Getaway 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Getaway

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Getaway Daryl-dixon-gif-27
Bo~
59
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 36 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Cormorantwing
BerichtOnderwerp: Getaway   Getaway Icon_minitimedi 26 feb 2019 - 17:22

Langzaam maar zeker ging het seizoen over naar Newleaf. Het werd steeds minder koud, wat betekende dat prooien ook langzaam maar zeker terug zouden keren uit hun winterslaap, dat de periode aanbrak dat er meer prooien geboren zouden worden om hen te voedden in de komende tijden. Het was nog geen newleaf, natuurlijk, maar hij was opgelucht dat het weer richting het seizoen ging. Hij voelde zich nuttiger als er meer prooien waren om op te jagen, dat hij een keuze had wat hij wel en wat hij niet zou gaan vangen, want af en toe wist hij niet zeker of hij wel of niet moest beslissen om een jonge prooi te vangen en de clan ermee te voeden of het laten gaan zodat ze er later meer aan hadden. In de perioden newleaf tot leaffall had hij die keuze. Dan kon hij goed erover nadenken en een beslissing maken waar hij geen spijt van kon krijgen. Nu was het namelijk dat hij af en toe een prooi had laten gaan, in de hoop dat ze er later wat aan hadden en is het wel eens voorgekomen dat er weer iemand niet gevoed kon worden. Hij zuchtte zachtjes en vouwde zijn oortjes wat naar achteren, lekker was dat.
- Eerste post voor Whitepaw


Getaway TSt1kYG
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Getaway OuyEXxt
James
143
Actief
"We would say anything just to hear what we want. Right or wrong. Then we lie to be forgiven. We would sell anything just to buy who we're not. Any cost. Oh, we kill our way to heaven."


CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Whitepaw.,
BerichtOnderwerp: Re: Getaway   Getaway Icon_minitimevr 15 maa 2019 - 14:25

I admire you...


De witte apprentice wilde graag helpen, al wist hij nog precies hoe. Hij had nog niet leren jagen dus hij kon zichzelf ook niet super nuttig maken. Daarbij was de leaf bare voor hem enorm moeilijk. Het jonge diertje had het formaat van een kitten en was duidelijk ondervoed, zijn dunne pelsje was nauwelijks genoeg tegen de harde kou. Wanneer het eten weer voedzamer zou worden zou hij wel bijtrekken, maar tot dan kon hij weinig beginnen tegen de elementen. Het nadeel van een verstoten kind te zijn. Ach, kinderen lieten zichzelf niet snel neerhalen. Vandaar dat hij weer naar buiten was gelopen en wat van het shadowclan gebied probeerde te ontdekken en leren kennen. Weten wat zijn thuis allemaal te bieden had. De zon deed pijn aan zijn pigmentloze ogen maar hij wist dat zijn mentor wilde dat hij door ging ondanks de pijn, dus probeerde hij dat ook te doen. Zijn passen waren voorzichtig terwijl de albino apprentice wat op een open gebied kwam, met een grote boom in het midden. Voor een moment was hij betoverd door het grote, indrukwekkende beeld van de boom, om hierna pas de kat eronder te zien. Oh, dat was misschien nog wel beter. De kleine kater sprong door de sneeuw richting de grijze kat, verassend goed gecamoufleerd in het witte spul, al leek hij zelfs nog lichter te zijn dan de sneeuw zelf. “Hallo meneer Co-“ Hij wist hoe de warrior heette, maar zijn naam was zo moeilijk… “Corrymomorant” hij haalde even adem “-wing” Wat was een Corrymomorant eigenlijk?
WHITESTAG
... I'm out of my head. Of my heart and my mind. 'Cause you can run but you can't hide. I'm gonna make you mine. 'Cause I can feel how your flesh now. Is crying out for more
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Getaway Daryl-dixon-gif-27
Bo~
59
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 36 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Cormorantwing
BerichtOnderwerp: Re: Getaway   Getaway Icon_minitimedi 19 maa 2019 - 19:20

Zoals normaal hield hij goed het territorium in de gaten, probeerde alles in zich op te nemen en te beslissen wat zijn volgende stap zou zijn om te jagen. Welke richting hij op zou gaan, het liefst de kant op die zijn geur niet naar de prooien zou meenemen natuurlijk, zou hij sporen vinden in de sneeuw en daardoor een prooi kunnen vinden? Alles moest in de gaten gehouden worden om zo min mogelijk kansen te laten schieten om de prooien te verjagen. Toen de geur van shadowclan zijn neus bereikte en hij het knisperende hoorde van de sneeuw sloot hij zijn ogen rustig, het was een clangenoot. De sneeuw maakte lawaai, alarmeerde hem van de aankomst van zijn clangenoot. ”Hallo meneer Co-“ klonk er, waardoor hij zijn blauwgrijzige ogen opende en naar het witte pluis keek dat was verschenen bij hem. ”Corrymomorant” klonk er waarna Whitepaw even adem nam. -wing” klonk er vervolgens, waardoor hij even knipperde en vervolgens maar zijn schouders op haalde. ”Noem me maar Cor.” Als Tallstar het deed.. dan kon deze kitten dat ook wel doen. En blijkbaar vonden zijn ouders het leuk om hem een moeilijke naam te geven, dus dan maar iets korts om het maar makkelijker te maken voor iedereen. ”Al heet ik echt Cormorantwing. Cor-mo-rant.” verduidelijkte hij even rustig. ”Maar goede dag, Whitepaw.” sprak hij even rustig tegen de jonge kater.
Ɓσ


Getaway TSt1kYG
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Getaway
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Burnt Sycamore-
Ga naar: