When the sky falls down 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 When the sky falls down

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Barksound
Member

Yanthe
647
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Barksound
BerichtOnderwerp: When the sky falls down   zo 3 feb 2019 - 23:06


Vanaf de moment dat hij vertrokken was, had hij zich voorgehouden om zo min mogelijk te treuzelen. Hij zou enkel stoppen voor de nodige dingen. Deze belofte aan zichzelf was echter moeilijker met de sneeuw en de temperatuur die elke nacht nog koeler werd dan overdag. Hij moest eerlijk toegeven dat hij de warmte van de warriorsden miste tijdens de momenten dat hij aan het uitrusten was. Toch hield het hem niet tegen om door te gaan. Hij wilde Brindleleaf bereiken om haar het nieuws te vertellen van haar zus, maar ook wilde hij haar nestje zien. Bronzemask had hem een tijdje voor haar dood verteld dat Brindleleaf in verwachting was, van hem. Die gedachten hielden hem gaande. De kater was 16 onderweg geweest, wat langer was dan de laatste tocht die ze met de clans gedaan hadden. De sneeuw was een grote tegenvaller geweest, al was dat na verloop van tijd wel geminderd. De laatste paar dagen was het droog geweest en kon Barksound zonder problemen een heel eind afleggen, meer dan dat hij in de afgelopen dagen samen had gedaan. Nu hij eindelijk aan was gekomen in het gebergte, de Highlands, zorgde hij ervoor dat zijn tempo wat lager lag. Met al die rotsen en geniepige kuilen moest hij voorzichtiger zijn, zeker omdat het weer zachtjes was beginnen sneeuwen. Hij was hier dan wel voor langere tijd geweest, maar wist natuurlijk niet elke kuil en rots liggen onder de sneeuw. De lange tocht had hem ook uitgeput, niet alleen fysiek, maar ook mentaal en dan was ook wel aan hem te zien. Veel eten had hij niet gezien. Hij had elke kans gegrepen om iets tussen de kiezen te steken, maar veel prooien waren er niet geweest. De prooien die hij dan had weten te vangen, waren eerder vel over been. Poot voor poot, ging hij nu vooruit, ervoor zorgend dat hij niet uit zou glijden. Stel je voor dat hij nu één of ander ravijn in viel of zijn kop stootte tegen een scherpe rots, dan was alles voor niets geweest. Iets verder kon hij gelukkig wat beter doorstappen, de bomen gaven hem dan ook een veiliger gevoel, ondanks dat hij het open terrein gewoon was van het Windclan territorium. Hier had de sneeuw zijn weg niet goed gevonden. Onder de bomen was zelfs geen sneeuw te zien. Hij zorgde er dan ook voor dat hij onder de bomen liep om zijn poten van de koude sneeuw te ontzien. De kussentjes van zijn poten hadden al flink afgezien dus dit was aan welkome afwisseling. Naarmate hij verder ging, rook hij enkele katten geuren. De Redwoods waren gekende bossen en lagen niet zo heel ver af van de grot waar ze met de clan hadden verbleven. Ook voor de tribekatten was dit een begeerde jachtplaats. Barksound hield halt onder één van de bomen. Hij was al een hele dag onderweg geweest en het beklimmen van de bergen hadden hem uitgeput. Een beetje verscholen onder wat laaghangende takken, bleef hij zitten en wachtte hij op een mogelijke prooi. Hij zou vandaag niet meer verder gaan.

When the sky falls down, the world turns white


Skyteller, Coyote (verder ook open voor andere)


:..:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Kip
201
Actief
➳Don't you hear me howling
Don't you hear me howling babe?

CAT'S PROFILE
Age: ➳ 21 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Cave Guard
Coyote •
BerichtOnderwerp: Re: When the sky falls down   zo 3 feb 2019 - 23:57

De sneeuw maakten de bergen nog veranderlijker dan ze normaliter al waren. Alhoewel Coyote hier geboren en getogen was en iedere rotsformatie hem bekend voor kwam, had ook hij de veiligheid van de beboste delen van de bergen opgezocht. Enkele dagen geleden had het in grote maten gesneeuwd, waarna het weer een tijd droog was geweest. Het afwisselende dooi en vries maakten de rotsen spekglad en onbetrouwbaar voor zelfs de beste kenner. Nee, hij wist wel beter dan door één verkeerde stap zijn dood te vinden tussen de rotsen die hem hadden grootgebracht. Daarom had hij zich op een korte patrouille begeven naar de lager gelegen bossen. Zijn taak was slechts om te zien of er mogelijk gevaren waren, zoals hongerige bergleeuwen of andere roofdieren die hen tot last zouden kunnen zijn. Toen hij echter stilletjes tussen de bomen zwaar van het sneeuw door stapte, had hij niet verwacht om een andere kat tegen te komen. Meestal kwamen rogues hier niet, al helemaal niet in een tijd als deze waarin de sneeuw en kou ieder het leven zwaar maakten. Op zijn hoede inspecteerde hij de andere kater van een afstandje, verborgen tussen de aardkleurige grond zoals hem geleerd was, slechts een schaduw. De vreemdeling leek vermoeid en wanneer hij goed keek, kon hij enkele botten uit zijn grijze pels zien steken. Kort snoof de kater onhoorbaar, waarna hij geruisloos dichterbij stapte. De ander zou hem mogelijk weinig weerstand bieden, immers oogde hij vermoeid en bevond de kater zich in onbekend terrein. Hij was hier geboren en getogen, getraind om dergelijke gevaren en erger uit de weg te ruimen, het zou hem om het even zijn. Toch, ondanks dat zijn instinct hem vertelde deze verdwaalde hoop grijze vacht ver weg te jagen, wist hij wel beter. Immers, nu hij dichterbij was gekomen, kon hij een vaag bekende geur onderscheiden; het was een clankat. Kort spitste hij zijn oren, vrezend dat hij, net als Brindleleaf voor hem, een hele horde achter zich aan sleurde. Het tegendeel bleek waar te zijn en Coyote vroeg zich af of hij hier was om hun goedgevendheid verder uit te buiten. Liever zou hij hem weg sturen, maar Skyteller leek een zekere affiniteit te hebben voor de boskatten, en ondanks dat Coyote maar moeizaam zijn kant van dit alles kon zien, vertrouwde en respecteerde hij zijn Healer genoeg om het te proberen . "Clankat," zijn stem hield hij neutraal, maar toen hij uit de schaduwen stapte waren zijn ijsblauw ogen gefixeerd op de ander. "Waarom brengen jouw poten je hier, door de sneeuw, en zo ver van thuis?" Eerst wilde hij zijn intenties weten, dan pas zou hij hem terug naar de grot leiden, waar Skyteller over zijn lot kon beslissen.


Whether a hero or villian

do your best and you will be remembered
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
When the sky falls down
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory-
Ga naar: