Cold waters. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Cold waters.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Cold waters. DPKsfdL
Freedje
97
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Blizzardpaw,
BerichtOnderwerp: Cold waters.    Cold waters. Icon_minitimezo 10 maa 2019 - 14:16

Een zachte zucht ontsnapte haar lippen terwijl ze naar het water tuurde. Er was haar geleerd dat ze geduldig moest wachten tot de vis naar de oppervlakte zou zwemmen, maar dat wachten duurde haar nu wel heel lang. Butterstar had aangegeven dat prooi schaars was en dat ze om die reden ergens anders mochten gaan jagen – en blijkbaar was daar een hoop rumoer van gekomen, zo erg dat haar moeder haar had verteld dat ze beter maar even weg konden gaan – maar de warrior die haar had meegenomen voor te trainen, had aangegeven dat hij liever binnen zijn eigen territory wilde blijven. Hij begon al aardig op leeftijd te raken en Blizzardpaw vermoedde dat hij het simpelweg niet aandurfde om zich buiten zijn territory te begeven. Blizzard nam hem niets kwalijk, maar ze vond het nu niet echt aangenaam om een hele middag te spenderen aan het turen naar het water en hopen dat er iets tevoorschijn zou komen. Toen ze naar opzij keek, zag ze dat de warrior die met haar mee was gekomen al in slaap was gevallen. Yeah. Great. Toch kon Blizzard het niet laten dat ze even moest giechelen. Hoewel het nog redelijk koud was voor de tijd van het jaar brak de zon zo nu en dan steeds vaker door het wolkendek heen. Ook nu werd haar pels verwarmd door enkele stralen die recht op het water en op haar schenen. Dat maakte het in elk geval al iets draaglijker om hier te blijven jagen. Blizzard werd uit haar gedachten gehaald toen ze meende een vis voorbij te zien komen. In haar enthousiaste haalde ze veel te vlug en veel te hard uit met haar poot waardoor ze niet alleen haar prooi miste, maar ook nog eens half in het water viel. Door haar achterpoten stevig tegen de grond te zetten, wist ze te voorkomen dat ze helemaal naar voren zou kukelen. Maar haar voorpoten en haar borst waren nu wel nat en rillend van de kou begon Blizzard aan het vervelende taakje om zichzelf met haar tong weer terug op te warmen. En die ene warrior die haar moest “trainen”? Die had besloten dat ze te luid was en was ergens anders gaan liggen zodat hij rustig kon door slapen.


+ Eerste post voor Crowmask
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowmask
Member
Cold waters. DPKsfdL
Chi
153
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Crowmask
BerichtOnderwerp: Re: Cold waters.    Cold waters. Icon_minitimezo 10 maa 2019 - 19:00

Crowmask was alleen op pad gegaan, in de hoop zich volledig te kunnen concentreren op zijn jacht. Hij had al twee muizen weten te vinden, maar was dan ook al heel de dag bezig geweest hiermee. Een magere troostprijs dus. Hij zuchtte zachtjes, waarna hij verder liep. Pas toen hij in de buurt een zachte plons hoorde, schoten zijn oren naar voren en zijn kop in de lucht. Er was toch niet iemand in de rivier gevallen? Die kat kon vast komen te zitten onder het ijs of in shock belanden door de koude temperaturen. Zonder nog langer te wachten sprintte hij in de richting van het geluid. Pas toen hij een witte kattin naast de rivier zag zitten, knipperde hij opgelucht met zijn ogen en verliet een zucht zijn bek. "Blizzardpaw! Alles in orde?" vroeg hij, ziende hoe de jonge kattin druk bezig was met zichzelf droog te likken.


Cold waters. 9QfUhzr
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cold waters. DPKsfdL
Freedje
97
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Blizzardpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Cold waters.    Cold waters. Icon_minitimewo 13 maa 2019 - 10:25

Blizzard keek heel even op van haar taak toen ze iemand haar naam hoorde roepen. Ze glimlachte toen ze Crowmask herkende en zijn bezorgde uitdrukking zag. Toen begon het rillen weer. “J-Ja hoor,” zei ze bibberend tegen hem. “Alleen o-ontzettend k-koud.” Tja, dat was haar eigen schuld voor in die rivier te vallen. Ze was dan soms ook een ontzettende kluns en het feit dat een warrior haar in de rivier had horen vallen, was natuurlijk wel een beetje beschamend. Gelukkig had hij het niet gezien. Als de zon fel had geschenen en ze had iets sneller haar vacht gelikt, dan had hij het misschien niet eens geweten. Maar het water was ijskoud, er scheen nauwelijks zon die haar kon verwarmen laat staan opdrogen en hij had het wel gehoord. Ze had er dus weinig aan om net te doen alsof er niks gebeurd was. “Ik w-wilde een prooi v-vangen voor de Clan, m-maar ik schoof u-uit en viel in het w-water,” legde ze al bibberend aan hem uit, waarna ze zich weer over zichzelf boog en snel begon met het droog likken van haar vacht. Gelukkig was het haar moeder niet die haar had horen vallen. Dan had ze zeker weten al een hele preek gehad en bovendien nog een te lange wasbeurt ook. De snelle halen van haar tong hielpen wel, maar het bibberen bleef en Blizzard onderdrukte een zachte zucht. Je zou denken dat ze door de naam die ze had gekregen wel beter bestand was tegen kou en normaal gezien deed het haar ook niet zo veel, maar met deze temperaturen in een ijskoude rivier vallen, liet geen enkele kat koud vermoedde ze zo haha pun. “Alleen n-nu heb ik nog niks voor de C-Clan,” zei ze op een tikkeltje bedroefde toon tegen hem en heel even stopte ze met likken zodat ze haar oortjes teleurgesteld in haar nek kon laten zakken. Ze had namelijk echt wel gehoopt dat ze met een prooi naar het kamp kon gaan, maar dat viel tegen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowmask
Member
Cold waters. DPKsfdL
Chi
153
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Crowmask
BerichtOnderwerp: Re: Cold waters.    Cold waters. Icon_minitimedi 26 maa 2019 - 16:11

De witte kattin bevestigde dat alles in orde was met haar. Crowmask onderdrukte een zucht van opluchting en richtte in plaats daarvan zijn blauwe blik zowel streng als bezorgd op de jongere kattin. De uitleg hoe alles gebeurde, volgde al snel. Crowmask schudde zijn kop en slaakte dan uiteindelijk toch een zachte zucht uit. Haar teleurgestelde statement dat ze uiteindelijk nog steeds geen prooi had gevangen voor de Clan, zorgde voor een kleine grijns op zijn snoet. Deze liet hij echter al snel weer verdwijnen. Het was geen grappige kwestie, Blizzardpaw had zich ernstig kunnen verwonden! Of erger nog, onder het ijs vast komen te zitten! "Je hebt geluk gehad dat je niet onder het ijs vast zit, dan zwom je nu tussen de vissen." merkte hij op, al zou zij een stuk minder levend zijn dan de vissen. "Probeer de volgende keer voorzichtiger te zijn. Ik denk dat de Clan het erger zou vinden moest een apprentice om het leven komen dan dat ze geen prooi zouden hebben." vervolgde hij. Zijn blauwe kijkers keken de poes strak aan. Echter verzachtte hij deze blik wat bij zijn volgende woorden. "Ga even onder een struik staan dat je niet in de wind staat tot je toch al iets droger bent, anders ga je ziek worden. Als je straks dan nog energie hebt kunnen we samen wat jagen. Lijkt je dat niet een beter idee?" stelde hij voor.


Cold waters. 9QfUhzr
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cold waters. DPKsfdL
Freedje
97
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Blizzardpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Cold waters.    Cold waters. Icon_minitimedi 26 maa 2019 - 20:50

Blizzardpaw wierp Crowmask een verontschuldigend glimlachje toe toen deze doorging over wat er had kunnen gebeuren als ze zichzelf niet uit het water had kunnen hijsen. Ze dacht dat dat wel meeviel omdat hij redelijk snel bij haar had gestaan na het incident, maar besloot om er wijselijk over te zwijgen. Ze kromp een beetje in elkaar toen ze de strakke blik in zijn ogen zag. Ze vond het nooit echt leuk als katten boos op haar waren en in plaats van een grote bek terug te geven of opstandig te doen, wendde ze haar blik naar de grond en plaatste haar pootjes dicht bij elkaar zodat ze een verslagen indruk weergaf. “Sorry,” murmelde ze en in haar stem klonk oprecht de spijt die ze voelde. Ze wilde Crowmask immers niet bezorgd maken. Ze voelde zich al iets beter toen de toon in zijn stem zachter werd naarmate hij de volgende woorden tegen haar sprak. Ze richtte haar blik weer omhoog om nerveus de zijne te ontmoeten en merkte dat hij haar op een zachte manier aankeek. Een voorzichtig glimlachje verscheen om haar lippen en met een snel knikje volgde ze zijn advies op. Ze liep naar de dichtstbijzijnde struik toe en kroop eronder. Het waaide hier inderdaad minder hard en gaf haar de gelegenheid om zich sneller droog te kunnen likken. Doordat ze niet meer zo koud was, stroomde het bloed sneller door haar lijf en begonnen haar pootjes langzaamaan terug op te warmen. Ze vond het een eer dat een oudere, ervaren kat zoals Crowmask haar uitnodigde om mee te gaan jagen. En dat uit eigen initiatief! Ze was het inmiddels gewend dat diverse katten haar aanspraken om te gaan jagen omdat ze nog geen vaste mentor had gekregen nadat haar eerste mentor ziek was geworden, maar ze vond het toch altijd weer heel speciaal als iemand tijd voor haar vrij wilde maken. Ze was nog niet heel erg goed en ze had het idee dat Crowmask wel betere dingen had te doen dan enkel op haar letten, maar toch liet hij haar niet in de steek. Dat zorgde wel voor een warm gevoel in haar hart. “Oké, ik ben klaar!” sprak ze opgewonden en met nieuw enthousiasme toen ze het gevoel had dat haar poten geen ijsklompen meer waren. “Waar gaan we ergens jagen?” vroeg ze enthousiast aan hem. “Butterstar had gezegd dat we ook buiten ons territorium mochten jagen.” Het was een stille suggestie, maar hij was wel aanwezig.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Cold waters.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: River-
Ga naar: