Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19) - Pagina 6 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Cold newleaf, -5°C -10°C
Het wordt Newleaf, sommige planten proberen weer knoppen te maken. Alleen veel vriest 's nachts dan dood. Enkele dagen zijn iets warmer dan is de sneeuw weg en lijkt het ijs te smelten, maar een dag later kan het heel anders zijn. Het weer is onberekenbaar.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
wuppie
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6
Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19) - Pagina 6 Giphy
Julia
434
Actief
The older I get the more creative


CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Eveningglow
BerichtOnderwerp: Re: Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19)   Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19) - Pagina 6 Icon_minitimema 15 apr 2019 - 16:14

Stallionheart was de eerste die haar begroette. “Goedenavond Stallionheart.” Miauwde ze terug. Tallstar kwam hun kant op, waardoor haar blik naar hem gleed. Hij bleef pal voor haar staan en liet een keurende blik over haar gaan. Was het de bedoeling dat ze hier zenuwachtig van werd? Of deed de ShadowClan leader altijd zo. Ze gokte maar op het laatste. Er stond een strakke blik in haar felgele ogen toen Tallstar haar vervolgens aankeek. Hij gaf aan dat ze elkaar na de gathering moesten spreken. Ze wist niet of ze daar nu zo op zat te wachten, maar hij was een leader, dus het was belangrijk dat ze hem zou leren kennen. Of ze daar op zat te wachten of niet. Dus gaf ze hem een kort knikje dat ze het er mee eens was, voordat hij naar de andere leaders sprong. Ze was altijd berekenend met andere Clans in de buurt, zelfs op een gathering, al wist ze dat ze dat dan eigenlijk los moest laten. Ze kon dat niet.
Tallstar was ook degene die de gathering startte. Hij begon over nieuwe nestjes, apprentices en warriors. Even ontstond er nieuwsgierigheid in haar ogen toen hij over het drama bij WindClan begon. Ze wierp een zijdelingse blik op Stallionheart. Ze vroeg zich af hoe WindClan hier op in zou gaan, helemaal omdat ze wist dat Thornstar er ook iets over zou zeggen. Toen keek ze weer naar Tallstar die hun nieuwe medicine cat apprentice aankondigde, Bloodpaw. Even vestigde de blik in haar felgele ogen zich op het gevlekte katertje. Toen begon de ShadowClan leader over een banneling uit hun Clan. Dat was niet niks. Ze wist waarnaar ze Tallstar zou vragen als hij haar later wilde spreken als de andere Clanleaders er niet nu op aan zouden dringen.
Toen stapte Thornstar naar voren. Haar leader begon met een bedankje voor de waarschuwing van Tallstar en vertelde toen over de dood van Silverstar. Even flitste er iets van verdriet door haar ogen, maar ze herstelde zich snel. Waardoor het niet meer te zien was toen Thornstar aangaf dat zij de nieuwe deputy van ThunderClan was. Ze beantwoorde de blikken die op haar gericht werden met een zekere kalmte en vastberadenheid. Ondanks haar leeftijd was ze een zelfverzekerde verschijning, helemaal omdat het duidelijk was dat ze zich op haar plek voelde als deputy. Dan kon ze zich nog zo onzeker voelen over bepaalde dingen, hierover niet, hier zou ze alle kansen grijpen die ze te pakken kon krijgen. Om het vertrouwen van haar Clan te winnen. Toen begon ook Thornstar over WindClan, waardoor ze haar kop weer naar Stallionheart draaide om te kunnen zien of de woorden iets met hem deden.

Tag: met name @Stallionheart, @Tallstar en @Thornstar


Nothing can dim the light
Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19) - Pagina 6 9od6xplj_o
which shines from withinMijn stelletje ongeregeld XD
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19) - Pagina 6 Minibe10
Inge
354
Actief
Fire on fire, we're normally killers
With this much desire, together, we're winners

CAT'S PROFILE
Age: 21 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Glazeheart
BerichtOnderwerp: Re: Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19)   Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19) - Pagina 6 Icon_minitimedi 16 apr 2019 - 10:27

Glazeheart had achteraan gelopen in de Thunderclan stoet richting de Gathering. Hij had de voor zijn doen wijze beslissing gemaakt om zich niet te veel met Eveningglow te bemoeien deze ceremonie. Ze had wel meer aan haar hoofd nu op zo'n eerste volle maan als Deputy. En ze zat waarschijnlijk niet echt te wachten op zijn opmerkingen, zoals die van de laatste gathering. De bengaalse kater ging tussen wat willekeurige katten zitten en keek trots toe hoe Eve de rots beklom en naast de hoge rangen van de andere clans mocht zitten.

Open


when we fight, we fight like lions
Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19) - Pagina 6 P5pvG0B
but then we love and feel the truth
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 6 van 6Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: