Two worlds 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Two worlds

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Bunny
199
Actief
"Small steps every day"

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Littlepaw*
BerichtOnderwerp: Two worlds   di 12 feb 2019 - 17:03

Hoe gelukkig Littlepaw ook was in Riverclan, toch was er iets dat haar steeds deed terugkomen naar deze grens. Ze had hem nooit overtreden; haar switch was tijdens de journey gebeurd, toen alles door elkaar gegooid was. Ze wist niet hoe het zou voelen om terug in Shadowclan te zijn. Soms jeukten haar poten om net dat te doen, om te zien wat er gebeurde, hoe het zou voelen. Zou ze het exacte moment dat ze met haar vier poten weer in Shadowclan was voelen? Zou ze spijt hebben dat ze weggegaan was, of spijt dat ze zo lang weggebleven was? Maar de kleine calico wist met heel haar hart dat ze gelukkig was in Riverclan, dat ze het voor niets in deze wereld weer zou willen switchen. Het was makkelijker geweest als haar siblings ook geswitcht waren.

+Settledpaw eerst
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Renske
78
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Settledpaw
BerichtOnderwerp: Re: Two worlds   di 12 feb 2019 - 19:43

Settledpaw wist dat hij eigenlijk niet in zijn eentje zo dicht bij de grenzen mocht komen, maar de nieuwsgierigheid nam altijd de overhand. De jonge kater was niet meer zo avontuurlijk geweest sinds hij kit was, toen was hij onvermoeibaar, maar de hele reis had hem veranderd. Helemaal toen duidelijk was dat zijn ouders zijn ouders niet waren en hij opeens halfclan was geworden. Dat was moeilijk geweest. Maar sindsdien wilde hij bewijzen dat hij de beste Shadowclan apprentice was van het woud. Dat niemand aan hem kon zien dat hij deels Riverclan was. Toch stond hij nu bij de Riverclan grens, kijkend over dat wat kon zijn. Misschien was hij onbewust hier om een glimp op te vangen van zijn familie in Riverclan. Maar hij wilde ze helemaal niet zien, de clan verraders, toch? Verward wilde hij zich weer omkeren om terug te gaan naar kamp, toen opeens een hele bekende calico vacht op zijn netvlies kwam te staan. De ogen van de jonge kater werden groot. ‘Little?’


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bunny
199
Actief
"Small steps every day"

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Littlepaw*
BerichtOnderwerp: Re: Two worlds   di 12 feb 2019 - 19:57

De calico had op het punt gestaan om zich om te draaien en terug naar het camp te lopen, toen een vaag bekende stem haar naam riep. Haar oortjes spitsten zich en ze keek hem aan met grote turquoise ogen. Het was raar om hem te zien, groter en volwassener dan ze zich herinnerde. Misschien dat ze ergens verwacht had dat de tijd voor hen stilgestaan had, dat hij nog steeds de kitten was die ze in Shadowclan achtergelaten had.. Ook al had ze Softpaw ook al eens tegengekomen. Littlepaw liep een paar passen dichter bij hem, haar pootjes nog steeds braaf aan de Riverclankant. "Settled!", antwoordde ze, waarna een kleine, voorzichtige glimlach zich om haar snuitje plooide. Zou hij boos zijn omdat ze hen zo verraden had?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Renske
78
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Settledpaw
BerichtOnderwerp: Re: Two worlds   wo 13 feb 2019 - 18:40


Littlepaw had hem herkend. Tenminste, hij ging ervan uit dat ze inmiddels Littlepaw heette, de laatste keer dat hij haar zag waren ze nog kits. Het was zo raar haar weer te zien. Als zijn ogen nog niet wijder open konden, deden ze dat toen zijn zusje dichterbij kwam. De nekharen van de jonge kater kwamen omhoog. Ze deed vriendelijk tegen hem en hij voelde zich misselijk worden. Hij was ShadowClan! Hij mocht niet vrienden worden met iemand uit een andere clan, helemaal niet een RiverClanner, dan zou de hele clan aan hem gaan twijfelen omdat hij halfclan was. De woorden van Seagull echoden nog door zijn kop. Settledpaws oren gingen naar achteren en meteen schoot hij in een defensieve houding. ‘Blijf uit mijn buurt, vieze visvreter!’ schreeuwde hij naar zijn zusje. Het voelde alsof zijn hart doormidden was gescheurd. Eigenlijk had hij willen zeggen: Ik mis je! Waarom ging je weg? Kom terug, alsjeblieft.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bunny
199
Actief
"Small steps every day"

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Littlepaw*
BerichtOnderwerp: Re: Two worlds   wo 13 feb 2019 - 20:58

Dat was dus een duidelijke ja; Settledpaw had haar overstap vast als verraad gezien. Maar moest hij dan echt zo vijandig reageren? Alsof ze hem elk moment kon aanvliegen? Littlepaw legde haar oortjes in haar nek; pijn gleed door haar turquoise ogen maar ze verhardde haar blik snel. Ze was Butterstar's kleindochter en apprentice, haar beste vriendin was Riverclans medicine cat apprentice, ze was hier goed geïntegreerd; ze was en ze zou altijd een deel van Riverclan blijven. En dat betekende dat haar broer en zij voor altijd aan een andere kant van deze grens zouden staan, voor altijd vijanden. Settledpaw gedroeg zich daar duidelijk naar; dan zou Littlepaw dat ook doen. "Is het tegenwoordig verboden om de grenzen te controleren?", antwoordde ze daarom ook, haar toon koel. Het deed bijna pijn aan haar stem; ze was gewend om warm en vrolijk te zijn, niet deze afstandelijke façade. "Of ben je zo bang van je Riverclanzusje?" Ze kon het toch niet laten om nog eens te verwijzen naar de familieband. Vijf manen lang hadden ze samen in een nest gelegen en alles gedeeld. Dat betekende niets meer voor hem; en dus zou het voor haar ook niets meer betekenen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Renske
78
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Settledpaw
BerichtOnderwerp: Re: Two worlds   wo 13 feb 2019 - 21:58

Het was bijzonder hoe sterk de gevoelens voor je familie bleef, ook al had je hen al maanden niet gezien, ook al verachte je ze op het bot, het bleef familie. Net zoals hij kwaad was op Emberspark, dat hij kwaad was op Winddancer, stiekem wilde hij ze ook nooit kwijt. Maar de jonge kater was nu vooral kwaad op Littlepaw. Hoe kon ze hen allemaal zomaar achterlaten, alleen gebaseerd op de woorden van een vreemde? Meteen kreeg hij de wind van voren, totaal te begrijpen. Hij deed gemeen, dan deed zij dat ook. Het korte momentje van blijde herkenning was meteen verwoest. Settledpaw kneep hard zijn kaken op elkaar toen ze vroeg of het verboden was de grens te patrouilleren. Nee, natuurlijk niet. Maar ze mocht er ook niet overheen, daar zou hij zeker voor zorgen. Maar het volgende wat ze zei deed hem eerst in elkaar krimpen, waarna hij zich snel herpakte en zich groot maakte. ‘Ik ben niet bang voor jou,’ sprak hij, licht grommend. ‘Een échte Shadowclanner is nergens bang voor!’ Hij bestempelde dan maar ook meteen dat hij trots was op de clan waar hij in geboren was, en niets te maken wilde hebben met de clan van zijn onbekende vader.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bunny
199
Actief
"Small steps every day"

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Littlepaw*
BerichtOnderwerp: Re: Two worlds   zo 17 feb 2019 - 19:45

Haar woorden hadden duidelijk effect en het brak haar hart. Ze wou zo graag over de grens rennen en hem een knuffel geven en zeggen dat ze het allemaal niet meende, dat ze hem heus wel miste, dat ze wenste dat hij zijn vader en zijn grootmoeder en zijn neefjes en nichtjes ook kon kennen zoals zij hen kende. Maar Settledpaw ging verder met zijn facade en dus liet ook Littlepaw zich niet doen. Hij maakte zich groter en ook de kleine calico deed een poging groter te lijken, al zou ze altijd kleiner zijn dan haar siblings. Haar naam was haar niet voor niets gegeven. Settledpaw verklaarde dat een échte shadowclanner nergens bang voor was. "Blij dat ik Riverclan ben dan, moet saai zijn!", antwoordde ze. Ze had nooit echt gesnapt wat er zo erg was aan een goede dosis angst. Het liet haar bloed vloeien, zorgde dat ze zich levend voelde. Ze hield van het gevoel van adrenaline door haar aderen, de wetenschap dat ze zich in een gevaarlijke situatie bevond.. Misschien was dat wat haar zo impulsief maakte. En het was nu net dat impulsieve gedrag die haar aan deze kant van de grens had gebracht; iets dat ze zich nooit zou beklagen, hoe veel "wat als"-en er ook in haar hoofd zouden rondspoken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Renske
78
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Settledpaw
BerichtOnderwerp: Re: Two worlds   Gisteren om 15:09

Waarom identificeerde Littlepaw zich zo als Riverclan? Ze waren toch samen opgegroeid tussen de naaldbomen van Shadowclan. Dat was hun thuis! Dan kwam er één Riverclan kater die claimde hun vader te zijn, terwijl ze altijd hadden gedacht dat Emberspark hun vader was, en die had alles verpest. Gezegd dat hun moeder een dode poes was, en dat was dat. Hoe kon ze hem zo blind volgen? Hoe kon ze hem geloven?! De pijn was duidelijk in zijn ogen te zien, maar hij probeerde het te verdoezelen. ‘Pft, je past dan wel bij die clan van watjes!’ Hm. Ja, ze was inderdaad een schijterd. Ze was weggerend bij hun familie omdat ze er niet tegen had gekund om ermee te dealen. Maar realiseerde niet dat het voor hun allemaal gold, dat het zo veranderd was. Waarom was ze weggerend? Dacht ze nou echt dat alles ooit weer normaal zou worden tussen hun?


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Two worlds
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Boundaries-
Ga naar: