We'll Make It Through The Night 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 We'll Make It Through The Night

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
We'll Make It Through The Night Tumblr_ot7zcnpExn1u671zio4_400
Loïs
1685
Actief
I like you boy, but if you lie to me
I'll pull your guts out through your throat

CAT'S PROFILE
Age: » 62 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Panthergrowl
BerichtOnderwerp: We'll Make It Through The Night   We'll Make It Through The Night Icon_minitimedo 14 maa 2019, 21:00

De kater zijn humeur was ietsje beter vandaag dan de afgelopen tijd. Dat kwam omdat hij vanmorgen even tijd had kunnen maken om een momentje met zijn vrouw Silvercloud te hebben. Misschien moest hij zijn dagen vaker beginnen in het bijzijn van zijn partner, want het deed wonderen voor zijn anders zo slechte stemming. Al was het natuurlijk niet uit te sluiten dat deze weer wat naar beneden daalde toen het tijd werd om te gaan jagen. Hij had uiteraard met Butterstar besloten dat het belangrijk voor de clan dat ze voedsel mochten halen van het rogue gebied en de kittypet place, maar dat betekende niet dat hij dan ook blij was met deze beslissing. Hij was een trotse RiverClanner, door en door, dus dan deed het pijn om zich te realiseren dat zijn grond niet genoeg voedsel opleverde. Als WindClan nu niet zo egoïstisch geweest was en hun het stuk grond had gegeven dat hen eigenlijk toebehoorde.. Ondertussen was Panthergrowl bij de grenzen aangekomen. Hij was er klaar voor om rogue gebied op te treden, maar stopte toen hij een geur rook. Het was niet echt de bedoeling dat andere clans doorkregen wat voor honger RiverClan precies had.
- Cheetahcall
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
We'll Make It Through The Night DPKsfdL
San
67
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Cheetahcall
BerichtOnderwerp: Re: We'll Make It Through The Night   We'll Make It Through The Night Icon_minitimevr 15 maa 2019, 20:27

Technisch gezien bevond de kattin nu op niemands land, het rogue gebied. Ze was van plan het een beetje te verkennen, zoals je wel kon voorstellen kwam ze er niet vaak. Dus het hele gebied was nog wel mysterious voor haar, en tja ze was toch in de buurt. Cheetahcall keek verbaasd op toen er een bekende geur haar neusgaten binnen stroomde; een geur die bij Riverclan hoorde.Vast iemand die de grenzen kwam controleren. Haar eerste intentie was om de Riverclanner te negeren. Maar toen ze dat werkelijk zag en herkende besloot ze totaal het omgekeerde te doen. 'Hallo.' sprak ze rustig, gevolgd door een kort knikje.


We'll Make It Through The Night We3IyCJ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
We'll Make It Through The Night
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Boundaries-
Ga naar: