Walk Again [Routnose] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Walk Again [Routnose]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Crowcall
Member

Floriske
2048
Actief
This is the world we live in
These are the hands we're given
Use them and let's start trying
To make it a place worth living in

CAT'S PROFILE
Age: 32 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Crowcall
BerichtOnderwerp: Walk Again [Routnose]   wo 13 maa 2019 - 12:02

Ze werd gek in dit nest. Het stilliggen was niet het grootste probleem, daar had ze weinig moeite mee - al droomde ze de laatste nachten steeds meer over rennen door de heuvels en klimmen in de grote bomen van de bergen - maar het simpele feit dat ze nergens heen kon was vreselijk. Ze wilde naar de grenzen, naar Fourtrees, waar ze haar broertjes tegen kon komen. Ze wilde naar de Wastelands om haar zoektocht voort te zetten, hoe vergeefs die ook mocht zijn. Ze wilde weg van het kamp, waar sinds het gevecht met de vos een donkere wolk overheen leek te hangen, een wolk van rouw, en angst, en onzekerheid om wat RiverClan zou doen. Of Butterstar haar dreigement uit zou voeren.
Gelukkig waren er ook in het kamp vriendelijke gezichten, waaronder Routnose. Zodra Crowcall WindClans nieuwste medicine cat in het oog kreeg, miauwde ze haar naam om haar aandacht te trekken. "Denk je dat ik alweer een stukje zou kunnen lopen?" vroeg ze zodra ze haar aandacht had. Ze wilde zo snel mogelijk weer op de been zijn, maar ze wilde ook niets forceren en het erger maken dan het was.


This strong old blizzard, I will let it blow
To undiscovered places underneath the snow


Spoiler:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Walk Again [Routnose]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Medicine cat's den-
Ga naar: