Don't make a fuss 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Don't make a fuss

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Renske
106
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Settledpaw
BerichtOnderwerp: Don't make a fuss   zo 10 maa 2019 - 21:56


Settledpaw had een plekje bij de ingang van de apprentice den gevonden om tijdens zonhoog een paar happen van een magere kikker te nemen, om hem vervolgens door te geven aan één van zijn dengenoten. Leafbare maakte het leven echt niet makkelijker. Iedereen was aan het bikkelen, maar volgens mij ging het ShadowClan nog redelijk af. Hij was ook trots op zíjn clan en werkte elke dag hard om prooi voor zíjn clan te verzamelen. Het was een grijze dag en de kou zat al in zijn vacht. Hij zou er álles voor geven om even zijn spieren op te rekken in een zonnig plekje, maar dat zou nog maar even moeten wachten. Maar niet lang meer, hopelijk. Een grote gaap verliet zijn bekje en zijn tong ging enkele keren over zijn poten. Snel zou hij weer op de been zijn en het kamp verlaten. Maar een klein dutje kon geen kwaad toch? En het moment dat hij besloot zijn ogen te sluiten doezelde hij al snel weg.

- @Dragonkit, eerst


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

29
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 5 moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Dragonpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Don't make a fuss   di 12 maa 2019 - 20:02

Met een geërgerde blik keek Dragon over zijn schouder naar de kitten die met een zielig gezicht naar het kamp aan het kijken was. Ze was nog jong en het was overduidelijk dat ze zich nog niet bewust was van de lelijke waarheden van de realiteit; haar groene, waterige oogjes waren gericht op het mosballetje dat ze veel te hard naar buiten had gemept. Het mosballetje lag in de buurt van een apprentice die duidelijk in slaap aan het vallen was. Ze durfde hem niet meer terug te halen en ze durfde het ook niet aan haar moeder te vragen. En dus keek ze hem maar aan met een smekende blik. Dragon wilde haar in eerste instantie negeren, maar toen hij zag dat er een rilling door haar lijfje trok en hij zich besefte dat ze de verspilde energie letterlijk nodig had om warm te blijven – en hij zichzelf écht niet ging aanbieden om haar warm te houden met zijn vacht, no way – besloot hij om het toch maar wel te doen. Dadelijk ging ze klagen bij de queens, zou het bij zijn moeder of zijn vader terechtkomen en dan zou hij nog meer teleurstellingen te verwerken moeten krijgen. Hij gaf het immers niet toe, maar elk snauwerig woord dat zijn moeder tegen hem sprak, zorgde voor een snijdend gevoel dat door zijn hart ging. En dus verplaatste hij zijn gewicht van zijn pootjes zodat hij stabiel stond en liep in de richting van de apprentice. Gelukkig waggelde hij niet meer zoals hij had gedaan toen hij kitten was; zijn lichaam begon duidelijk spieren te krijgen en het zou niet meer lang duren voordat Tallstar hem als apprentice zou benoemen. Wat daar dan ook leuk aan te noemen was. Zucht. Dragon sloeg het mosballetje van de apprentice weg en raakte daarbij per ongeluk zijn oor. Met zijn achterpoten trapte hij het ding achteloos in de richting van de kitten en negeerde het bedankje dat ze naar hem riep. Stomme aanstellerige haarbal.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Renske
106
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Settledpaw
BerichtOnderwerp: Re: Don't make a fuss   wo 13 maa 2019 - 23:32


Settledpaw wiebelde zijn oortjes toen hij iets tegen zich aan voelde slaan. Starclan verdomme, als hij zijn ogen één moment dicht wilde doen. Voor zijn gevoel had zijn dutje dan ook luttele seconden geduurd. Hij opende zijn groene ogen en voor zijn neus stond een grijs gestreepte kit. Dragonkit. Nou ja, kit, het grootste kit was er wel af. Waarschijnlijk zou het niet lang meer duren voor hem om apprentice te worden. Toch was zijn chagrijnige blik hem niet ontgaan. Pardon?! Hij was nukkig. Volgens mij was het Settledpaws slaap die verstoord werd. ‘Wat moet je?’ kwam er dan ook erg mopperig uit Settledpaws bek. Niet karakteristiek voor de apprentice, sinds hij normaal redelijk vriendelijk was. Of ja, in elk geval beleefd. Maar sinds zijn ruzie met Littlepaw zat dat hem nog altijd dwars en kon hij zich niet goed concentreren noch slapen. Het was naar hem binnen gekropen en had slechte beeld van half-clan dat hij over zichzelf had nog maar eens versterkt. Plus het gevoel dat hij zich in de steek gelaten en bedrogen voelde door zijn zusje. Helemaal dat ze geen enkel moment van berouw had getoond. Jammer genoeg was het de kit die slachtoffer was van zijn innerlijke beroering. Het was dan ook geen moment door het hoofd van de bruin-witte apprentice gegaan om zich te verontschuldigen dat hij gesnauwd had naar de kitten.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Don't make a fuss
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: