And through these crazy times 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 And through these crazy times

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Renske
106
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Settledpaw
BerichtOnderwerp: And through these crazy times   zo 10 maa 2019 - 21:57

Sinds de gathering was Settledpaw best benieuwd geworden naar Fourtrees. Hij had zich niet goed kunnen focussen tijdens de gathering. Er waren zóveel katten geweest en zoveel indrukken dat hij zich vrij claustrofobisch had gevoeld. Daarbij dat hij zijn zusje Littlepaw weer had gezien waar hij kort geleden nog ruzie mee had gehad. De rest van de gathering had hij zich dus verstopt tussen zijn clangenoten en stilletjes naar de gathering geluisterd. Maar toch wilde hij de plek nog een keertje zien, rustig, zonder afleidingen. En dus had hij de stoute schoenen durven aantrekken en was hij naar Fourtrees afgereisd. In zijn eentje al vroeg in de ochtend. Het was nog schemerig en een laagje mist hing over de koude aarde. Maar Settledpaw stapte stevig door en voor hij het wist was hij weer in de open ruimte. En nú pas kon hij echt zien hoe enorm de eiken waren en hoe de great rock eruitzag zonder alle katten ervoor verzameld. Het was vreemd, maar ook groot en verlaten. Settledpaw dronk alle verschillende clangeuren in zich op. Ze waren niet meer vers. Hij kantelde zijn kopje en was al snel naar de dichtstbijzijnde eik getrippeld. De kale takken wiegden rustig in de wind. Een glimlachje ontstond op Settledpaws kop en hij voelde alsof een storm in zijn hoofd even was gaan liggen. Kort sloot hij zijn ogen, waarna hij eens diep inademde en vervolgens zijn open ogende en de eerste oranje vlekken van de opgaande zon aan de horizon verschenen en zich door de mist worstelden.

- @Blizzardpaw, eerst c:


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Freedje
48
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Blizzardpaw,
BerichtOnderwerp: Re: And through these crazy times   wo 13 maa 2019 - 8:44

Het gebrek aan prooi en de wanhoop die dat met zich meebracht, hadden ervoor gezorgd dat Blizzard die ochtend vroeg uit haar nest was gekomen. Ze had een hele nacht liggen draaien, denkend aan alle elders die nog gevoed moesten worden en het feit dat er een paar katten waren die letterlijk met honger naar bed moesten vannacht. Zij had geluk: zij was een apprentice en dus werd ze sowieso wel gevoed, al moest ze haar prooi vaak delen met anderen. Maar dat vond ze niet erg. Ze vond het fijn als ze er voor haar Clanmates kon zijn. En het was dan ook dat doel voor ogen dat haar uit haar nest had gehaald. Blizzard kwam overeind, trippelde naar de uitgang van hun kamp en zette het pas op een rennen toen ze er zeker van was dat niemand haar gehoord had. Butterstar zou het vast niet goedkeuren als een jonge apprentice zo op zichzelf door het territory rende, maar ze wilde íets doen. Ze kon niet stil zitten en toekijken terwijl sommigen van haar Clanmates het moesten ontgelden dat prooi zo schaars was. De frisse wind zorgde ervoor dat ze kippenvel kreeg en dus dwong Blizzard haar poten om zich nog steviger van de grond te zetten zodat ze het nog sneller warm zou krijgen. Die tactiek hielp, maar zorgde ervoor dat ze niet veel later met zwoegende flanken stand moest houden. Ze probeerde zich te concentreren op prooi, maar het gieren van adrenaline door haar aderen zorgde ervoor dat ze voor een moment enkel het gonzen van het bloed in haar hoofd hoorde. Toen dat voorbij was, merkte ze op dat het woud er maar stilletjes bij lag. Geen prooi te bekennen. Ze onderdrukte een teleurgestelde zucht, al had ze ook wel niet anders verwacht. Het tweede wat ze opmerkte, was dat ze zich weer in de richting van Fourtrees bevond. Even twijfelde ze. Haar originele doel was om met zo veel mogelijk prooi terug te keren naar haar Clan zodat ze haar Clanmates kon verrassen, maar dat kon wel heel even wachten, toch? Ze wilde wel eens zien hoe Fourtrees erbij lag als de zon zijn hoogste punt nog niet had bereikt. En dus rende ze in de richting die ze nu al wel redelijk goed kende. Ze keek verrast op toen ze een ShadowClanapprentice tegenkwam; ook hij leek geïnteresseerd te zijn in de eiken. Blizzard hield eerst heel even haar afstand, maar de situatie voelde niet slecht aan en dus besloot ze om zich voor te stellen. “Hé!” begroette ze hem op vrolijke toon. “Kon je ook niet slapen?” vroeg ze hem. Ze vertelde hem maar niets over het gebrek aan prooi binnen RiverClan. Dat waren zijn zaken niet.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Renske
106
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Settledpaw
BerichtOnderwerp: Re: And through these crazy times   wo 13 maa 2019 - 23:49


Settledpaw was zo in gedachten verzonken, dat hij niemand had zien of horen aankomen. Toen hij opeens een stem achter zich hoorde, schrok hij zich dus ook een ongeluk. Al zijn haren kwamen overeind en zijn staart werd twee keer zo dik, waarna hij met een schok omdraaide. De witte poes die op zijn netvlies ontstond keek hij nog even onzeker aan, waarna hij weer kalmeerde. ‘Starclan nog aan toe,’ mompelde hij onder zijn adem. Lekkere binnenkomer, Settled.
Hij moest even een seconde alles op een rijtje zetten. Ze was een apprentice, aan haar ontwikkeling en waarschijnlijk jonge leeftijd te zien. Nog niet zo lang, hij was duidelijk al groter. En ze was – hij nam nú pas te tijd om de geuren in zich op te nemen – van RiverClan! Meteen gingen zijn alarmbellen rinkelen toen hij de Clan van zijn vader ontdekte. Nee, Settledpaw was ShadowClan, hij wilde niets met RiverClan te maken hebben. Wat deed dit wicht hier überhaupt? ‘Gaat je niets aan,’ snauwde hij daarom ook. Hij kon prima slapen, hij had dit gepland, was hier speciaal voor trainingen aan naar toegekomen. Hij dacht na over zijn acties, was deze poes hier per ongeluk beland?
Settledpaw keek de poes nog enkele seconden wantrouwend aan. Hij kon ook gewoon omkeren, haar verder compleet negeren en naar huis gaan. Maar dan was alle moeite voor niets. En deze poes wist waarschijnlijk niet dat hij deels RiverClan was. Ze was waarschijnlijk nog niet eens geboren tijdens de journey. Hij zuchtte en keek naar de grond. ‘Sorry,’ mompelde hij zachtjes. Toch behield hij de geschikte afstand, waarna hij de poes weer aankeek. Hij zou dit voorzichtig moeten aanpakken. Misschien kende ze Littlepaw wel. Hij zou zijn naam niet moeten laten vallen, dan wist ze dat hij in Fourtrees was geweest en misschien wekte dat wel de verkeerde ideeën op. Nee, kalm blijven, Settled. Er was niets aan de hand.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
And through these crazy times
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: