{Moon} My fragile heart 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 {Moon} My fragile heart

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shroud •
Healer To-be
{Moon} My fragile heart DPKsfdL
Babs
158
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Healer To-be
Shroud •
BerichtOnderwerp: {Moon} My fragile heart   {Moon} My fragile heart Icon_minitimeza 9 maa 2019 - 12:59

De wind woei met een ferme bries over de berg heen. Shroud voelde haar pels heen en weer geblazen worden, waardoor af en toe een huivering over haar smalle lichaam heen ging. Maar ze hield vol. Ze was eventjes de grot uit gegaan om een rondje te lopen en ze zou niet ver gaan. Continu scanden haar ogen de lucht af, zoekende naar de zwarte silhouetten van de grote roofvogels tegen de bewolkte lucht. Maar voor nu leek het veilig. Het was een gewoonte die er in gehamerd zat. Meestal gingen ze dan ook met z'n tweeën naar buiten, maar Shroud wilde haar hoofd even leegmaken. Haar kittens zouden bijna to-be's worden en dan was ze weer vrij om te jagen. Maar waarom voelde ze zich dan zo onrustig?

{Eerste post voor Moon}  


{Moon} My fragile heart ROkRlyhU_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Moon •
Member
{Moon} My fragile heart Tumblr_my6bbplDKA1s9aisro1_250
(ㆆ_ㆆ)
21
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Prey Hunter
Moon •
BerichtOnderwerp: Re: {Moon} My fragile heart   {Moon} My fragile heart Icon_minitimezo 10 maa 2019 - 13:57


Alleen op jacht gaan was niet al te slim, maar toch had Moon even het risico genomen. Helaas voor hem had hij na een mislukte jacht zich even moeten verstoppen onder een paar rotsen. Grotere vogels hadden het op hem en zijn prooi gemunt. Gelukkig voor de bruine kater hadden ze enkel het konijn te pakken gekregen en niet hem. ALs Moon nu een beetje sterker was geweest of een guard mee had gehad zou hij niet een, maar twee prooien gevangen hebben. Maar helaas... Hij kende zijn limieten en hij wist dat deze taak hem te groot was. Dus toen de roofvogel zich tegoed begon te doen aan het vlees draaide hij zich zowat meteen om. Tijd om hier weg te komen nu het gevederde monster bezig was. Met snelle passen wandelde de hunter verder, af en toe eens omkijkende naar de hemel.... Hij vertrouwde het niet helemaal... Dus hij zou maar een guard gaan halen in de cave en het nog eens gaan proberen. Na enkele minuten te hebben gelopen, rook hij plots een maar al te bekende geur. Even richtte hij zijn donkere oortjes op waarna hij kort rondkeek. Ah... Shroud, zijn oude apprentice. Een kleine, vage glimlach kwam op het gelaat van de kleine tribekat en met een paar kleine sprongetjes benaderde hij de lichtgekleurde poes. "Hallo Shroud," begroette hij haar kalmpjes. Er waren maar weinig katten die hij uit zichzelf zou benaderen; zijn ex apprentice was een van die katten. "Even de poten aan het strekken?"MOON THAT WALKS THE SKY
{Moon} My fragile heart Gopr0DgL_o

10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shroud •
Healer To-be
{Moon} My fragile heart DPKsfdL
Babs
158
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Healer To-be
Shroud •
BerichtOnderwerp: Re: {Moon} My fragile heart   {Moon} My fragile heart Icon_minitimezo 10 maa 2019 - 14:15

Het scheelde voor Shroud dat ze niet heel erg lang meer alleen was. Haar stormachtige gedachten over van alles en nog wat werden onderbroken door de aanwezigheid van een bekend donker gelaat. Shroud's frons viel weg bij het aanzicht van haar oude mentor en ze begon zachtjes naar hem te glimlachen. Ze had altijd wel goed met hem kunnen opschieten. Hij was welkome afwisseling in haar veel te perfectionistische buiten. "Hey Moon," groette ze de kater, "klopt, na zoveel manen in de nursery liggen, wil je er nog wel eens een keer uit." Haar blik ging weer even kort naar de hemel. Het was niet eens de bedoeling geweest om in de nursery te liggen, maar goed. "Wat brengt jou hier dan? Jagen?"


{Moon} My fragile heart ROkRlyhU_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
{Moon} My fragile heart
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory-
Ga naar: