Cold waters. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Cold waters.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Freedje
48
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Blizzardpaw,
BerichtOnderwerp: Cold waters.    zo 10 maa 2019 - 14:16

Een zachte zucht ontsnapte haar lippen terwijl ze naar het water tuurde. Er was haar geleerd dat ze geduldig moest wachten tot de vis naar de oppervlakte zou zwemmen, maar dat wachten duurde haar nu wel heel lang. Butterstar had aangegeven dat prooi schaars was en dat ze om die reden ergens anders mochten gaan jagen – en blijkbaar was daar een hoop rumoer van gekomen, zo erg dat haar moeder haar had verteld dat ze beter maar even weg konden gaan – maar de warrior die haar had meegenomen voor te trainen, had aangegeven dat hij liever binnen zijn eigen territory wilde blijven. Hij begon al aardig op leeftijd te raken en Blizzardpaw vermoedde dat hij het simpelweg niet aandurfde om zich buiten zijn territory te begeven. Blizzard nam hem niets kwalijk, maar ze vond het nu niet echt aangenaam om een hele middag te spenderen aan het turen naar het water en hopen dat er iets tevoorschijn zou komen. Toen ze naar opzij keek, zag ze dat de warrior die met haar mee was gekomen al in slaap was gevallen. Yeah. Great. Toch kon Blizzard het niet laten dat ze even moest giechelen. Hoewel het nog redelijk koud was voor de tijd van het jaar brak de zon zo nu en dan steeds vaker door het wolkendek heen. Ook nu werd haar pels verwarmd door enkele stralen die recht op het water en op haar schenen. Dat maakte het in elk geval al iets draaglijker om hier te blijven jagen. Blizzard werd uit haar gedachten gehaald toen ze meende een vis voorbij te zien komen. In haar enthousiaste haalde ze veel te vlug en veel te hard uit met haar poot waardoor ze niet alleen haar prooi miste, maar ook nog eens half in het water viel. Door haar achterpoten stevig tegen de grond te zetten, wist ze te voorkomen dat ze helemaal naar voren zou kukelen. Maar haar voorpoten en haar borst waren nu wel nat en rillend van de kou begon Blizzard aan het vervelende taakje om zichzelf met haar tong weer terug op te warmen. En die ene warrior die haar moest “trainen”? Die had besloten dat ze te luid was en was ergens anders gaan liggen zodat hij rustig kon door slapen.


+ Eerste post voor Crowmask
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowmask
Member

Chi
149
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Crowmask
BerichtOnderwerp: Re: Cold waters.    zo 10 maa 2019 - 19:00

Crowmask was alleen op pad gegaan, in de hoop zich volledig te kunnen concentreren op zijn jacht. Hij had al twee muizen weten te vinden, maar was dan ook al heel de dag bezig geweest hiermee. Een magere troostprijs dus. Hij zuchtte zachtjes, waarna hij verder liep. Pas toen hij in de buurt een zachte plons hoorde, schoten zijn oren naar voren en zijn kop in de lucht. Er was toch niet iemand in de rivier gevallen? Die kat kon vast komen te zitten onder het ijs of in shock belanden door de koude temperaturen. Zonder nog langer te wachten sprintte hij in de richting van het geluid. Pas toen hij een witte kattin naast de rivier zag zitten, knipperde hij opgelucht met zijn ogen en verliet een zucht zijn bek. "Blizzardpaw! Alles in orde?" vroeg hij, ziende hoe de jonge kattin druk bezig was met zichzelf droog te likken.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Freedje
48
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Blizzardpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Cold waters.    wo 13 maa 2019 - 10:25

Blizzard keek heel even op van haar taak toen ze iemand haar naam hoorde roepen. Ze glimlachte toen ze Crowmask herkende en zijn bezorgde uitdrukking zag. Toen begon het rillen weer. “J-Ja hoor,” zei ze bibberend tegen hem. “Alleen o-ontzettend k-koud.” Tja, dat was haar eigen schuld voor in die rivier te vallen. Ze was dan soms ook een ontzettende kluns en het feit dat een warrior haar in de rivier had horen vallen, was natuurlijk wel een beetje beschamend. Gelukkig had hij het niet gezien. Als de zon fel had geschenen en ze had iets sneller haar vacht gelikt, dan had hij het misschien niet eens geweten. Maar het water was ijskoud, er scheen nauwelijks zon die haar kon verwarmen laat staan opdrogen en hij had het wel gehoord. Ze had er dus weinig aan om net te doen alsof er niks gebeurd was. “Ik w-wilde een prooi v-vangen voor de Clan, m-maar ik schoof u-uit en viel in het w-water,” legde ze al bibberend aan hem uit, waarna ze zich weer over zichzelf boog en snel begon met het droog likken van haar vacht. Gelukkig was het haar moeder niet die haar had horen vallen. Dan had ze zeker weten al een hele preek gehad en bovendien nog een te lange wasbeurt ook. De snelle halen van haar tong hielpen wel, maar het bibberen bleef en Blizzard onderdrukte een zachte zucht. Je zou denken dat ze door de naam die ze had gekregen wel beter bestand was tegen kou en normaal gezien deed het haar ook niet zo veel, maar met deze temperaturen in een ijskoude rivier vallen, liet geen enkele kat koud vermoedde ze zo haha pun. “Alleen n-nu heb ik nog niks voor de C-Clan,” zei ze op een tikkeltje bedroefde toon tegen hem en heel even stopte ze met likken zodat ze haar oortjes teleurgesteld in haar nek kon laten zakken. Ze had namelijk echt wel gehoopt dat ze met een prooi naar het kamp kon gaan, maar dat viel tegen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Cold waters.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: River-
Ga naar: