I'm not trying to cause a big sensation - Pagina 3 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I'm not trying to cause a big sensation

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3
Wren •
Member
I'm not trying to cause a big sensation - Pagina 3 Iw2Epzf
Renske
140
Actief
She has little innocent demons in her eyes, and they recklessly play with matches.

-- I've never seen sparks so pretty. ✴️

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: To-be
Wren •
BerichtOnderwerp: Re: I'm not trying to cause a big sensation   I'm not trying to cause a big sensation - Pagina 3 Icon_minitimedi 25 jun 2019 - 12:19


Wren huppelde kirrend naar voren, haar voorsprong groot omdat ze eerder was vertrokken. Ze keek achterom naar haar broer en stak haar tong uit. Maar Turtle begon terrein goed te maken. Hij was veel sneller! Geschrokken keek ze weer voor zich en deed haar best om sneller te gaan. Maar ze was klein en log, waardoor voor ze er iets aan kon doen Turtle haar voorbij was gegaan. Gefrustreerd probeerde ze hem bij te houden, maar de achterstand werd met elke pas groter. Verdomme, Turtle kon één pas maken waar zij er twee moest doen! Al snel kwam de grot weer in zicht en hijgend vervolgende ze haar achtervolging.


I'm not trying to cause a big sensation - Pagina 3 UrOb16N
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
I'm not trying to cause a big sensation - Pagina 3 DPKsfdL
Cynthia
51
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: To-be
Turtle •
BerichtOnderwerp: Re: I'm not trying to cause a big sensation   I'm not trying to cause a big sensation - Pagina 3 Icon_minitimedi 2 jul 2019 - 16:47

Nu hij de ruimte had en eindelijk snelheid kon maken werd de afstand tussen hem en Wren steeds kleiner tot hij haar zelfs voorbij ging. Zodra hij haar passeerde gaf het hem alleen nog maar een grotere boost en hij zette nog net dat extra beetje kracht en snel genoeg kwam de grot in zicht. Hij wist dat het pad naar de grot weer wat lastiger zou worden, tenslotte kon dat nat zijn van de waterval. Hij remde dan ook wat af, maar hield wel een gestaagde pas, terwijl hij omhoog ging naar de grotopening.


I'm not trying to cause a big sensation - Pagina 3 PqWEkcp
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wren •
Member
I'm not trying to cause a big sensation - Pagina 3 Iw2Epzf
Renske
140
Actief
She has little innocent demons in her eyes, and they recklessly play with matches.

-- I've never seen sparks so pretty. ✴️

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: To-be
Wren •
BerichtOnderwerp: Re: I'm not trying to cause a big sensation   I'm not trying to cause a big sensation - Pagina 3 Icon_minitimewo 10 jul 2019 - 15:09


Waarom was hij zoveel sneller? Het was niet eerlijk! Hij was gewoon haar broer, ze zouden hetzelfde moeten zijn. Wren gromde gefrustreerd en volgde hem het pad op naar boven. Maar waar hij wijselijk snelheid verminderde, stormde Wren gewoon door. Ze sprong over de gladde stenen die vochtig waren door het opspattende water van de waterval. Wren zag langzaam haar achterstand weer inlopen. Dus maakte haar echter nog roekelozer, en ze nam opnieuw een grote sprong naar boven. Maar een keer moest het mis gaan, en dat gebeurde ook. Bij de landing gleden haar voorpootjes weg en klapte ze met haar kin op de stenen. De rest van haar pootjes spreiden zich alle kanten op en ze bleef enkele seconden roerloos liggen op het pad langs de waterval, terwijl haar bekje met bloed voelde. Ze had bij de klap op haar tong gebeten en de traantjes kwamen op in haar ogen. Dat deed écht zeer!


I'm not trying to cause a big sensation - Pagina 3 UrOb16N
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I'm not trying to cause a big sensation
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 3 van 3Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: The Cave of Rushing Water-
Ga naar: