Sun summoner (open) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Sun summoner (open)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Dreamkit
Member

Michelle
9
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Dreamkit
BerichtOnderwerp: Sun summoner (open)   ma 11 maa 2019 - 14:45


“A moment later the boy whispered, "I don't think
you're ugly." "Shhhh!" the girl hissed. But hidden by
the deep shadows of the cupboard, she smiled”

"Mamaaah ik wil naar buiten." Piepte de hoge stem van de kleine calico kitten terwijl ze met haar pootje op de grond stampte. Ze was groot en sterk. Ze kon prima het kamp verkennen zonder bescherming. Maar mama schudde haar kop en wees terug naar pleegmama. Mama kon namelijk geen melk geven zei ze. Maar pleegmama Violetshine wel. Dus zuchtte de kleine kitten en liet haar oortjes naar beneden vallen terwijl ze rond keek in het donkere gat. Ze had nog geen zin om te slapen. En pleegmama zou toch ook tegen haar zeggen dat ze niet alleen naar buiten moest. Ze had het al meerdere keren geprobeerd te vragen en na 5x nee had ze mama geprobeerd. In alle goede hoop. Maar daar was dus ook niets uitgekomen.. Ze zat vast hier. Want nee, ze zou niet durven om tegen mama in te gaan. tenzij... iemand anders haar natuurlijk toestemming gaf. Met een brede grijns keek ze rond. Wie oh wie zou haar toestemming kunnen geven.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stormkit-
Member

Lianne
9
Actief
Never was there a Caesar that couldn't sing the tune.

CAT'S PROFILE
Age: 2 ☾'s
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Stormkit-
BerichtOnderwerp: Re: Sun summoner (open)   do 14 maa 2019 - 14:40

Tik! Stormkit gaf een ferme tik tegen een stuk van een mos nest. Toen die weg schoot vloog hij er ook op af. Hij landde op het stukje mos en rolde er mee over de grond, terwijl hij het in een houtgreep hield. Hij beet er in en krabde met zijn achterpoten er wild tegen aan, zoals hij een van de leerlingen had zien doen buiten de nursery. Of nou ja, zo zag her er uit in zijn kop. In het echt leek het er meer op alsof hij een het watertrappelen was. De hoge stem van zijn zusje trok zijn aandacht en hij keek op toen hij haar een eindje verderop zag zitten. Hij rolde om en pakte het stuk mos in zijn bek terwijl hij naar haar toe liep. "Dreamkit, wat doe je?" Miauwde hij met zijn bek vol mos. Zijn zacht blauwe ogen keken naar de lege plek waar ze tegen aan het praatte een moment voordat hij arriveerde.  
MADE BY VEL OF GS


Stormkit
RiverClan PROFILE
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Sun summoner (open)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp :: Nursery-
Ga naar: