{Shroud's kits} Become as brave as lions 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 {Shroud's kits} Become as brave as lions

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Babs
70
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
Shroud •
BerichtOnderwerp: {Shroud's kits} Become as brave as lions   do 14 maa 2019 - 20:20

De zon scheen loom door de waterval heen, de wanden bevlekkend met haar stralende licht. Shroud keek met een tevreden glimlach een tijdje naar de speling van het licht, waarna ze haar aandacht focuste op haar drie kinderen in de nursery. Vijf moons oud alweer. De tijd was gevlogen. Een vreemde melancholie vulde haar buik, maar ze schudde het van zich af. De laatste dagen hing er sowieso een vreemd gevoel in haar buik, maar ze kon het niet plaatsen. Misschien werd ze wel ziek. "Wren, Turtle, Rumble," riep ze zachtjes met een warme glimlach, "kom eens?" Ze hield haar kopje wat scheef terwijl ze wachtte tot haar kinderen verschenen. Ze waren alweer vijf moons, tijd om het te hebben over hun mogelijke toekomst als to-be's.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
{Shroud's kits} Become as brave as lions
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: The Cave of Rushing Water :: Nursery-
Ga naar: