijl ze op zoek was naar een schuilplaats. Plots dook ze in een. Op een paar staartlengtes afstand was een kleine muis een struik uit gekropen. Toen Cypress nog bezig was zich te verbazen over het feit dat de muis haar niet gezien had, gebeurde er iets vreemds.
In een plotse beweging klapte een metalen klem dicht. Cypress sprong een stuk achteruit van de schrik. Toen ze een beetje van de schrik bekomen was, sloop ze op de muis af. De muis zat dicht geklemd tussen twee gekartelde kaken. Toen Cypress nog maar twee staartlengtes van de muis verwijderd was, struikelde ze over een strakgespannen touw.
Toen ging het heel snel. In minder dan een halve seconde waren Cypress' poten bij elkaar gebonden door een touw. Een halve seconde later hing ze op z'n kop aan een touw van een boom. Ze trok aan haar poten en probeerde met haar tanden bij het touw te komen. Jammer genoeg kon ze niet dicht genoeg bij het touw komen om hem door te bijten en door het trekken was het touw alleen maar strakker om haar poten gekomen. Hoe meer ze tegenstribbelde, hoe meer ze begon te draaien, alsof ze een soort windhaan was, maar dan ondersteboven. Ze werd langzaam misselijk en probeerde de opkomende paniek te onderdrukken, totdat het teveel werd en ze bedacht wat er zou gebeuren als iemand haar tegen zou komen. Een Bloodclanner zou haar zo dood kunnen maken, zonder dat er ook maar een gevecht zou zijn. En nu ze er over na dacht, bedacht ze dat ze eigenlijk alleen maar vijanden had. "Sh*t." Mompelde ze zachtjes.
[Tag: Vulture] [Words: 350]


High Hopes Oie_o210
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vulture
Member
High Hopes SCm0YuuJ_o
Lianne
448
Actief
the only thing I can give you
is darkness and isolation

CAT'S PROFILE
Age: 40 ☾'s
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Vulture
BerichtOnderwerp: Re: High Hopes   High Hopes Icon_minitimezo 3 feb 2019 - 15:41

Vuile straten en drukke wegen had Vulture omgeruild voor uitgestrekte heuvels en dikke bossen. Hij had als een soort kluizenaar twee volle manen lang in de twoleg stad geleefd, op zijn oude stek die hij al had geclaimd toen hij nog maar elf manen oud was. Dat leek wel een eeuw geleden. Inmiddels was hij van mening dat een beetje frisse lucht hem goed zou doen, en dus waagde hij zich buiten de stadsmuren en was hij de wildernis weer ingetrokken. Hij had niet echt een plan hoe lang hij er ging blijven, maar voor nu maakte het hem geen moer uit. Tegenwoordig leefde hij met de dag, dankbaar als hij de volgende gehaald had ook al leek zijn maag af en toe de scheuren van de honger. Hij erg veel verandert de afgelopen twee manen. Hij had zijn haggelijke situatie onder ogen gezien, en moest brutaler worden om aan eten te komen. Tegenwoordig stal hij eten van de twolegs op een goede dag. Dat was geen makkelijke taak want ze hielden hun ramen en deuren stevig dicht voor de kou, en hadden harde voorwerpen die vaak naar hem toe gemikt werden als ze hem betrapte. Op slechte dagen stak zijn neus vaak in afvalbakken op zoek naar restjes eten. Andere keren werd hij gek van geluk als hij er in slaagde om een magere rat te vangen. Zijn vacht glansde niet, gezond zag hij er niet uit en gelukkig al helemaal niet. Maar hij leefde. Wat dat ook mocht betekenen.

Onbedachtzaam sloop Vulture achter de geur van een muis aan. De sneeuw kraakte helaas onder zijn pootjes en hij siste nijdig toen hij het beestje weg zag schieten. Hij ging het achterna maar de muis was alweer verdwenen. Gefrustreerd siste hij. Allemachtig, hij leek wel de slechtste jager die er op deze aardkloot rondliep. Zo'n mooie kans kreeg hij natuurlijk niet meer. De cyperse rogue was al omgedraaid met de intentie om zijn geluk elders te gaan zoeken toen er een harde, metaalachtige klap weerklonk. Meteen alert spitste hij zijn oren en zette hij al zijn zintuigen op scherp. De klap had niet ver van hem vandaag geklonken, meestal wees zoiets op twolegs. Fantastisch. Hem niet gezien. Hij zou vlug de benen nemen voor hij ze tegen het lijf zou lopen.. maar wacht, rook hij daar nu een andere rogue?
Een wild geritsel van takken en sneeuw dat omgewoeld werd volgde er, en Vulture bleef stokstijf staan. Luisterend. Tegen al zijn instincten in besloot hij de situatie toch maar nader te gaan onderzoeken. Hij kon altijd heel snel weer weg rennen als het er op leek dat er gevaar ging dreigen. Het tafereel voor hem was echter eentje die hij nog nooit gezien had. Er hing een poes ondersteboven aan een touw te bungelen. Schuin onder haar lag de muis van net, dood in de klauwen van een metaal beest. Hij ontmoette haar blik en keek haar ademloos aan. Hij staarde enkele tellen geschokt in haar ogen voor hij in actie kwam. "Wacht even!" Riep hij haar toe en hij sprong met een aanloopje tegen de boom aan. Iet wat onhandig klom hij omhoog. Klimmen was niet zijn aller sterkste kant maar hij slaagde er in om boven te komen. Voorzichtig betrad hij de tak waar het touw aan vastgeknoopt was. Op momenten als dit kwamen zijn sprietige lijf en lenige spieren hem van pas. Veel extra gewicht kon de tak nu ook niet dragen voordat hij finaal af zou breken. Met zijn nagels diep in de bast van de boom gezonken sloop hij in elkaar gedoken naar het touw. Hij keek een tel om zich heen omdat het touw sterk naar twolegs rook. Ze konden nog in de buurt zijn en dat was wel het laatste waar Vulture trek in had. "Niet bewegen ik ga het touw proberen door te bijten." Miauwde hij gehaast en hij zette zijn tanden in het touw. Het was een taai ding en het smaakte naar koper. Hij trok zijn lip op door de vieze smaak maar knaagde wel door. Als de twolegs haar te pakken zouden krijgen wie weet wat ze met haar zouden doen? Ze waren niet echt gesteld op wilde katten.


High Hopes Aj3dEscS_o
Freedom is not something that anybody can be given.
Freedom is something people take, and people are as free as they want to be
- James Baldwin
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cypress
Member
High Hopes 8m1q8obg5sjb
Dine
52
Actief
"She's a Cypress. She's is tall
and poisonous as hell."

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Cypress
BerichtOnderwerp: Re: High Hopes   High Hopes Icon_minitimezo 3 feb 2019 - 16:46

High Hopes Ayz27mdk1y9.54.15
_______________________

Cypress had net weer controle over haar emoties, toen ze plots de ogen van een andere Rogue ontmoette. Ze verstijfde, maar dat was amper te zien nu ze ondersteboven hing. Gelukkig kende Cypress de kater tegenover haar niet, want als de kater haar wel had gekend, had hij haar waarschijnlijk laten hangen. Ze was totaal niet populair onder de rogue's uit deze streek.
"Wacht even!" Riep de kater en als superheld zonder superkrachten probeerde hij de boom in te komen. Voor het eerst die dag liet Cypress haar iconische minachtende lachje horen. "Alsof ik ook maar íets anders kan doen dan wachten." Antwoordde ze, terwijl ze met haar ogen rolde. De kater reageerde niet op haar en klom gewoon verder, totdat hij op de tak gekomen was. Ze kon niet goed zien wat hij deed en dus keek ze stoned voor zich uit. Op dat moment sprak de kater weer tegen haar. "Niet bewegen ik ga het touw proberen door te bijten." Hoewel Cypress eigenlijk wel blij was dat hij haar informeerde van wat hij aan het doen was, maar Cypress kende het woord 'dankbaar' niet. Ze lachtte weer minachtend, terwijl ze merkte hoe ze steeds duizeliger werd van het op de kop hangen. Het bloed steeg haar letterlijk naar het hoofd.
[Tag: Vulture] [Words: 213]


High Hopes Oie_o210
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vulture
Member
High Hopes SCm0YuuJ_o
Lianne
448
Actief
the only thing I can give you
is darkness and isolation

CAT'S PROFILE
Age: 40 ☾'s
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Vulture
BerichtOnderwerp: Re: High Hopes   High Hopes Icon_minitimema 4 feb 2019 - 16:42

Vastberaden kauwde Vulture door. Het touw begon al flink los te raken, weldra zou de cyperse poes haar gewicht de doorslag geven als het touw genoeg doorgeknaagd was. Hij kon alleen maar hopen dat ze niet te hard op de grond zou vallen. Voor extra hulp zette hij zijn nagels in het begin van het touw en begon te kneden. Al snel hoorde hij gekraak, gevolgd door een hevigere krak, en het touw brak door. De lenige kater stond op en keek toe hoe de poes met de minachtende lach naar beneden viel. Hij slaakte een zucht van verlichting. Er waren nog geen twolegs in de omgeving voor zover hij kon zien. Dat was wel het laatste geweest wat hij nodig had gehad. Comfortabel vanuit zijn plekje in de boom ging hij zitten en wendde hij zijn bleke kijkers op de poes op de grond. Ze was nog jong. Hij vroeg zich af of ze familie in de omgeving had, of ze hier woonde, waar ze vandaan kwam. Hij vroeg zich vooral af hoe ze heette. "Je kunt de volgende keer maar beter weg blijven van twoleg dingen. Dat brengt alleen maar gedonder." Deelde hij haar toonloos mee. Nu dat de druk er af was om haar te redden van haar hachelijke situatie verviel hij weer in zijn oude stemming terug.


High Hopes Aj3dEscS_o
Freedom is not something that anybody can be given.
Freedom is something people take, and people are as free as they want to be
- James Baldwin
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cypress
Member
High Hopes 8m1q8obg5sjb
Dine
52
Actief
"She's a Cypress. She's is tall
and poisonous as hell."

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Cypress
BerichtOnderwerp: Re: High Hopes   High Hopes Icon_minitimema 4 feb 2019 - 17:06

High Hopes Ayz27mdk1y9.54.15
_______________________

Cypress viel minder hard op de grond dan verwacht, doordat de sneeuw als een kussen haar val opving. Ze stond haast meteen weer op, schudde haar vacht even uit en keek daarna naar boven. Haar 'held' stond nu te chillen op een tak, alsof zijn haast kinderachtige paniek er nooit was geweest. Ze vroeg zich af waar hij vandaan kwam, want ze had nooit een kater zoals hem gezien. Maar nu ze hem beter kon bestuderen, zag ze zijn littekens en lichaam wat haar een beetje deed denken aan het hare. Waarschijnlijk was het voor de kater even lang geleden dat hij gegeten had als voor haar zelf. "Je kunt de volgende keer maar beter weg blijven van twoleg dingen. Dat brengt alleen maar gedonder."
Cypress keek hem aan, met dicht geknepen ogen. Nu hij blijkbaar zijn paniek kwijt was, lag er een zekere koelte over de kater heen. "Nou, toch fijn dat je dat even zegt. Daar was ik namelijk zelf totáál niet op gekomen." Zei ze zo sarcastisch als het maar kon. Dat hij zich nu als een ridder begon te gedragen, maakte haar niet meteen prinses. Althans, dat vond ze zelf.
[Tag: Vulture] [Words: 194]


High Hopes Oie_o210
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vulture
Member
High Hopes SCm0YuuJ_o
Lianne
448
Actief
the only thing I can give you
is darkness and isolation

CAT'S PROFILE
Age: 40 ☾'s
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Vulture
BerichtOnderwerp: Re: High Hopes   High Hopes Icon_minitimema 4 feb 2019 - 17:34

Vulture beantwoordde haar blik koeltjes. Een bedankje kon er blijkbaar niet vanaf, maar erg verrast was hij daar niet door. Hij leefde nu al lang genoeg in zijn uppie om te weten dat niemand aardig of beleefd was. Reageren alsof je lak aan de hele wereld had leek de norm te zijn onder zijn soort. Geen wonder dat de clan katten ze als oud vuil behandelde. “Yep, dat was te zien.” Merkte hij droogjes op met een zucht. “Ik hoef geen bedankje, en wat je met mijn advies doet is jouw zaak. De volgende keer dat ik je zie hangen laat ik je voor dood achter.” Miauwde hij eerlijk en hij begon zijn poot een paar achteloze likken te geven. Het wassen was meer een automatisme aangezien zijn huidige pels eruit zag alsof die nooit meer bijgehouden werd. Overal staken plukken uit en hij zat onder het stof en roet. Zijn uiterlijk deerde hem al een tijdje niet meer. “Twolegs gaan vaak op jacht buiten de stad. Ze kunnen niet jagen zoals wij dus leggen ze vallen neer. Je hebt nog enig geluk dat je niet in dat klem-ding terecht kwam. Dan had je niet meer geleefd, zo te oordelen.” Murmelde hij met een lange blik op het voorwerp.


High Hopes Aj3dEscS_o
Freedom is not something that anybody can be given.
Freedom is something people take, and people are as free as they want to be
- James Baldwin
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cypress
Member
High Hopes 8m1q8obg5sjb
Dine
52
Actief
"She's a Cypress. She's is tall
and poisonous as hell."

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Cypress
BerichtOnderwerp: Re: High Hopes   High Hopes Icon_minitimedi 5 feb 2019 - 16:21

High Hopes Ayz27mdk1y9.54.15
_______________________

Cypress hield haar hoofd schuin. "Toch fijn om te weten dat je me dan wel mijn eigen gang laat gaan." Daarna schudde ze haar vacht uit en likte even over haar poten, waar het touw had gezeten. De sneeuw was al iets harder uit de hemel aan het vallen. Ze keek de kater aan. "Ik zal wel uitkijken waar je likt. Je ziet er niet uit en straks verpest je dat nog." De paradox die ze gebruikte was sarcastisch bedoelt en ze keek even opzij, omdat haar oog iets zag. Daarna keek ze weer terug naar de kater voor haar.
Cypress had geen zin te reageren op zijn opmerking, maar keek even met dichtgeknepen ogen naar hem. "Ben je een kittypet geweest, ofzo?" Vroeg ze minachtend, niet als reactie op zijn uitspraak, maar gewoon omdat ze hem wilde irriteren. De poes had altijd al neergekeken op de katten die Kittypets genoemd werden, om hun laffe manier van aan eten komen en de luie en verwende karakters die ze vaak hadden. Hoewel ze het eigenlijk niet verwachtte, wilde ze de kater voor haar gewoon even uitdagen en kijken hoe lang zijn geduld was.
[Tag: Vulture] [Words: 191]


High Hopes Oie_o210
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vulture
Member
High Hopes SCm0YuuJ_o
Lianne
448
Actief
the only thing I can give you
is darkness and isolation

CAT'S PROFILE
Age: 40 ☾'s
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Vulture
BerichtOnderwerp: Re: High Hopes   High Hopes Icon_minitimema 11 feb 2019 - 16:04

De cyperse kater scheurde zijn blik los van de val en richtte zijn bleke kijkers weer op de poes die beneden hem zat. Vulture bekeek haar met een rustige, misschien een iet wat koele blik, en nam haar in zich op. Ze zag er nog jong uit, in ieder geval jonger dan dat hij was. Haar vacht glansde mooi en ze had een vurige blik in haar ogen. Zo te oordelen was ze in ieder geval veel beter terecht gekomen dan hij. De vraag die ze hem stelde was erg onverwacht maar hij liet zich niet uit het veld slaan. Alsof hij er uit zag alsof hij ooit een kittypet was geweest, dat kon hij beter aan mevrouw met de glanzende vacht vragen. "Nee, dat ben ik niet geweest." Zei hij met een opgetrokken wenkbrauw. "Dat kan ik beter aan jou vragen. Ik zou bijna zeggen dat je eten van de kittypet's steelt, te oordelen aan je glanzende vacht en je dikke buik." Nou oké, een dikke buik had ze niet en het was misschien niet heel aardig om een dame te beschuldigen van dik te zijn. Hij wist ook niet echt waarom hij zoiets zei maar op dit moment kon het hem niets schelen. Vulture zag er bij lange na niet dik uit. Hij was zelfs iets te mager. Aan eten komen was moeilijk van waar hij vandaan kwam, en het was nou niet echt alsof hij zichzelf erg goed onderhield. Zijn vacht maakte hij nooit echt meer schoon.


High Hopes Aj3dEscS_o
Freedom is not something that anybody can be given.
Freedom is something people take, and people are as free as they want to be
- James Baldwin
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cypress
Member
High Hopes 8m1q8obg5sjb
Dine
52
Actief
"She's a Cypress. She's is tall
and poisonous as hell."

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Cypress
BerichtOnderwerp: Re: High Hopes   High Hopes Icon_minitimema 11 feb 2019 - 16:53

C Y P R E S S

notes None - tag Vulture - words 217 -merci

De manier waarop de kater het zei, maakte dat haar nekharen overeind schoten. Was daar nou een grijntje arrogantie te horen? Vooral die wenkbrauw maakte dat Cypress hem zachtjes uit lachte. Deze kater leek niet van hier te komen en het feit dat hij dacht dat hij met een Kittypet te maken had, maakte het alleen maar hilarischer. Niet dat Cypress écht dacht dat hij dat dacht, maar alleen de gedachte maakte haar aan het lachen. De kater had zijn slag, of eigenlijk verdediging, gehad en nu was het haar beurt. "Nee, dat is niet waar. Ik ben gewoon een zelfstandige poes die haar mannetje kan staan. Beter dan ik jou of iemand anders ooit heb zien doen." Ze bewoog haar oortjes even. "Maar als jij wilt blijven denken dat je écht zo mager hoeft ze zijn als jij bent, zal ik je niet van gedachte proberen te laten veranderen." Ze likte haar poot even en rekte haar spieren uit.
"Maar Mr. Kittypet, mag ik je naam nog weten, of wil je voor altijd onbekend blijven als een slecht aftreksel van Batman?" De enige keer dat Cypress ooit van Batman had gehoord, was van een kittypet die ook echt Batman heette. Hij zij dat het een twoleg-ding was en een soort geheime superheld was. Dus sindsdien had ze het altijd gebruikt.


High Hopes Oie_o210
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vulture
Member
High Hopes SCm0YuuJ_o
Lianne
448
Actief
the only thing I can give you
is darkness and isolation

CAT'S PROFILE
Age: 40 ☾'s
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Vulture
BerichtOnderwerp: Re: High Hopes   High Hopes Icon_minitimema 11 feb 2019 - 17:16

Vulture snoof iet wat overdreven. All right, she didn't need no man, got it! Zulke poezen bestonden er ook. Niet dat hij veel ervaring had met poezen. Of met katten. Eigenlijk liep hij gewoon heel erg achter met zulke zaken. Prima, als zij zichzelf de dood in wilde jagen door te doen alsof ze de hele wereld aan kon, wie was hij dan om haar tegen te houden? Hij had haar al eerder gezegd dat hij haar gewoon dood zou laten gaan als hij haar nog eens ondersteboven vond. Hij wilde graag net doen alsof hij dat ook meende. "Ik ben niet zo mager omdat ik daarvoor kies, zonneschijntje, ik ben zo mager omdat waar ik vandaan kom het eten niet zo je bek in komt gewandeld." Bromde hij nukkig en iet wat zelfbewust. Het was nu eenmaal een vaststaand feit dat Vulture vreselijk slecht jagen kon. "En nee, je mag mijn naam niet weten." Miauwde hij kinderachtig en hij stak zijn tong uit. Het maakte echt geen moer uit of ze zijn naam wist of niet, maar hij wilde haar gewoon die voldoening niet geven.


High Hopes Aj3dEscS_o
Freedom is not something that anybody can be given.
Freedom is something people take, and people are as free as they want to be
- James Baldwin
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cypress
Member
High Hopes 8m1q8obg5sjb
Dine
52
Actief
"She's a Cypress. She's is tall
and poisonous as hell."

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Cypress
BerichtOnderwerp: Re: High Hopes   High Hopes Icon_minitimema 11 feb 2019 - 17:29

C Y P R E S S

notes None - tag Vulture - words 229 -merci
Toen Cypress zijn woorden hoorde, deed ze alsof ze verrast om zich heen keek. "Waar heb je hier dan een plek gevonden waar het eten je mond inloopt? Waar?" De poes keek weer naar haar. "Want als dat zo is, waarom ren ik mezelf dan helemaal dood elke dag, omdat er nu eenmaal geen slome konijnen, domme eekhoorns of dove muizen bestaan?" Haar wenkbrauw ging omhoog. Dat hij op haar neerkeek, boeide haar niet. "Of wacht, het spijt me. Je hebt gelijk. Er bestaan wel domme eekhoorns. Toch fijn dat ik er vandaag een heb mogen zien." Zei ze uitdagend, terwijl ze duidelijk op hem doelde. "Ik wist alleen niet dat eekhoorns gestreept konden zijn, my bad." Even tilde de poes haar poten verontschuldigend op, maar daarna hield ze haar hoofd schuin en keek hem aan, met de meest creepy glimlach die er maar kon bestaan.
Die glimlach duurde niet lang, want door wat hij daarna zei moest die lach wel uitmonden in een grijns. "Oewh, de Batman way. Ik wist niet dat ik een kitten ooit zo brutaal heb horen zijn." Nu hoopte ze eigenlijk wel dat hij een keer naar beneden kon komen, gewoon omdat het bekritiseren makkelijker was. "Maar als ik je echte naam niet mag weten, dan mag je persoonlijk een naam uitkiezen. Ga je voor ik-ben-een-kitten, domme-eekhoorn of wil je liever Mr Kittypet blijven?"


High Hopes Oie_o210
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vulture
Member
High Hopes SCm0YuuJ_o
Lianne
448
Actief
the only thing I can give you
is darkness and isolation

CAT'S PROFILE
Age: 40 ☾'s
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Vulture
BerichtOnderwerp: Re: High Hopes   High Hopes Icon_minitimema 11 feb 2019 - 17:53

Oké, nu begon ze toch aardig vervelend te doen tegen hem. Hij was hier gekomen voor zijn rust, en voor een trieste kans op een maaltijd. In plaats daarvan was hij tegen een brutale poes aangelopen, waarvan hij met de minuut meer spijt begon te krijgen dat hij haar uit die val had gehaald. Hij had haar aan haar poten moeten laten hangen om haar eens wat manieren bij te brengen. "Wat jammer nou dat je het verschil tussen een eekhoorn en een kat niet kan vertellen, je moet denk ik maar eens wat aan je ogen laten doen, voor je het weet loop je opnieuw in een val als je achter een echte eekhoorn aan jaagt." Snoof Vulture en hij ging wat rechter zitten om zijn punt te maken. Hij hield zijn rug gestrekt en voelde zijn vacht prikken van de irritatie. "Noem mij zoals je wilt, ik heb wel ergere dingen naar mijn hoofd geslingerd gekregen." Zei hij eerlijk, en hij slaakte een zucht. "Als jij mij zo noemt dan noem jij jou maar- hmm.." Hij bromde even en keek heel bedachtzaam. Hij wilde van alles uit zijn arsenaal halen maar hij was niet zo goed in namen verzinnen als die brutale aap die onder hem zat. "Ik doop jou vandaag om tot zonnestraaltje, omdat je alles zo van de zonnige kant ziet." Het sarcasme droop er vanaf, het was nog net niet zichtbaar. Hij rolde ook maar even met zijn ogen voor de zekerheid en besloot om het zich eens wat comfortabeler te maken op zijn tak. Hij zakte door zijn poten en nestelde zich in, zijn dunne vacht opzettend tegen de koude bries die hier langs hem waaide.


High Hopes Aj3dEscS_o
Freedom is not something that anybody can be given.
Freedom is something people take, and people are as free as they want to be
- James Baldwin
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cypress
Member
High Hopes 8m1q8obg5sjb
Dine
52
Actief
"She's a Cypress. She's is tall
and poisonous as hell."

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Cypress
BerichtOnderwerp: Re: High Hopes   High Hopes Icon_minitimema 11 feb 2019 - 18:37

C Y P R E S S

notes None - tag Vulture/Geek - words 324 -merci

Cypress voelde een diepe woede in zich opborrelen. Al vanaf dat ze een klein, donzig kittentje was, had ze een gloeiende hekel aan elke naam die schattig klonk. Als je haar alleen nog maar 'prinses' of zoiets dergelijks noemde, legde je je leven in de waagschaal. Waarom alles wat schattig was haar altijd al diep had geraakt, in welke emotie dan ook, wist ze niet goed. Maar dat deze kater nu een stap te ver was gegaan, was voor haar duidelijk.
Toch liet ze niets merken. Hier had ze twee redenen voor. Allereerst wilde ze hem niet iets aandoen. Dat hij haar gered had, was meer dan aardig en dat hij een gesprek met haar gevoerd had was misschien nog wel aardiger. Niet dat ze dat ooit zou toegeven, waarschijnlijk alleen al omdat ze niet goed zelf doorhad dat dit ook een van de redenen was dat haar nagels nu niet diep in zijn kop gezonken zaten. Ten tweede had ze een angst die nog dieper ging dan haar woede. Veel dieper. Ze was werkelijk dóódsbang voor hoogtes. De tak waar ze eerder deze avond op had gezeten, was laag geweest. Maar de tak waar deze kater op zat, was ontzettend hoog. Voor Cypress dan. En hoe graag ze ook een poot of twee van deze vreemdeling wilde afbijten, ze dúrfde gewoon weg niet.
Ze slikte even, voor ze antwoord gaf. "Oké, de eekhoorn is ook zijn inspiratie kwijt." Snoof ze minachtend tegen zichzelf, maar hard genoeg om voor de Rogue om het duidelijk te kunnen verstaan. "Ik ben aardig vandaag, dus ik zal wel meer moeite in een naam stoppen. Wat dacht je van... Gestoorde-Eekhoorn-En-Kittypet? Afgekort GEEK?" Ze vond haar ingeving geniaal. De naam paste perfect bij hem, hoewel ze hem eigenlijk niet kende. Niet dat ze hem perse wilde leren kennen. Of toch wel? Ze wist het eigenlijk niet en omdat de sneeuw maar niet ophield, trippelde ze naar de boom en ging tegen de bast aan zitten, terwijl ze haar vacht opzette. Eens kijken waarmee Geek kwam.


High Hopes Oie_o210
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vulture
Member
High Hopes SCm0YuuJ_o
Lianne
448
Actief
the only thing I can give you
is darkness and isolation

CAT'S PROFILE
Age: 40 ☾'s
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Vulture
BerichtOnderwerp: Re: High Hopes   High Hopes Icon_minitimema 18 feb 2019 - 12:55

Vulture keek toe hoe ze hem boze blikken wierp en zich uiteindelijk bij de boom nestelde. Hij onderdrukte de neiging om naar beneden te springen en haar als kussen te gebruiken. Nee, dat was niet aardig, Vulture. Hij snoof en sloot zijn ogen voor een tel. Die ging vast toch niet naar boven komen. "O, je bent aardig? Dat is wat je deze stroom aan beledigingen noemt." Merkte hij droogjes op en hij opende weer zijn ogen om een blik naar beneden te werpen. "Oeh, dan moet ik maar oppassen wanneer je 'onaardig' gaat doen, zonnestraaltje." miauwde hij bespottelijk en hij slaakte nog een zucht. Praten met haar was vermoeiend. Dus besloot hij het van een andere boeg te gooien. "Goed, ik weet wat ik zei, maar je mag wel mijn naam weten." Besloot hij en hij keek haar met een duistere glimlach aan. Zijn staart zwiepte zacht heen en weer en zijn ogen fonkelde, ten teken dat hij iets van plan was.


High Hopes Aj3dEscS_o
Freedom is not something that anybody can be given.
Freedom is something people take, and people are as free as they want to be
- James Baldwin
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cypress
Member
High Hopes 8m1q8obg5sjb
Dine
52
Actief
"She's a Cypress. She's is tall
and poisonous as hell."

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Cypress
BerichtOnderwerp: Re: High Hopes   High Hopes Icon_minitimedi 19 feb 2019 - 18:16

C Y P R E S S

notes none - tag Vulture - words 119 -merci
Ze keek expres heel erg gedesinteresseerd. "Nee, dankje. Ik vind Geek wel mooi, dus ik wil niet dat je mijn droom verpest door met een vage naam te komen." Alsof ze een trotse moeder van de naam was die ze zojuist had bedacht, keek ze omhoog. "Je naam kan toch niet beter zijn dan degene die ik heb bedacht." Ze liet haar hoofd op haar poten liggen en zuchtte zachtjes. Nu pas merkte de poes hoe moe ze was. De laatste dagen had ze inderdaad prima kunnen eten, maar veel tijd om te slapen had ze niet gehad. Haar rug krulde zich, terwijl Cypress op het punt stond om toe te geven aan de vermoeidheid. Ze. Was. Zo. Moe.


High Hopes Oie_o210
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vulture
Member
High Hopes SCm0YuuJ_o
Lianne
448
Actief
the only thing I can give you
is darkness and isolation

CAT'S PROFILE
Age: 40 ☾'s
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Vulture
BerichtOnderwerp: Re: High Hopes   High Hopes Icon_minitimema 4 maa 2019 - 16:56

Helaas ging Cypress niet op hem in en hij slaakte een zucht. Teleurgesteld sloeg hij met zijn staart die strak naar beneden had gehangen. "Prima. Dan kom je niet mijn mooie naam te weten." Besloot hij en de zaak was daarmee afgedaan. Er viel een stilte daarna en Vulture besloot om die niet te verbreken. Hij richtte zijn groene ogen weer op het landschap voor hem toen het erop leek dat de cyperse poes klaar was met haar pesterijen. Toen hij weer naar beneden keek merkte hij dat ze opgekruld onder de boom lag. Ze zag er wel heel comfortabel uit. Een beetje té comfortabel. Geluidloos kwam Vulture omhoog. Hij rekte zijn spieren uit en duwde zijn nagels diep in de schors. Hij schatte de afstand in, nadenkend of hij het wel halen zou, en besloot het daarna gewoon te doen. Hij trad voorzichtig terug naar de stam van de boom en leunde naar voren. Hij liet zich vooruit glijden en rende tegen de schors naar beneden voordat de zwaartekracht het echt over begon te nemen en hij naar voren sprong richting de grond. Hij was nog niet zo dom om op haar te landen, dan zou hij sowieso een nagel in zijn neus krijgen. In plaats daarvan landde hij naast haar en spatte hij sneeuw over haar heen. Haastig sprong hij ver achteruit uit het bereik van haar klauwen, en richtte hij zich op met een iet wat geamuseerde houding. "Heb je niet geleerd dat het onverstandig is om in slaap te vallen naast een wild vreemde?"
MADE BY VEL OF GS


High Hopes Aj3dEscS_o
Freedom is not something that anybody can be given.
Freedom is something people take, and people are as free as they want to be
- James Baldwin
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cypress
Member
High Hopes 8m1q8obg5sjb
Dine
52
Actief
"She's a Cypress. She's is tall
and poisonous as hell."

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Cypress
BerichtOnderwerp: Re: High Hopes   High Hopes Icon_minitimema 4 maa 2019 - 19:46

C Y P R E S S

notes X - tag Vulture - words 227 -merci
Verstoord zuchtte Cypress, toen ze hoorde hoe de kater boven haar in beweging kwam. Wilde hij haar slaaprust echt verstoren? Ondanks dat de poes de geluiden boven haar toch aardig duidelijk gehoord had, schrok ze zichzelf toch helemaal kapot toen het opeens katten regende. "Oh, hell. Please dont." Siste ze naar de kater, terwijl ze de sneeuw van haar vacht schudde en vermoeid met haar ogen zijn gestalte probeerde te volgen. Haar oogleden gleden elke keer bijna dicht. Dat ze eigenlijk al toegegeven had aan de slaap hield totaal niet mee.
Op het moment dat ze zijn geamuseerde blik zag, had Cypress zin om al zijn nagels er een voor een uit te trekken van irritatie. Maar dat kon natuurlijk ook te maken hebben met het feit dat ze zo moe was. Zoals wel meerdere katten hadden, werd ook haar humeur er niet beter op als ze niet goed sliep. Zijn opmerking maakte het alleen maar erger. "Oh, het 'wilde' aspect aan je karakter was me nog niet opgevallen. Maar het redden van katten en in een boom zitten is natuurlijk heel 'wild'." Zei ze sarcastisch, terwijl de poes expres het woord verkeerd interpreteerde. "En een paar seconden zat je ook nog niet naast me." Beargumenteerde Cypress haar keuze verder. Mocht ze niet gewoon even slapen? "Dus, shut your mouth." Sloot ze bot haar toespraak af.


High Hopes Oie_o210
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
High Hopes
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: