real men use fists 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 real men use fists

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bloodpaw
Med. cat apprentice
real men use fists Tenor
Mark
395
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat App
Bloodpaw
BerichtOnderwerp: real men use fists   real men use fists Icon_minitimema 25 maa 2019 - 19:01


De tom had vandaag gevraagd aan zijn mentor als hij even een uurtje of twee wat anders mocht doen en de grijze medicine cat had ingestemd. Bloodpaw was druk geweest en had al zijn taken voor vandaag al klaar en dus had Acefray geen moeite om hem voor eventjes te missen. Vandaag wou hij namelijk een middagje meedraaien met de andere apprentice's maar toen hij het open plaats van het kamp opliep merkte de maine coon op dat de trainingsgroep al van start waren gegaan en dus al weg waren. Een beetje sip trok de tom met zijn oor en ging zitten. Ace was druk dus hem zou hij nu niet lastig vallen met de vraag als hij met hem wou gaan trainen. Veel jacht en vecht trainingen had hij niet gehad en daar wou hij graag verandering in brengen. Hoewel med cats eigenlijk nooit vochten zal hij nooit vergeten wat er met hem en Acefray gebeurd was bij de Windclan grens. Als de grijze medicine cat niet had kunnen vechten dan hadden ze beide misschien nu wel met Starclan gewandeld. Bloodpaw wou er dan zeker van zijn mocht er ooit iets gebeuren dat hij zichzelf of andere kon beschermen. De med cat app liet zijn blik rond glijden voor mogelijke katten die goed konden vechten en ving Acorndust zijn gestalte op. De deputy zou vast en zeker een goeie vechter zijn. De zwart met rood gevlekte tom liep dan ook meteen op de vader af van zijn beste vriendin en begroette hem met een respectvolle neeg van zijn kop. Hij zal nooit vergeten hoe de bruine tom voor hem opkomen was bij Windclan en hem geholpen had toen hij gewond geraakt was door twolegs en hun vuurwerk. Wat Beechpaw ook voorn daddy issues had met Acorndust, hij zal altijd opkijken tegenover deputy. "Meneer." Klonk zijn stem. "Zou u mij willen helpen met een gevechtstraining? -Als u natuurlijk niet druk bent." Vroeg hij.


real men use fists D1993410
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acorndust
Deputy
real men use fists DPKsfdL
Cynthia
1950
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 70 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Acorndust
BerichtOnderwerp: Re: real men use fists   real men use fists Icon_minitimedi 26 maa 2019 - 12:59

Vandaag had hij Settledpaw vrijgelaten om te doen wat hij wilde. Soms had een apprentice even een dag rust nodig. Hierdoor had hij alleen vandaag zelf ook geen training te geven, waardoor hij ineens met wat vrije tijd zat, waarvoor hij nog niet had bedacht wat te doen. Er waren namelijk genoeg opties. Voor hij iets kon beslissen werd zijn aandacht door Bloodpaw getrokken die hem aansprak en vroeg of hij een vechttraining wilde geven. Acefray had het waarschijnlijk druk, waardoor hij dit niet kon doen en hij vond het niet erg om de medicine cat apprentice wat bij te brengen. Als Bloodpaw er tenminste maar niet vanuit ging dat hij het hem makkelijk zou maken. "Dat is goed, verwacht alleen niet dat ik het je makkelijk ga maken." Sprak hij alvorens de apprentice mee te wenken met zijn staart. Ze zouden vast wel een goede plek kunnen vinden om dit te doen.


real men use fists A7wymb9

real men use fists 8qZ9elBw_o

real men use fists YYIjbbHY_oreal men use fists JGRI0bareal men use fists KD4co7ireal men use fists UK1ajoIreal men use fists IfBu3avreal men use fists KUbwnRUu_oreal men use fists G3K5gZvO_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
real men use fists
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: